Miért szidják, nézik le sokan azokat, akik iPhone x készüléket vesznek?
"A képernyőbe belelógó akármire meg nem fogadom el, hogy szubjektív. BELELÓG A KÉPBE. Ez egy teljesen objektív tény. "
Jaj már persze hogy tény, hogy belóg a képbe ebben igazad van. De te erre azt írtad, hogy neked nem tetszik na és EZ a véleményed szubjektív része. Az hogy neked nem tetszik egy dolog. Sok embert nem zavar és kész. Persze hogy jobb lenne, ha nem lenne ott de így se csúnya szerintem.
Szerintem van egy kis különbség, hogy valaki úgy vesz meg egy ilyen telefont hogy bemegy egy boltba és leteszi az árát az asztalra, vagy valaki részletre, és mindenen spórol, csak hogy fizetni tudja. És mindezt csak azért, hogy menő legyen, és mindenki lássa körülötte, hogy ő egy 3-400 ezres telefonnal telefonál/netezik.
Nekem pl. van olyan ismerősöm, aki iPhone X-et vett (természetesen részletre) fizet kb.30-40 ezret rá havonta, de mellette mindennel spórol. Alig vesz magának ruhákat, a benzinre sajnálja a pénzt és stb.
Na, én inkább úgy vagyok vele, hogy veszek olyan telefont, amit saját pénzemből megtudok venni, de nem spórolok hanem költök inkább magamra. Kitörölhetem a popsim vele, hogy iPhone X-szel szaladgálok, ha a részlet fizetése miatt kajára nincs pénzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!