Miért választanak sokan Iphonet? Miért tartják jobbnak az IOS-t mint az Androidot?
Én pl azért választo(tta)m, mert:
-már rengeteg alkalmazást megvettem iOS-re
-fontos számomra a szoftverfrissítés. 5s-t megvettem lassan 3 éve, még mindig támogatják, ha a támogatás megszűnik vagy már rossznak érzem a sebességét, leváltom
-biztonság frissítéseket leszámítva is jobbnak tűnik
-tudom, mire számíthatok. Rengeteg androidos kütyünek van valami nyavajája (pl Samsung: memória management problémák, Nexusoknál throttling, Nexus 4-nél maga frekvenciás zaj), amelyről csak fórumok böngészése után lehet értesülni. Persze iPhone sem tökéletes, de (anti-)hype-nak köszönhetően mindent hiba után "XY-gate"-t kiáltanak.
-stabilitásával, megbízhatóságával semmi problémám nincs, és iOS 7.0 respringelését (grafikus felület újraindulását) leszámítva soha nem is volt. Nexus 4-emnél volt fagyás, munkahelyi Nexus 5 is fogadott már merevre fagyva, ugyanitt régóta nem használt Samsungokat bekapcsolva néha őrült táncot kell nyomni, amíg frissíti a Play Servicest... Ismerek sok embert (akinek adok a véleményére), akik mindenféle probléma nélkül használják saját Sony és LG telefonjaikat, de ezek után nem tudok vakon bízni a rendszer megbízhatóságában.
Ezen kívül sokan azért veszik, mert az Apple trendi, de ez az aktuális Galaxy S-ekről is elmondható.
Sokat számít a marketing (Apple rengeteg költ erre is), meg saját rendszere van és ez elvileg prémium érzést ad.
Nekem nincs iPhone-m, de csak akkor vennék, ha lenne más Apple termékem (erre önszántamból, az esély nagyon csekély).
Mert sokkal stabilabb rendszer, mint az android. Ennyi a titok.
"A fagyás hiánya baromság, nálam pl lefagyott a 3gs"
Ezaz, hasonlítsunk össze egy mai androidos készüléket a 3gs-el! :D
"A prémium minőség pedig sima marketing fogás, ahhoz képest folyamatosan töltő, meg kijelzőcsere akcióval kecsegtetnek az Apple szervizek..."
Nem gondoltál bele abba esetleg, hogy amíg egy androidos telefonnál betörik a kijelző, akkor nem cserélik ki, hanem vesznek másik telefont? Egy 300 ezrest telefont én is inkább megcsináltatnék, mintsem vennék másikat...
"Nekem kb 5 éves a töltöm, semmi baja, illetve tok nélkül is esett már a telefonom, mégsem tört darabokra. Igaz, nem is prémium minőségnek van titulálva."
A töltőnek annyira nincs köze szerintem ehhez a témához, hogy vicc, csak mivel nem értesz hozzá muszáj valamit felhozni az iPhone/Apple ellen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!