Miért szidják, nézik le sokan azokat, akik iPhone x készüléket vesznek?
"Nem nézzük le őket, mindenesetre kacagtató, ahogy a szifonosok egy része masszívan abban a hitben él, hogy a világ irigy rájuk :)"
Nyilván NEM mindenkire értettem, de az tény, hogy amikor megjelenik egy iPhone, akkor elég sokan betámadják, szidják a vásárlókat.
Most a Samsung is nagyon túlárazta a Note 8/8+ -t...
Az Apple is túlárazta az X -et (is).
Annyira más volt az eredeti koncepció. Vajon mért is nem úgy néz ki?
Mert képtelenek voltak legyártani egy olyan kijelzőt. Inkább vettek a Samsungtól alkatrészeket...
Picit vicces lenne az Iphonra irigykedni mikor samsung alkatrészekből van összerakva :D
A DRAM chip, a NAND tároló, Oled kijelző mind samsung :D
Az S8-at meg 180.000Ft-ért megkapod.Szerintem jobb vétel.
Az iOS nem ad annyi pluszt.
"Az S8-at meg 180.000Ft-ért megkapod.Szerintem jobb vétel. "
De azt nem feledd, hogy amikor megjelent, akkor az is 300 fölött volt. Bár tény, hogy most az iPhone a legdrágább telefon :D
Én special nem szidom, csak kinevetem őket. A nagy 2018-as újításokat a Samsung már 2015-ben is tudta. Negyed ennyi pénzért. De mindenki arra költi a pénzét amire akarja. Aztán lehet mondani hogy szar az android, de aki ezt mondja annak valószínüled valami közép/alsókategóriás androidos telefonja volt. Apple fanok, próbáljatok ki egy tavalyi S7 telefont.
És mondjátok rá hogy lassú. :) 140k ért.
Remélem megnyithatók a linkek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!