Miért szidják, nézik le sokan azokat, akik iPhone x készüléket vesznek?
Mert túl van árazva.Egy S8 vagy egy Note 8 is sokkal olcsóbb és többet tudnak.Iphone X nagyon el lett rontva, mi az a belógó keret? Egy Note 8 mellé nem tenném.
Minden esetre 1000$ egy hülye telefonért vicc amit 1 évig használsz.
Az android rég be előzte őket.
Most lett csak Oled kijelző, normális felbontás, vezeték nélküli töltés.Ezeket rég tudta az android,úgy 4 éve.
Szóval lemaradást behozta de ennyiért? Ne haragudj de ez túl lett árazva.
2es a gond ott van hogy az vesz ilyen telót aki nem engedheti meg magának.
Jól néz ki mikor a kimenő hívás tiltva van egy Iphonon :D
430.000Ft meg valami vicc.
Sok Iphonostól hallani hogy egyre hülyébb az Apple és nem veszik meg.
De ezt tudja az Apple is így kiadta a 8-at, igen de a 8at meg be előzte rég minden androidis telefob, szóval ha ár érték arányt nézed akkor egyik se éri meg.Amúgy nem tudom ki szokott ilyen szarokra irigykedni, nekem nem szokott azon kattogni az agyam hogy neki milyen telója van, lehet hitel az egést az meg az ő szocproblémája.
Semmi bajom nincs vele, ha egy tehetős iPone X-et, vagy akármilyen drágább telefont vesz. Az csesz fel egy kicsit agyilag, amikor az ember úgy vesz több százezres telefonokat 1-2 évente, hogy:
1. Semmi szüksége rá.
2. Rámegy egy évnyi megtakarítása / több éves részletre veszi.
"A sz#rdroidra mikor kapsz te 4 évig frissítést? :D Örülhetsz, ha 1 éves telefonra van :D"
Az olcsóbb telefonokra semmikor. Azokat tényleg rövid ideig támogatják. Na de szerintem teljesen igazságtalan a 30 ezer forintos droidokat hasonlítgatni a 200-400 ezres iPhone-khoz. Egy ilyen árkategóriában lévő droidos telefon szintén sokáig kap frissítéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!