Telekom nevében átvertek?
mivel húzta le?
mégis mit csinált csak nem feltöltötte az illető mobilszámát egy automatánál? amiből 48ezer videó van a youtubon
Bárki nevében tudnak átverést csinálni. Az édesanyádat kellene kiokosítani, hogy nem kell minden ajánlatnak azonnal nekiugrani.
Rendőrségen lehet feljelentést tenni.
De most mit vársz? Rendőrségen tegyen feljelentést, de nem hinném, hogy ennek bármilyen eredménye lenne.
A Telekom mit tudna csinálni szerinted? Ha a te nevedben átvernének 100 embert, te mit tudnál csinálni?
Engem is próbáltak már átverni: A Vodafone-nál nyertem fél millió forintot, és ahhoz, hogy a számlámra tudják tenni, kellene az OTP Direkt azonosítóm, számlaszámom és a jelszavam...
A fickó üvöltözött velem a végén és letette a telefont, annyira kiakasztottam a bizalmatlanságommal.
Hány éves az anyád? Mennyivel húzták le? Sok-sok éve mennek a telefonos és internetes csalások, és erre sokszor figyelmeztetik az embereket, úgyhogy én nem tudom sajnálni egyáltalán azokat, akiket még egy ócska trükkel átverhetnek. A te dolgod is lenne megtanítani az anyádnak, hogy ne dőljön be mindennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!