Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez most vírus tényleg, vagy...

Ez most vírus tényleg, vagy valakik a google nevében szórakoznak? (több lent)

Figyelt kérdés

Tegnap óta, egész pontosan egy privát üzenet óta, ha belépek az "üzeneteid" opcióba, rezeg a telefon, és ez a szöveg jön be: "A lpy5ytjxm8.pw" veboldal károsította az ön Samsung Galaxy Core Prime telefonját,4 vírust észlelünk,a telefin 28,1%-a sérült, ne hagyja el ezt az oldalt, ingyenesen töltsön le egy mit tudom én milyen appot, elveszhetnek adatai, képei stb...

Tegnap este a googlen kerestem valamit, akkor is felugrott ez, ráadásul a google betűivel jön ez elő már bárhova lépek.Így a laptopot se merem bekapcsolni, mert ha arra is küld ilyeneket, és valami baja lesz, élettársam megnyuvaszt.

Mi az úristen lehet ez az egész???

2016. okt. 8. 14:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene benyalni mindent. Fél óra alatt csinálok neked egy oldalt, ami teljesen úgy néz ki, mint pl a google. Akkor lesz vírus a telódon ha felraksz onnan valamit.
2016. okt. 8. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Reklám, valamilyen appot telepítettél, ami ezt mutatja, nem magától termett oda
2016. okt. 8. 15:07
 3/10 A kérdező kommentje:

Oké, köszönöm a válaszokat, csak egyszerűen nem tudom eltüntetni, levarázsolni a telefonról.

Nő vagyok, és én még nem a mai technikán nőttem fel, magyarul hülye vagyok ehhez, ezért nem tudom hogy fog eltűnni.

Természetesen nem léptem rá, az emeltdíjas sms-t se küldtem el, tudtam hogy kamu, csak az a baj, hogy "nem hagy békén" ez a vacak.

2016. okt. 8. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Én is nő vagyok, én se a mai technikán nőttem fel, a 60 éves anyám meg pláne nem, de ettől még tudok venni vírusírtót a gépemre és olvasni is tudok, h mit rakjak fel. Anyám is egész jól elboldogul a számítógépen és az ingyenes vírusírtója mellett sincs vírus a gépén. Úgyhogy kikérem magamnak, h ezzel az "azért nem értek a számítógéphez, mert nő vagyok" kifogással jöjjön minden hülye, aku nem hajlandó megnèzni mit kattintgat!!!!
2016. okt. 8. 16:42
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó, csak eddig még nem találkoztam ezzel a jelenséggel.

A gépen természetesen van vírusírtó, a telefont meg ritkán használom.

2016. okt. 8. 16:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Most amúgy mivel szolgáltam rá arra, hogy lehülyézz?

Mi a bajod, nem volt este semmi?Azt ne itt vezesd le, hanem a férjeden.

2016. okt. 8. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:
35%

Nyuszika, az h te semmi másnak nem tartod magad, csak egy technikához nem értő butus nőnek, akinek az egyetlen örömforrása a napi lábszétrakás, attól még a xx kromoszómapáros emberek többsége ennél többre értékeli magát.

De nyugi a pasim tud teljesíteni ;)

2016. okt. 8. 17:21
 8/10 A kérdező kommentje:

Intelligens válaszod alapján tényleg a nyugodt és kiegyensúlyozott nő lénye jön le.

Nem tartom magam butának, egyszerűen nem tudom miért csinálja ezt a telefonom.

De tudtommal ez az oldal arra való, hogy kérdezzünk, ha valamit nem tudunk.Nyilván választ is olyat ad mindenki amilyet akar, illetve amennyire intelligenciája engedi.

2016. okt. 8. 17:30
 9/10 A kérdező kommentje:

Lábszétrakás?Miért ne ha szeretem a szexet, párom meg érti is a dolgát.

Legalább nyugodtak az idegeim, kiegyensúlyozottak a napjaim.

Sok kérdéshez hozzá szoktam szólni, de amihez nem értek, ahhoz nem, illetve ha érdemi választ nem tudok adni, akkor miért írjak?

Hülyézni és sértegetni meg nem szoktam másokat.

2016. okt. 8. 17:35
 10/10 anonim ***** válasza:
csinálj egy gyári ujraindítást.
2017. aug. 4. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!