Ez most vírus tényleg, vagy valakik a google nevében szórakoznak? (több lent)
Tegnap óta, egész pontosan egy privát üzenet óta, ha belépek az "üzeneteid" opcióba, rezeg a telefon, és ez a szöveg jön be: "A lpy5ytjxm8.pw" veboldal károsította az ön Samsung Galaxy Core Prime telefonját,4 vírust észlelünk,a telefin 28,1%-a sérült, ne hagyja el ezt az oldalt, ingyenesen töltsön le egy mit tudom én milyen appot, elveszhetnek adatai, képei stb...
Tegnap este a googlen kerestem valamit, akkor is felugrott ez, ráadásul a google betűivel jön ez elő már bárhova lépek.Így a laptopot se merem bekapcsolni, mert ha arra is küld ilyeneket, és valami baja lesz, élettársam megnyuvaszt.
Mi az úristen lehet ez az egész???
Oké, köszönöm a válaszokat, csak egyszerűen nem tudom eltüntetni, levarázsolni a telefonról.
Nő vagyok, és én még nem a mai technikán nőttem fel, magyarul hülye vagyok ehhez, ezért nem tudom hogy fog eltűnni.
Természetesen nem léptem rá, az emeltdíjas sms-t se küldtem el, tudtam hogy kamu, csak az a baj, hogy "nem hagy békén" ez a vacak.
Köszönöm kedves utolsó, csak eddig még nem találkoztam ezzel a jelenséggel.
A gépen természetesen van vírusírtó, a telefont meg ritkán használom.
Most amúgy mivel szolgáltam rá arra, hogy lehülyézz?
Mi a bajod, nem volt este semmi?Azt ne itt vezesd le, hanem a férjeden.
Nyuszika, az h te semmi másnak nem tartod magad, csak egy technikához nem értő butus nőnek, akinek az egyetlen örömforrása a napi lábszétrakás, attól még a xx kromoszómapáros emberek többsége ennél többre értékeli magát.
De nyugi a pasim tud teljesíteni ;)
Intelligens válaszod alapján tényleg a nyugodt és kiegyensúlyozott nő lénye jön le.
Nem tartom magam butának, egyszerűen nem tudom miért csinálja ezt a telefonom.
De tudtommal ez az oldal arra való, hogy kérdezzünk, ha valamit nem tudunk.Nyilván választ is olyat ad mindenki amilyet akar, illetve amennyire intelligenciája engedi.
Lábszétrakás?Miért ne ha szeretem a szexet, párom meg érti is a dolgát.
Legalább nyugodtak az idegeim, kiegyensúlyozottak a napjaim.
Sok kérdéshez hozzá szoktam szólni, de amihez nem értek, ahhoz nem, illetve ha érdemi választ nem tudok adni, akkor miért írjak?
Hülyézni és sértegetni meg nem szoktam másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!