Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Átvertek levonják a pénzt?...

Átvertek levonják a pénzt? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Szóval az lenne hogy épp telefonon akartam facebookozni mikor bedobott egy olyan reklámot hogy gratulálunk nyert egy Ps4-et. Majd láttam hogy kommentekbe oda irogatták hogy nem kamu stb.. Ezért sajnos éltem a lehetőséggel. Bedöltem nekik. Kérték hogy egy bizonyos, számra küldjek egy emeltdíjas, SMS-t,Meg tettem majd le szedte a pénzt a telefonomrol 2ezret, Persze, nem kaptam semmit, És ugy van hogy minden hónap elején jön 2ezer a telefonomra és ezt egyböl levonja az a kamu oldal már vagy 6hónapja, Szóval tudom hülye voltam de segítsetek hogy tudom ezt meg szüntetni? Az oldal neve valami Cleverdaze mobilos letöltő oldal. Minden ha honap elején mikor meg jó a 2ezer rá 1-2orára jont tölül egy SMS-s és le vonja az osszes péznt. Segítsetek hogy lehetne ezt megálítani??

2016. aug. 3. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbálkozz szám tiltásával, vagy a készüléken, vagy a szolgáltatónál.

AZ oldalon magán nincs olyan hogy leállítás?

És remélem jó lecke volt.

2016. aug. 3. 11:27
 2/5 anonim ***** válasza:
így jártál! Most gondolj bele: Facebookon, fel jön egy reklám-hirdetés, hogy "Gratulálunk, nyertél egy .........." Ez akár lehet PS4, Iphone, laptop, táblagép, STB.Ki a franc akarna kidobni az ablakon egy ilyen értékű tárgyat? (mert az neki olyan, mint ha csak fogná, és kidobná az ablakon).Hívd fel az ügyfélszolgálatot, és kérdezd meg tőlük, vagy vegyél másik Sim kártyát.és legközelebb gondolkozz, hová küldesz üzeneteket.Elsősorban zárd ki az ilyen kamu reklámokat!
2016. aug. 3. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Régi kártya beszüntetése, és új szám.
2016. aug. 3. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyébként jo ha tudod hogy egyáltalán nem vertek át, csak feliratkoztal egy szolgáltatásra ami szépen le volt írva a lap alján apró betűvel. 😀
2016. aug. 3. 15:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen jó lecke volt.. Hülye vagyok :-D meg próbálom letiltani vagy valami..
2016. aug. 3. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!