GSM boltban átvertek iPhone-nal, mit tegyek?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Ma este egy Budapesti GSM boltban vettem egy garanciális, de használt iPhone 6-ot. Éppen lemerülőben volt, csak 1-2 percig volt a kezemben, akkor mindent rendben találtam, ezért megvettem. Éppen zárt a bolt is, siettünk. Mire hazaértem lemerült, eleinte még töltőről (utángyártottat adott egyébkent) bejött az elem jel, azóta nem is érzékeli hogy tölt. Vártam, majd 1 óra múlva szintén semmi, felhívtam a boltost, hogy mi legyen. Azt mondta holnap zárva lenne, de akkor nagy nehezen bejön, ad helyette keddig vagy szerdáig egy Note 4-et, hétfőn megcsináltatja a telefont. Belemegy a csatlakozóba az adatkábel, de nem pöccre. Nem akarok ilyen cseretelefonokat, azt szeretném, hogy visszaadja a vételárát. Gyakorlatilag nem tudtam normálisan kipróbálni se. Tudom, én vagyok a hülye, hogy siettem, és megvettem, de úgy voltam vele, hogy ennyi bizalmat adok egy cégnek, nem magánszemélynek, hogy jó lesz a telefon. A vételárat nem hajlandó visszaadni. Kifizettem fél 7kor a telefont, 8kor hívtam, hogy nem kapcsol be.
Szerintetek mik a lehetőségeim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!