Vettem egy új aksit 8 ezer ft-ért iPhone 5-be, jobb lett, de így sem bír ki egy napot. Lehet, hogy átvertek az aksival?
Már 2 éves a telefon, ha használtam mondjuk a gps-t 3g-vel, akkor 3 óra alatt lemerült 100%-ról nullára.
3 napja vettem bele az új aksit, de ez sem olyan, mint amilyen a telefonom volt vadi új korában.
Most nem mentem sehova, ezért gps-t nem tudtam használni, de játszottam rajta 2-3 órán át, egyhuzamban, és 30% ra merült ezalatt...
Gondolom ez jobban szívja az aksit, mint a gps, nem tudon, mert új a játék rajta és ritkán játszok nagyon.
Ennek ellenére azt gondolom, hogy a gps is levinné nullára az aksit 5 óra alatt.
Ki volt már aksit cserélni? Egy apple szervízben voltam, a csávó csak hátravitte a telóm és vissza hozta 15 perc múlva. Nem bontott ki előttem új aksit, lehet, hogy már használtat rakott bele?
Kaptam garanciakártyát, de még blokkot sem.
Kinek van aksicserével bármilyen tapasztalata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!