Melyik jobb szerintetek? Az Iphone vagy a Samsung?
Figyelt kérdés
Véleményeket kérek. :)2015. máj. 8. 14:09
1/5 anonim válasza:
Rossz az arányod ezért leakarod rontani a többiekét? ;)
2/5 anonim válasza:
Ha nem lennél lusta, akkor használnád a keresőt. Bár ha esetleg trollkodni akarsz akkor minek is a kereső, ugye?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=iphone+samsung
3/5 anonim válasza:
ha a legújabb készülékeket nézzük akkor sem tudom eldönteni..mind a kettő jól néz meg gyors. itt csak a rendszer dönthet
4/5 kérdező.. válasza:
Hát egy biztos:egyik sem éri meg az árát.
5/5 anonim válasza:
Én a netről rendeltem egy ZTE okostelefont. Mindent tud, gyors, 8 napot kibír, már 1000-szor leejtetem, egy karc nincs rajta, zenél, játszik, netez, dual SIM-es és átszámítva 15.000 Ft volt. Ki az a bolond, aki 300.000-et ad egy telefonért? És ráadásul a fészbukot nyomogatja rajta, ahhoz igazán nem kell sebesség!
Agyhalál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!