Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti hány évesen kaptatok a...

Ti hány évesen kaptatok a szüleitektől először telefont?

Figyelt kérdés

Gombos/érintős mindegy. És ti a gyereketeknek/gyerekeiteknek hány évesen fogtok venni először?

Szülők is írhatnak nyugodtan! :)

2017. márc. 28. 20:24
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Az első telefonomat 12 évesen kaptam (2002-ben). Egy Alcatel téglafon volt :)

Bár nekem még nincs gyerekem, de majd akkor fog kapni, ha látom rajta, hogy tud rá vigyázni.

2017. márc. 28. 22:00
 12/23 Alex Fly ***** válasza:
Én nem kaptam. 30 évesen vettem egy Alcatel OT Max-ot.
2017. márc. 29. 06:10
 13/23 anonim ***** válasza:
37 évesen egy sima nokia, első és mostani telefonom.
2017. márc. 29. 09:15
 14/23 anonim válasza:

Huu nem is tudom, szerintem 12 éves korom körül. De csak azért mert egyedül jártam haza suliból. Valamilyen Siemens telefon volt, még gombos meg infrás... Huu de öreg vagyok :D

A fiam idén kezdi a sulit. Nem tervezek neki még telefont venni. Már csak azért sem, mert ha felveszik abba a suliba amibe szeretnénk, akkor ott hozzák viszik alsóban. Ha kap is valamit, az inkább olyasmi lesz, mint a KidFit. Csak valami kevésbbé dedós kivitelben. Nem kell a gyereknek az órán nyomkodnia a teloját. Szerintem.

2017. márc. 29. 11:50
 15/23 anonim ***** válasza:

Az első telefonomat kb 7-8 éves koromban kaptam ami ha jól elmlékszem egy Nokia E71 volt.

Az első "okosabb" telefonom egy Nokia Communicator volt asszem 11 éves kormban.

Aztán az első okostelefonom 12 éves kormban volt egy Samsung galaxy s2.

2017. márc. 29. 11:50
 16/23 anonim ***** válasza:
2006-ban, 8. osztályos koromban. sima színes kijelzős alaptelefont.
2017. márc. 29. 13:50
 17/23 Kövesdi Vilmos válasza:

Gombos, félhalott, játszani még lehet rajta telefon 6 éves.

Gombos, félhalott, hívásra és sms-re jó, 8 éves.

Gombos, új, SAJÁT 12 éves.

Érintőképernyős, okos, új 14 éves.

Tablet 18éves.

Laptop 20 éves, már saját pénzen.

2017. márc. 29. 16:02
 18/23 anonim válasza:
100%

Nos... Mindig voltak itthon használaton kívüli mobiljaink. Eleinte ezeket kaptam meg egy-egy alkalomra, ha mentünk valahova. Aztán amikor egyszer apukám vett magának új telefont, adtak hozzá még egyet, ezt hordtam fixen amikor vinnem kellett valamiért. Gyakorlatilag ez volt az első telefon, amire azt mondhattam, hogy az enyém. Ekkor azt hiszem 2-os voltam, nem is foglalkoztatott. Másik településre jártam iskolába, így azért indokolt is volt.

Azt a fogalmat, hogy otthon játszós telefon, nem ismertem, mivel hogy a telefon arra van, hogy telefonáljuk rajta. Vagyis volt akkoriban. :)Ez egy széthúzós Samsung volt. Nagyon is jó. Na de ekkor érkeztek az érintőképernyős telefonok. Egy lánynak volt az egész évfolyamon, hatalmas szenzációnak számított. Neki is inkább azért vették, hogy reklámozzák hogy ők micsoda emberek hogy ilyenekre telik. Hihetetlen szuper találmánynak számított, főleg negyedikes fejjel. Az már mellékes, hogy még királyabb volt, hogy rózsaszín. :D Sosem követelőztem semmiért, ez a mai napig így van, de a szüleim nekem is vettek egy Sony Xperia minit ötödikben. Ezt már addig használtam, amíg totál elromlott.

A gyerekemnek egy alap telefonja biztos lesz olyan 1. vége, 2. osztály körül, hogy bármikor hívhasson és hívhassam, ha ő is úgy fog járni iskolába, mint én. De ha jobban belegondolok, ezt így előre nem igazán lehet megmondani. Sokat változik még a világ.

Bocsi a hosszú szövegért.:)

2017. márc. 29. 16:37
 19/23 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Én 16 éves voltam mikor megvettem az első telefonom, egy Sony Ericcson k510i-t.

Utána kb 22 évesen egyetemen kaptam egy Sony Ericcson Xperia X8-at.

Majd 25-26 évesen egy Xperia T-t használtan.

Most majdnem 28 évesen megvettem egy Oneplus 3T-t és örülök hogy végre nem low budget vagy használt telóm van.

Életkort nem tudok mondani, már általánosban kana egy egyszerűbb, olcsó okostelefont, hogy elérhető legyen meg ha valami van akkor csak jól jön. Aztán ha elég érett rá akkor jöhet egy magasabb kategória is.

2017. márc. 29. 19:28
 20/23 anonim válasza:

9 évesen kaptam egy Samsung Galaxy young-ot

12 évesen pedig egy Huawei-t

2017. ápr. 2. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!