Ti hány évesen kaptatok a szüleitektől először telefont?
Gombos/érintős mindegy. És ti a gyereketeknek/gyerekeiteknek hány évesen fogtok venni először?
Szülők is írhatnak nyugodtan! :)
Ötödikben kezdtem el másik városba, 20 km-re otthonról suliba járni, ekkor kaptam telefont, hogy ha bármi gebasz van, tudjunk kommunikálni.
A saját gyerkőcöknél sem korhoz fogom kötni a dolgot, hanem okhoz. Illetve amikor már kezdi nyitogatni a szárnyait akár párkapcsolat, akár igazi barátságok kialakítása terén, akkor biztosan veszünk neki, akkor is, ha a szomszédban van a suli. :)
Én 4. Ben kaptam az első telóm a jó vastag nyomógombos fajtát :D
Az megtanitott hogy kell használlni a telefont
17 éves voltam..
szerintem kb. 12 éves korára vennék. talán kicsit előbb, ha érettebb lesz.
(most vagyok 29, az összehasonlítás végett lehet nem mindegy)
Azt hiszem 8 éves lehettem. :)
Én akkor vennék a gyereknek amikor kezdi az iskolát (egy egyszerű kis telefont), hogy ha bármi van tudjon szólni. :)
11 vagy 12 évesen egy Siemens A40-est kaptam.
Saját gyerekemnek olyan másodikos korában már adnék egy legalapabb nyomógombos telefont, hogyha bármi van, tudjon hívni, de ne nyomogja éjjel-nappal. Aztán pár év múlva, ha nagyobb lesz a felelősségtudata, illetve más funkciókra is szüksége lesz, akkor egy valamivel jobbat. De ez a gyerek szintjétől függ, nem a korától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!