S. O. S.! Szerintetek ez csak egy szívató sms vagy vegyem komolyra a dolgot!?
Kaptam egy sms-t... idézem :
INTRUM
Tisztelt Ugyfelunk!
Tartozasanak rendezese ugyeben kerem haladektalanul vegye fek velunk a kapcsolatot!;Irat: 322900,9263;Tel:06/14599485 Intrum.
Pls segítsetek... Mert most mrá tényleg összezaavrodtam.. Ez valami szivatás vagy ...?? amúgymeg nem előfizetéses a telefonom sem, nem regisztráltma semmien f@szságért ami havonta levonna pénzt vagy ilyesmit és jelenleg 3 FT van a telkámom.
13/L
kérdező: beszéltél a szüleiddel?
amúgy mikori a telefonszámod, valószínűnek tartom, hogy nem olyan régi és előzőleg másnak adta ki a szolgáltató....
Igen beszéltem a szüleimmel , de ők is azt mondták ahogy szinte innen mindenki : sz@rjak az egészre :D
Utolsó előtti köszi a linket :D.
Én is kaptam üzenetet arról, hogy 3 napon belül lépjek kapcsolatba velük, különben megteszik a jogi lépéseket.
A probléma az volt, hogy valószínű a telefonszámom régi tulaja adta meg ezt a számot nekik. Felhívtam őket, kedvesek voltak, és nem kapok tőlük több üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!