S. O. S.! Szerintetek ez csak egy szívató sms vagy vegyem komolyra a dolgot!?
Figyelt kérdés
Kaptam egy sms-t... idézem :
INTRUM
Tisztelt Ugyfelunk!
Tartozasanak rendezese ugyeben kerem haladektalanul vegye fek velunk a kapcsolatot!;Irat: 322900,9263;Tel:06/14599485 Intrum.
Pls segítsetek... Mert most mrá tényleg összezaavrodtam.. Ez valami szivatás vagy ...?? amúgymeg nem előfizetéses a telefonom sem, nem regisztráltma semmien f@szságért ami havonta levonna pénzt vagy ilyesmit és jelenleg 3 FT van a telkámom.
13/L
2010. máj. 4. 20:41
2/27 anonim válasza:
Szeeentem szivatás.. De csak ha tényleg nem regisztél sehova vagy ilyesmi..
3/27 anonim válasza:
Ez egy behajtó cég. Vagy valaki a Te a számodat adta meg vagy elírták az adat rögzítésnél. Próbálj rájuk csörögni a vonalas számon, és tisztázd, mert amíg nem rendezik a tartozást addig zaklatni fognak. Anyudék nem lehet hogy a télszámodat adták meg valahol?
4/27 Foorty válasza:
ne foss, INTRUM telefon száma teljesen más, csak nemtom ide leírhatom vagy sem, ezért linket kapsz: [link]
5/27 anonim válasza:
Fenéket ne válaszolj, rá.
Ha így is lenne, nem tudnak semmit bizonyítani.
No para.
6/27 anonim válasza:
A másik meg, ha igaz lenne, azok nem sms-t küldenek.
7/27 A kérdező kommentje:
Most azért megnyugodtam... amúgy rejtett számról írták az smst :D
2010. máj. 4. 20:54
8/27 anonim válasza:
na már most. Engem tavaly egy évig zaklattak sms-en keresztül ettől az Intrumtól. Folyamatosan UPC számlaegyenlegem hátralékos tartozását követelték tőlem. Ami azért poén, mert: - nincs televízióm, ezért kábelelőfizetésem sincs, - nincs vonalas telefonom, - az internet előfizetésem pedig a DunaWebnél van, és havonta fizetem az összeget. Szóval átvágás. Rajtam 18 ezret követeltek. Gondolj bele, hogy ha csak 10.000-ből 20 öregasszony beveszi ezt a maszlagot az már mennyi pénz nekik.
9/27 A kérdező kommentje:
a szemetek :/ ... Most mi a teendőm?
2010. máj. 4. 21:05
10/27 anonim válasza:
hagyd figyelmen kívül. Egyébként is, a behajtó cégek ajánlott, tértivevényes levélben szokták megkeresni az ügyfeleiket, nem sms-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!