Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj ha egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egy kapcsolat komolyra fordul? Talán mind2 fél jobban érzi magát? Mi az amitől félnek a legtöbben?

Figyelt kérdés

én már nagyon régóta vágyom rá, nem is arra hogy dédelgessek valakit. hanem megtudjak vele beszélni sok mindent.barátok szinte nincsenek is.ez az oka annak hogy vágyom rá

kérdezem azokat akik még korainak vélik a komoly kapcsolatot? mi az oka?

2011. aug. 7. 12:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gyerekek, csak sex kell nekik, nem szeretik a felelőséget, életük nem teszi lehetővé a kapcsolatot pl. munka stb..
2011. aug. 7. 13:07
 2/14 anonim ***** válasza:

A munka csak kifogás.DE csak a hülyéknél lehet kifogás a munka.Kétlem,hogy csak a munkanélküliek tudnának kapcsolatot létesíteni :D:D

Amúgy ja hülyék hozzá és azért.

2011. aug. 7. 13:09
 3/14 anonim ***** válasza:
1.Ahoz,hogy egy komolyá kapcsolatod legyen nagyon kell szeressétek egymást.2.Elkell magadban töntsd,hogy te csak öt akarod és nem akarsz mást kipróbálni.
2011. aug. 7. 13:10
 4/14 someone... ***** válasza:

mert nehéz lelépni a 2. éjszaka után...

sry

2011. aug. 7. 13:13
 5/14 A kérdező kommentje:

13.13 csajból vagy? én is vágyok dugni ,de ha már dugás akkor szeressem azt akivel csinálom...

13.10 akkor én azon kevés emberek közé tartozom akik már csak egy normális csajra vágyom. nem másra. nem érdekes a bulizás.pia semmi sem annyira mint az hogy egy nővel jól érezzem magam. sajna most egyedül vagyok:\

2011. aug. 7. 13:21
 6/14 anonim ***** válasza:

Én is szeretnék már valakit.A libidóm az egekben,magányos vagyok,stb.De én komoly kapcsolatra vágyom,bonyodalmakra,összeveszésekre,aztán pedig nagy szerelmi vallomásra.Úgy mint a filmekben.Lehet lepontozni :-) Túl vagyok már pár komoly és nemkomoly kapcsolaton is. Éééés még mindig hiszek a szerelem első látásra dologban...

N/24

2011. aug. 7. 13:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Veszekedésekre? Bonyodalmakra? Az a kapcsolatot minősítené... mivel velem mindent meglehet beszélni, mert így neveltek, a barátnőm is ismeri a bocsánat szót, így sose balhézunk. Most melyik a jobb? A békés kapcsolat vagy egy gyomorgörcsös, önsajnáltatós?
2011. aug. 7. 13:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, te nagyon el vagy varázsolva...
 9/14 anonim ***** válasza:
Egy tíz évvel idősebb vagy, mint az értelmi szinted ezek alapján.
 10/14 anonim ***** válasza:
Kedves 61%-os felhasználó! Ha már ilyeneket írsz, akkor valami magyarázatot is oda bökhetnél, nem csak alaptalan; gyerekes támadást. Ami ráadásul nem tudom, hogy mire jó, de hát mindennek van oka, feltételezem féltékeny vagy, hogy nekem megvannak a normális erkölcsi értékeim, míg neked nincsenek... másra nem tudok következtetni.
2011. aug. 7. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!