Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj ha egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha egy kapcsolat komolyra fordul? Talán mind2 fél jobban érzi magát? Mi az amitől félnek a legtöbben?

Figyelt kérdés

én már nagyon régóta vágyom rá, nem is arra hogy dédelgessek valakit. hanem megtudjak vele beszélni sok mindent.barátok szinte nincsenek is.ez az oka annak hogy vágyom rá

kérdezem azokat akik még korainak vélik a komoly kapcsolatot? mi az oka?

2011. aug. 7. 12:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
a veszekedés szerintem arra való hogy mind két fél "elfogadja" azt hogy a másik másképp gondolja(hogy ne bólintson rá bármire a csaj/fiú ha másképp látja a fiú/csaj). de nem sok jó dolog hozható ki belőle,ha átmegy vitába az már egy fokkal jobb. én is mindig utáltam veszekedni. aligha sikerült meggyőzően érvelnem hogy másképp lássák a dolgot
2011. aug. 7. 14:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen,de a túl nagy egyetértés sem jó.Legalábbis nekem azok a kapcsolataim,ahol egy nyikkanás sem volt,csak a nagy öröm,egyetértés,ott valahogy mindig kihaltak az érzelmek.Bár nem mondom azt,hogy én aztán tudom,csak a saját tapasztalataimból próbálok kiindulni.Szerintem teljes egyezőség amúgy sincs,mert az egyik fél mindig nyel egyet,ha bármi van.Szóval ebben nincs izgalom.Megértem,hogy írtad,hogy gyomorgörcs,azért nem lelkiterrorra vágyom én se.Nem kell sarkítani és szélsőségekben gondolkozni!De ez a két fél személyiségétől is függ nyílván.Talán egy kis izgalom után jobban esik a békülés,a szex stb.

Az előző hosszú kapcsolatom meg teljesen normális volt,volt néha 1-2 elégedetlenség de nem veszekedtünk sosem.Szépen el is kényelmesedtünk...Bocs az offért.

2011. aug. 7. 15:06
 13/14 anonim ***** válasza:

óh, ne éljünk már álomvilágban! igenis, komoly kapcsolat nincs viták, veszekedések nélkül. akkor sem, ha mind a kettő kommunikatív. össze kell csiszolódni, és pont azokban a kapcsolatokban nincs vita, ahol nem beszélik meg a dolgokat! (biztos van kivétel, de szerintem az átlag kapcsolat ilyen)

a kérdésre válaszolva meg... a félelem nagy úr! tudod hogy van ez, ha kezd komolyabbra fordulni, kezdesz borzasztóan szerelmes lenni... na onnan nagyon-nagyot tudsz esni is.

2011. aug. 7. 21:40
 14/14 A kérdező kommentje:

magyarul attól félsz hogy ha netalántán történik valami "borzalmas" akkor komoly lelki traumát okozhatsz magadnak

jah csak ennyi erővel féljünk az egész élettől is mer kitudja hogy milyen betegségben fogunk meghalni, vagy hogy nem ütnek el a következő zebránál:S

2011. aug. 7. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!