Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S6 edge vagy...

Samsung Galaxy S6 edge vagy Iphone 6?

Figyelt kérdés
Indoklást is szeretnék kérni hozzá.

2016. okt. 28. 20:05
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Elsőként válaszoltam egy ilyen sok válaszos kérdésben juhuhhuuuu

#6 vagyok

Egy ideje arról megy a vita hogy az iphone jobb, nem igaz az Android veri a iPhone-t, az iphone az sz@r

Ez egy kérdés volt nem egy veszekedő ...

Ha most személyesen megkérdezem hogy minek neked okostelefon? A legtöbb ember azt válaszolja hogy ---videókat nézni, közösségi oldalakon lógni, telefonálni, SMS ezni, játszani--- ha jobban belegondolunk erre elég egy Gombos telefon is mert ha fizetünk akkor bírunk facebookozni mivel egyszer te fizettél azért hogy legyen mobilnet ezáltal tudsz facebookozni ilyesmi. Ugyanezt lehetne egy Gombos telefonnal csak ugye neked kell az a k*rv@ iphone vagy Android hogy felvágj vele mert nem akarsz kimaradni a sorból. És akkor mivan ha mindenkinek rajtad kívül okostelója van?? Hisznek amit akarnak... Nekem személy szerint azért kell okostelefon mert egy szakembernek jó hogyha mindig van zsebből számológép, jó képet tudok vele csinálni, ha sötét van mondjuk a lámpánál mikor szerelem ne mindig egy nagy zseblámpát kapjak elő, hanem itt van a telefonom. Nem akarom sorolni mire kell nekem mert sokáig mehetnék.

Gondoljátok át, kis páwa gyerekek

2016. nov. 28. 00:56
 42/45 anonim ***** válasza:

"A legtöbb ember azt válaszolja hogy ---videókat nézni, közösségi oldalakon lógni, telefonálni, SMS ezni, játszani--- ha jobban belegondolunk erre elég egy Gombos telefon is" "csak ugye neked kell az a k*rv@ iphone vagy Android hogy felvágj vele mert nem akarsz kimaradni a sorból." "jó hogyha mindig van zsebből számológép, jó képet tudok vele csinálni, ha sötét van mondjuk a lámpánál mikor szerelem ne mindig egy nagy zseblámpát kapjak elő, hanem itt van a telefonom"

Értem én, hogy lehet rajta Facbookozni, netezni, hasonlók, de olyan kicsi kijelzője van, hogy kényelmetlen, nem látod jól, stb. Például: egy Nokia gombos telefon 2,8" (71,12mm), míg egy iPhone 7 4,7" (119,38mm). Valljuk be, kényelmesebb a nagyobb kijelzőn olvasni, szórakoztatóbb a nagyobb kijelzőn videót nézni, mint a kisebbiken. Aztán ott vannak játékok. Természetesen vannak gombos telefonra is játékok, de azért ugyanazokkal (pld Asphalt 8) nem fogsz rajta játszani (itt hozzáteszem, hogy én utálok telefonon játszani, szerintem borzasztó, csak PC-n szoktam). Aztán a következő... Sose értettem, hogy hogyan lehet egy telefonnal "felvágni"? Miért menő, ha van egy LG-m, vagy egy Sony-m? Azért mert drága? Tudod, elektronikai cikkekből az ember a márkásat veszi, nem azért, hogy "felvágjon" vele, hanem mert jobban bíznak az emberek abban, amiről olvashatsz a neten, aminek van ügyfélszolgálata, szervize, stb. De persze ennyi erővel te miért nem ilyet használsz: [link] ? Minek neked egy mai PC? Fel akarsz vágni vele? Aztán felsoroltál néhány dolgot, aminek a többsége elvégezhető gombos telefonon is, de szerinted azok miatt kell egy okosmobil (pld. számológép, zseblámpa). Jah, és a szép fényképezés miatt mobilt veszel? Akkor már inkább vegyél egy fényképezőgépet. Remélem értesz : )

2016. nov. 28. 15:47
 43/45 anonim ***** válasza:
Értelek de vannak olyan emberek akik tényleg csak azért vesznek okostelefont hogy menőnek tűnjenek, hidd el láttam már ilyet :) sajnos vannak ilyenek, és igazad van tényleg nagyobb a kijelzője egy mai telefonnak :)
2016. nov. 29. 23:58
 44/45 anonim ***** válasza:
Mármint a mai telefonoknak nagyobb a kijelzője* :D
2016. nov. 30. 00:01
 45/45 anonim ***** válasza:
CSAK azért, olyan nincsen. Ha az ember okostelefont vesz, annak kényelmi okai is vannak. Értsd meg, csak azért nem vesz senki. Főleg, nem a "legtöbb ember" veszi azért.
2016. nov. 30. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!