Samsung Galaxy S6 edge vagy Iphone 6?
Én 6 éve Androidot használok. Az előző telefonom egy Samsung Galaxy SIII volt, amikor megvettem, tényleg nagyon jó volt, de másfél, két év múlva szinte használhatatlan lett, mindig lefagyott, ki-be kapcsolt, az akku 3-4 óra töltés után bírt ki egy órát, arról nem is beszélve, hogy nagyon kevés ideig kapta meg az Android frissítéseket. Most egy Iphone 6S Plust használok, és sokkal jobb, lassan 4 hónapja használom, de még soha nem fagyott le, sokkal átláthatóbb, egyszerűbb, kényelmesebb rendszer, a tokok, kiegészítők 90%-a Iphone-ra érhető el és sokkal jobb minőségű anyagokból készült telefon.
Iphone sokkal jobb
11# 12#
itt nem az a lényeg hogy s3 és i6s plus közt mekkora a különbség, hanem hogy x év használat után mennyire lassul be a készülék
Idézem a kedvedért.
"Most egy Iphone 6S Plust használok, és sokkal jobb, lassan 4 hónapja használom, de még soha nem fagyott le, sokkal átláthatóbb, egyszerűbb, kényelmesebb rendszer, a tokok, kiegészítők 90%-a Iphone-ra érhető el és sokkal jobb minőségű anyagokból készült telefon.
Iphone sokkal jobb."
Azt mondja hogy sokkal jobb. Ahha és miért is? Azért mert 4 hónapja használja és még soha nem fagyott le? Ja bocsmár üdvözöllek 2016.
Sokkal átláthatóbb. Na ez az amin kiakadtam. Minden! Hangsúlyozom minden!-nek valami id.óta neve van. Mindent keresni kell, és lehet itt mondani hogy meg kell szokni, de miért nem lehet normálisan elnevezni a dolgokat?
Egyszerűbb. Na igen az érmének 2 vége van. Neki lehet hogy jobb 3 éves gyereknek lett tervezve a telefon. Mert ő csak egy átlaguser. Csak mondja már meg nekem valaki, ha nem értek valamihez minek okoskodok? Vagy csak nálam van ilyen?
Kényelmesebb. Jézusom mi ez kanapé vásárlás?
A következő pedig hazugság, kíváncsi vagyok honnan szedte ezt az információt. (A tokost)
Sokkal jobb minőségű anyagokból készült telefon? MIVAAAAN??????? Most melyikre gondol? Arra az Iphone 5/s-re aminek a külseje sz@rrá kopik. Vagy arra az 5c-re ami tömény randa műanyagból van? Vagy arra a 6-os szériára ami elhajlik? Vagy arra a 7-esre amin leválik a hátlap? (Lol)
Drága kicsi szívem ha olvasod! Nézz már fel egy használt oldalra és nézd meg mennyi törött Iphone-t árulnak. Vagy nyissd ki a szemed és nézd meg mennyi Iphone-t küldenek kijelző cserére szervizbe. Szerinted miért drágább a kijelzője? Nyílván azért mert kibír egy atombombát nem?
Na és ezek után azt mondod hogy igazakat írt? RLY?
17) szerinted reális összehasonlítani egy samu s3-at (mennyi idő után lassult be) és egy évekkel újabb ájfon 6s-t? szerintem nem.
egyébként az is csak legenda, hogy az ájfón nem fagy le soha. nekem pl. a 6s (amit egyébként szeretek és nem is szeretném jó ideig lecserélni) már nem egyszer lefagyott a sima híváselőzmények előhívásakor. igaz 2 gombnyomás ezt korrigálni, de attól még egy ilyen telefontól elvárná az ember, hogy ilyen ne történjen meg
"Azt mondja hogy sokkal jobb. Ahha és miért is? Azért mert 4 hónapja használja és még soha nem fagyott le? Ja bocsmár üdvözöllek 2016.
Sokkal átláthatóbb. Na ez az amin kiakadtam. Minden! Hangsúlyozom minden!-nek valami id.óta neve van. Mindent keresni kell, és lehet itt mondani hogy meg kell szokni, de miért nem lehet normálisan elnevezni a dolgokat?
Egyszerűbb. Na igen az érmének 2 vége van. Neki lehet hogy jobb 3 éves gyereknek lett tervezve a telefon. Mert ő csak egy átlaguser. Csak mondja már meg nekem valaki, ha nem értek valamihez minek okoskodok? Vagy csak nálam van ilyen?
Kényelmesebb. Jézusom mi ez kanapé vásárlás?
A következő pedig hazugság, kíváncsi vagyok honnan szedte ezt az információt. (A tokost)
Sokkal jobb minőségű anyagokból készült telefon? MIVAAAAN?????? Most melyikre gondol? Arra az Iphone 5/s-re aminek a külseje sz@rrá kopik. Vagy arra az 5c-re ami tömény randa műanyagból van? Vagy arra a 6-os szériára ami elhajlik? Vagy arra a 7-esre amin leválik a hátlap? (Lol)
Drága kicsi szívem ha olvasod! Nézz már fel egy használt oldalra és nézd meg mennyi törött Iphone-t árulnak. Vagy nyissd ki a szemed és nézd meg mennyi Iphone-t küldenek kijelző cserére szervizbe. Szerinted miért drágább a kijelzője? Nyílván azért mert kibír egy atombombát nem? "
Android telefonom (LG, 2015-ös) 4 hónap alatt kétszer fagyott le. Előtte, és azóta iPhone-om van, nem fagyott le.
Minek van idióta neve? App Store? Nagyon nehéz rájönni, mi az... Vagy az Értesítési központ? Windowsban is valami ilyen hülye neve van (és androidon is, csak ott nem lehet átállítani rajta semmit)... Vagy mi a tökömre gondolt? Leír minden szart, de semmit nem magyar/indokol meg. Csak gratulálni tudok annak, aki ezt a szärt írta.
Mégis mivel egyszerűbb az iOS, mint az android? Hmmm? Másmilyen a kezdőképernyő. Woah. Nem lehet bele microSD kártyát rakni. Woah. De komolyan, miben egyszerűbb? (most gondolok itt átlaguser-ra, nem rootolt telefonokra)
Minőség: Ha te komolyan elhiszed ezt az "iPhone 6 hajlik" dolgot, akkor csak gratulálni tudok.
"Úgy látszik, minden évben kell találni valami hülyeséget az épp aktuális iPhone kapcsán, idén sincs ez másképp. Most épp „nagyon okos” emberek rájöttek, hogy az iPhone 6 meg tud hajlani. BendGate… Tényleg?
Tényleg meghajlik – mint ahogy minden más, hasonló méretekkel és vékonysággal rendelkező telefon is meghajlik. Az alábbi videó lepte el ma futótűzként a netet:
Röviden annyi a történet, hogy egyes iPhone-felhasználók arról számoltak be, hogy ha zsebükbe teszik az iPhone 6 Plus-t és ráülnek, akkor meghajolhat. A videón látható fickó gyorsan rátett egy lapáttal, és kézzel teljesen meghajlított egy iPhone 6 Plus-t. Ezt persze gyorsan felkapta a média, még a Time is lehozta, ezzel 2,5 milliós nézettséget produkálva a fenti videónak. Te is megnézted, tehát kerestél egy kis pénzt a srácnak. 2,5 millió megtekintésért nagyjából 2000 dollárt fizet a YouTube. Innen is gratulálunk az ötletért a videó készítőjének. Frissítés: Már kb, 3000 dollárt keresett (600 000 forint).
Egészen elképesztő, hogy a leghitványabb sztorikból is hihetetlen pénzeket lehet csinálni manapság. Elhajlik az iPhone 6. Nosza, vegyük videóra, erre tuti rákap a média. És tényleg.
Egy ilyen sztori, ami az Apple-t kritizálja, rengeteg kattintást vonz, ezért hozza le a média ezeket az egyébként félig-meddig kamu és szenzációhajhász híreket. (Bár mi nem ezért írtunk erről, de látod, te is ide kattintottál.)
Az már szinte senkit nem érdekel, hogy egy valós, vagy mondvacsinált problémáról van-e szó. Egy 16 cm-szer 8 cm-es és 7 mm vastag alumínium meg tud hajlani. Hát ez hatalmas felfedezés, de tényleg.
Gyors keresés az interneten, és kiderül, hogy minden más hasonló készülék meg tud hajlani, ha szűk farmerzsebben hordja valaki, és ráül. Itt van pár példa:
Íme egy iPhone 4s. Már évekkel ezelőtt kiderült, hogy meghajlik az iPhone. Micsoda szenzáció.
De nézzük tovább. Itt van egy iPhone 5. Még nagyobb szenzáció! Az iPhone 5 is meghajlik ha ráülsz.
Na de mi a helyzet a többi gyártóval? Hopp itt egy Samsung Galaxy. Csodák csodája, ez is meghajlik.
Sőt még az egyébként az iPhone-nál jóval vaskosabb HTC M7 is meghajlik.
HTC Evo? Valaki?
Vagy itt egy Sony Xperia. Ez is meghajlik.
Mi a különbség az iPhone és egyéb gyártók telefonjainak a meghajlása között? Semmi. Kivéve, hogy ha egy Samsung vagy egy Sony hajlik meg, az senkit nem érdekel, ezért nem is nagyon foglalkozik vele a média, ellenben ha az Apple telefonja hajlik meg, az egyből világszenzáció."
Nah, mit szólsz, nagyokos?
Sok buta androidos, aki mindent elhisz, ha az Apple ellen lát valami hírt....
És még mindig nem arról van szó, hogy a srác összehasonlította a két telefont, hanem leírta róluk a véleményét. Ez kibäszott nagy bűn, nem? Ahogy valaki előttem már írta, az volt a lényege, hogy az android egy idő után belassul. Nem tudom, mit kell úgy kiakadni. Én iPhone-ost nem láttam még ennyit rinyálni, pedig amilyen szar androidos telefonok készülnek, megtehetnék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!