Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S6 edge vagy...

Samsung Galaxy S6 edge vagy Iphone 6?

Figyelt kérdés
Indoklást is szeretnék kérni hozzá.

2016. okt. 28. 20:05
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Bemásoltam egy szöveget, ahol pontosan elmagyarázzák, miért hajlik az iPhone. Te erre óvodás szintjére süllyedve megsértődsz, és azt mondod, nem olvasod el, amit írok, és sértegetsz. Szerinted ezek után komolyan veszem, amit írsz?
2016. okt. 31. 12:42
 32/45 anonim ***** válasza:
Nem tudok érvelni? Minden szépen leírtam. Amúgy így a végére jól leírtad a dolgot. A felhasználók 99%-a menőzésre veszi a mobilját.
2016. okt. 31. 14:44
 33/45 anonim ***** válasza:
#32 Nem, nem tudsz érvelni. Leírtál valamit, amit meg se magyaráztál, bizonyítani pedig végképp nem voltál hajlandó. Írogatni a fäszságokat én is tudom, de attól az még nem lesz rendes érvelés. Az a 99% a menőzés miatt veszi az a Samsungokra jobban igaz. Szerinted miért van hajlított képernyős Samsung? Hogy menőbb legyen. Megbuktál öcsi, semmit nem tudtál hozzászólni a témához már 3 hozzászólás óta, csak mentegetőzöl, mint egy kis hülye...
2016. okt. 31. 14:48
 34/45 anonim ***** válasza:
én is tudok*
2016. okt. 31. 14:48
 35/45 anonim ***** válasza:

te 30-as (meg gondolom a 33-as is te vagy), annyira menő vagy, lehet nem ártani befeküdni egy szakember kanapéjára. de most komolyan. létkérdést csinálsz abból, hogy bebizonyítsd az ájfon a menőbb? ez cseppet beteges ám :)

nekem is ájfonom van és akkor mi van? attól még simán tartom, amit már előzőleg is írtam: egy felső kategóriás droid telefon simán felveszi a versenyt az ájfónnal. sőt, a samu s6, s7 még szép is például. miről beszélünk?

annyira bele vagy csavarodva ebbe a témába, hogy a végén még gutaütést kapsz. azt meg azért csak nem vennénk a lelkünkre :)

2016. okt. 31. 16:43
 36/45 anonim ***** válasza:
#35 Csak az első két sort olvastam el, és nem. Nem az iPhone miatt van, hanem a hülye emberek miatt akadok ki. Ha megfigyeled, rögtön az az első válasz, hogy az iPhone 7-nél jobb, egy középkategóriás android. Aztán jött egy olyan, aki állítási szerint sok érvet állított fel az iPhone ellen, miközben össze-vissza dumált, és semmi kézzel fogható érvet nem írt. Kurvära leszärom, mi van az Apple-vel, engem csak az ilyen retardáltak bäsznak fel. Jah, amúgy meg csak a kérdésre válaszoltam: "Indoklást is szeretnék kérni hozzá." Hát tőlem kapott.
2016. okt. 31. 17:09
 37/45 anonim ***** válasza:

Amúgy:

Androidos csúcstelefonok felveszik a versenyt az iPhone-okkal: természetesen.

S6, S7 szebb.. Hát nem. Az edge készülékek (azaz a hajlított kijelzősök) tartalmaznak valami újat, ami miatt szépek. De egyébként mindegyik telefon olyan, hogy ránézel, és tudod a márkáját. Ha Sony, ha Samsung, ha LG, ha iPhone, ha Huawei. Mind egyedi, a többi márkához képest, de a sajátjain belül nem újít. Ez nem nagy téma.

2016. okt. 31. 17:13
 38/45 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nem vagy tisztában mit beszélsz. Ha nem vetted volna észre én REAGÁLTAM egy kommentre ami tök korrekt volt. Most mit nem értesz ezen? Az utolsó dolog meg.. húú... Lg? Nem ugrik be az ívelt mobil? Esetleg?
2016. okt. 31. 20:04
 39/45 anonim ***** válasza:
#38 Hát ezt meg most pont nem neked írtam. És igen, tudom, hogy te reagáltál egy tök korrekt válaszra, de amit te leírtál... Úgy írtad, mintha valós tények lettek volna, miközben egyik nagyobb marhaság volt, mint a másik, ráadásul semmit nem bizonyítottál, vagy magyaráztál. Aztán meg még ott írogattad, hogy te nagyon szépen érveltél. Ettől kaptam agyfaszt. És miven az LG ívelt telefonjával?
2016. okt. 31. 20:11
 40/45 anonim ***** válasza:

nem azt mondtam szebb, hanem hogy szép- nem kell kiforgatni. egyébként van, akinek tényleg szebb. ez van :)

én spec. tökéletesen beérem a 6s-el pár évig remélhetőleg (főleg ha végre javítják ezt a le-lefagyogató hívás alkalmazást), de ettől még nem fogok leállni szarozni az androidot, mert a maga módján és az azt szerető embereknek az a tökéletes. engem nem zavar

2016. okt. 31. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!