Samsung Galaxy S6 edge vagy Iphone 6?
Egyértelműen s6 edge.
Én iphone5s-ről váltottam sima s6-ra. Életem legjobb döntése volt. Nem volt bajom az iphone-val, de ios után androidot használni, élvezet. Csomó pluszt kapsz amiről nem is tudtál és ezek az iphone-n csak tabu.
Ne vegyél divattelefont, túlárazott és annyit tud az idei csúcsmodelljük mint egy 3 éves közép kategóriás android.
Miért hiszi mindenki, hogy az iphone divat telefon?
Én azért vettem, mert elegem lett a lassú androidból, amit mindig újra kellett pakolgatni...
Zártabb az ios egészen addig amíg jailbreak nem kerül rá utána: https://www.youtube.com/watch?v=1rXhrFX1-II
olyan amilyennek akarod
(és nincs az, hogy "jajj a launcher nem töltött be időben")
Már megint a fanboyok -,-
Ha van olyan ismerősöd akinek van iOS készüléke, és egy másik ember akinek Android van, kérd el tőlük pár percre és próbáld ki. Személy szerint én az iPhone-t szeretem mert jobban tetszenek a dizájnok, de ezzel nem azt mondtam hogy az S6 az gagyi. Manapság kb 3-4 éve nincs olyan hogy "jobb telefon". Mindegyik másban jó. Attól függ egyépként hogy mire akarod használni. Pl ha szeretsz játszani, filmet nézni, akkor mindtkettő alkalmas erre a feladatra. Ha csak telefonálni, néha facebookozni, esetleg időjárást nézni stb ilyen alap dolgok, akkor elég lenne egy régi Android is, vagy egy iphone 4. Ár kategóriában te döntesz. Igazából nekem nincs bajom egyikkel se, nekem egy iphone 5s em van, bírja, szerintem jó meg szép is, de használtam már S4 egy is. Android az egy részletesebb, viszonylag átlátható rendszer, habár vannak elég felesleges dolgok is (nincs olyan kevés). Az iphone az egy zárt, biztonságos, biztonságot nyújtó készülék, az iOS. Úgy képzeld el hogy ha raksz rá jelszót (pl 1234) azt még maga az apple sem tudja feltörni. Lesznek olyan alkalmazások amiket nem tudsz telepíteni androidra, ha az van iOS en, meg ez fordítva is igaz. Iphone 5 től fölfelé (iOS 8.4 től mert ekkor lett biztosítva tudtommal) az iOS nem ismeri a lefagyás szót. Igaz, a mai Android ok is nehezen fagynak le, de ezt annyira nem tudom mert nem olyan telefonom van egy ideje.
Tehát: ha téged nem zavar a zártság, az hogy nem bírsz biztonsági szempontból letölteni az internetről alkalmazásokat, emellet sok más szuper dolog is vár rád ajánlom (mint azt írtad) az iphone 6 öt
Ha te szeretsz letölteni alkalmzaásokat a netről azért mert mondjuk a playben fizetős, ha te szereted a testreszabhatóságot (ezáltal némelyik esetben bizalmas információkat adhatsz ki a nagyvilágnak) akkor neked (mint azt írtad :) az S6 kell
Bocsi, de Androidban annyira nem vagyok otthon de azért tudok egyet s mást. Remélem segítettem :)
Ezt honnan vetted hogy az Iphone nem ismeri a lefagyást? Komolyan mondom elsírom magam mennyi gyökér van ezen az oldalon....
S6 Edge jóval jobb telefon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!