Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S6 edge vagy...

Samsung Galaxy S6 edge vagy Iphone 6?

Figyelt kérdés
Indoklást is szeretnék kérni hozzá.

2016. okt. 28. 20:05
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
magyaráz*
2016. okt. 30. 21:23
 22/45 anonim ***** válasza:
Te most őszintén mi a f@s.zt csinálsz? Más által leírt szövegeket írsz le? WTF. Amit én leírtam az abszolút igaz, reagálni normálisan nem tudtál rá, pedig elvárnám mikor énis szép hangnemben írtam. Na mindegy megint kiderült hogy az apple addig a legjobb míg csak a logó-t nézzük.
2016. okt. 30. 22:03
 23/45 anonim ***** válasza:

Még, hogy igaz xD És, ha másét írom le, akkor nem lehet igaz? Miért, te talán elhajítottad az iPhone 6-odat, ha már így ennyire tudod, hogy hajlik? Gondolom valahol olvastad. Normálisan nem tudtam rá reagálni.. igazad van, ezek sokkal jobbak:

"Nekem azzal van bajom hogy ne írjon f@.szságokat.

#11-es magadtól írtál ekkora hüly.eséget vagy segítettek neked?

Neki lehet hogy jobb 3 éves gyereknek lett tervezve a telefon"

És ahhoz, amit én ide leírok, mi köze van az Apple-höz? Komolyan ennyire dedós szinten vagyunk? Ennyi erővel az Iszlám vallás rossz, mert a terroristák iszlámoknak vallják magukat? Idióta... Ennyi ésszel hogy van neked eszközöd, amivel ide tudsz írogatni? Szánalmas...

2016. okt. 30. 22:17
 24/45 anonim ***** válasza:
Jah, amúgy a kérdéseimre nyilván nem sikerült reagálnom, esetleg bármi használható választ írnod, de nem vagyok meglepődve, csak egy buta androidos vagy...
2016. okt. 30. 22:18
 25/45 anonim ***** válasza:
reagálnod*
2016. okt. 30. 22:19
 26/45 anonim ***** válasza:
Igen mivel sajnos elkezdtem olvasni a szövegedet, és azt tapasztaltam hogy össze vissza be van másolva a szöveg. Na tudod ki fog végigmenni rajta. Buta applefanboy
2016. okt. 31. 06:50
 27/45 anonim ***** válasza:

Egyet ertek azzal, aki normalisan ervelt az iphone mellett. Az ide kommentelo androidosok mind hulyek. Nevettem, amikor elkezdi, hogy meghajlott. Kb tiz darab hajlott meg. Androod is meghajlik, ha hajlitgatod. En a samsung galaxy grand primem siman birtam hajlitani, pedig igencsak vastag, ahogy minden sz.r samsung kegyetlen vastag, az ujabbak kezdenek csak kulturaltabban kinezni.

A masik nagy kedvenc viccem, hogy minden appnak hulye neve van. Melyiknek is? A kamera appnak, vagy az app storenak? szerintem az ios minden appjanak van egy egyedi, felismerheto ikonja, amit kinai iras mellett is megtalalnal, ha nem tudod elolvasni, es igen egy kisgyerek is tudja kezelni, mert egy telefont nem progeamozni vesznek, hanem hasznalni, barhol barmikor. Az androidhoz programozoi tudas kell, hogy ne laggoljon allandoan, es ne menjen tonkre fel ev mulva. Minden appot bezarni, vigyazni mit teszel ra, formazni meg minden sz.rral karban tartani.

Egyebkent az iphone tenyleg minosegi anyagokbol epitkezik, torni es szethullani mas telefon is szokott idovel, de az iphone egyedi letisztult designnel rendelkezik, ellenben az androiddal, amelyik gyartoi sok elemet az iphonetol loptak, vagy egyszeru tepsi muanyag keszulekek.

Egyebkent az iphone felhasznalok nagy resze, aki komolyan hasznalja a telefonjat, az minden funkciot ismer rajta, az ujjlenyomat olvasotol kezdve a Siriig, ellenben sok androidos azt se tudja mit hol talal meg a telefonjan, ennyit a ket rendszer attekinthetosegetol. Sokkal felhasznalobaratabb az ios, mint az android.

2016. okt. 31. 08:40
 28/45 anonim ***** válasza:

27) az androidhoz programozói tudás kell....te meg miről beszélsz? :)))))

nem mellesleg egy felsőkategóriás android telefon simán felveszi a versenyt egy ájfonnal, a használónak csak azt kell eldönteni melyik szimpatikusabb neki. ennyi.

a baj ott van, mikor valaki elkezdi fanatizálni magát az egyik vagy a másik rendszer mellett, mintha az élete múlna rajta

2016. okt. 31. 10:48
 29/45 anonim ***** válasza:
Nem hittem volna hogy léteznek ennyire elfogult és buta Iphone userek.. De hát minden nap tanul valamit az ember :/
2016. okt. 31. 11:51
 30/45 anonim ***** válasza:
Elozo. Nalad hulyebb nem sok van. Ervelni sem tudsz, en legalabb erveket hoztam fel. Meg igy a vegere egy kis hozzad hasonlohoz melto komment: az iphone userek magasrol leszarnak teged, ok megtehetik, hogy iphonet hasznalnak, altalaban tobbet elernek a hozzad hasonlo androidos sz.rokhoz, es sokkal egyedibb megjelenni egy iphoneval, mint egy sz.r androidos tepsivel. Semmi design semmi izles, semmi statusz. Ez is szamit, akarmit mondol. En mindenfele cucc nelkul is kulonbnek tartanam magam nalad, de azert minden uzletembernek egy iphone es BMW parositas van. Minden nagy sztar iphonet hasznal. Az androidnak nincs statusza, gyenge marketing, semmi stilusos megjelenes. En pl adok annyit magamra, hogy megerdemlem, hogy mindenbol magas statuszt szimbolizalo cuccom legyen, es erezd magad mrgtisztelve, hogy egyaltalan reagaltam a hozzaszolasodra, mert nem erdemled meg. Nah ez a hozzaszolas, ez a flegma stilus illik a semmirekello hozzaszolasodra, amivel ervekrt nem tudtal hozni csak egy masoktol atvett kozhelyt.
2016. okt. 31. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!