Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan bizonyítsam be?

Hogyan bizonyítsam be?

Figyelt kérdés
Ez a telefon ami nekem most van pontosan a 4. telefonom. Az első szimplán öreg volt és tönkre ment, a másodikat leejtettem a földre, széttört, a harmadikat lecseréltem a negyedikre, mert borzalmas szoftvere volt, de a negyediket is széttörtem. Aztán visszakaptam a 2. telót, hogy amíg javítják az előzőt, (kb 6-7 hónap, annyira tönkre tettem) addig legyen egy. Megjavult a 4. számú, így viszakaptam, de rövid időn belül megint széttörtem.... Apukámék nem hajlandóak visszavinni a szerelőhöz, mert ennyi pénzből akár egy újat is vehetnénk. Meg is értem, ez már a harmadik volt ami tönkre tettem, viszont a mostani (2.) mobillal nem vagyok megelégedve, ugyanis eléggé korlátolt. Szeretnék venni egy iphone-t, ki is tudnám fizetni magamnak, de apáék nem negedik, mert nem bíznak bennem. Azt mondják, hogyha vezsek egy új telót, megint összetöröm. Én is félek, de tudom hogy meg tudnám tartani magamank épségben. Hogyan bizonyítsam be nekik hogy tudok vigyázni a dolgaimra, és megbízhatnaak bennem annyira, hogy vehetek egy új mobilt?
2016. okt. 7. 22:03
 1/10 A kérdező kommentje:
Elnézést kicsit hosszú lett a szöveg, a hibáktól eltekintve figyeljetek légyszives! 15/l
2016. okt. 7. 22:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Drágám, Te ismered a szüleidet, neked kell tudnod, hogy mennyire lehet hatni rájuk. De azért ne csodálkozz, ha nem hisznek már neked!
2016. okt. 7. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de én lassan 15 év alatt (ebből 7 éve okostelefont használva) egyetlen telefont sem törtem össze. Nem használok védelmet, még csak azt sem mondhatnám, hogy nem ejtettem le (mert igen), de mégsem sikerült.

Ezek után, nem tudom, miért gondolod, hogy az iPhone huzamosabb ideig túlélné. Eddig milyen védelmet használtál a telefokon? Mert maximum ezzel győzheted meg őket (ha hajthatatlan vagy, és ilyen drága készüléket akarsz venni az előzmények tekintetében), hogy ezentúl lesz rajta fólia, meg normálisan védő tok.

2016. okt. 7. 22:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha a mostani "korlátolt" telefonod megéli a végelgyengülést, akkor talán bebizonyítod a szüleidnek, hogy talán képes vagy megóvni a dolgaidat.

Azért kissé sűrűn amortizálod a telókat.

2016. okt. 7. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyszerűen:ne egy iPhone-t vegyél (amúgy pontosan melyikről lenne szó?), hanem egy, olcsóbb okostelefont.

Nézz ki egyet, ami bír B20 támogatással. Egy magyar nyelvű, szlovák (Komárno-i) webshopban, utánvétellel meg lehet rendelni (remélem így, körbeírva leesik, melyikről írok), úgyhogy még olcsóbban hozzájuthatsz.

Ennél a telefonnál megmutathatod, hogy tényleg tudsz vigyázni rá. Én csak ezt az egyet tudom tanácsolni, mert idő kell hozzá.

Közben meg gyűjthesz egy iPhone-re, így a 6. okostelefonod, már az lehet (+1: ha minden igaz, 2017-ben lesz a nagy dobása az Apple-nek, az iPhone 8-al kapcsolatban. Én viszont kivárom, mi lesz belőle).

2016. okt. 8. 04:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mond meg a szüleidnek, hogy ha veszel egy IPhone-t akk kötsz rá biztosítást. Problem solved.
2016. okt. 8. 11:13
 7/10 anonim ***** válasza:

miből tudnád magadnak kifizetni? ha ki tudod magadnak fizetni, akkor miért kell a szüleid engedélye?

vedd meg magadnak, törd össze, aztán tanulj a saját hülyeségedből, és amíg újra összekuporgatsz telefonra pénzt, addig használod a 2-es számú eszközt.

vagy hallgass apádra, és lásd be, hogy felelőtlen vagy (mert az elmondottak alapján az vagy), így megmarad a "pénzed", amiből más hasznos dolgokat is tudsz venni...

ja de akkor nem leszel menő a suliban...hát...majd rájössz 10 év múlva, hogy pont le kell szarni az osztálytársak véleményét

2016. okt. 8. 13:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket, a teló konkrétan iphone 5s, és nem az iskola miatt akarom venni, vagy a többiek véleménye miatt, hanem mert már régóta erre gyűjtök, mert sokkal több minden elérhető rajta, és a szoftver védelme is nagyobb. Gondolkoztam, igazatok van tényleg felelőtlen voltam, de már rég nem törtem össze egy mobilt sem, csak a szüleim folyton felemlegetik... Köszi a kommenteket mégegyszer!
2016. okt. 9. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Nincs mit, Édes!
2016. okt. 9. 15:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy eddig a külső védelem mindig telefon-tok (sajnos műanyag, ezért is akarok iphone-t mert rengeteg tok köül lehet válogatni ami szilikon/vastag/vékony/...), fólia, és egy képernyővédő üveglap, de ennek ellenére mindig sikerül etörnöm, mert mindig a sarkára ejtem.
2016. okt. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!