Hogyan bizonyítsam be?
Nem akarlak elkeseríteni, de én lassan 15 év alatt (ebből 7 éve okostelefont használva) egyetlen telefont sem törtem össze. Nem használok védelmet, még csak azt sem mondhatnám, hogy nem ejtettem le (mert igen), de mégsem sikerült.
Ezek után, nem tudom, miért gondolod, hogy az iPhone huzamosabb ideig túlélné. Eddig milyen védelmet használtál a telefokon? Mert maximum ezzel győzheted meg őket (ha hajthatatlan vagy, és ilyen drága készüléket akarsz venni az előzmények tekintetében), hogy ezentúl lesz rajta fólia, meg normálisan védő tok.
Ha a mostani "korlátolt" telefonod megéli a végelgyengülést, akkor talán bebizonyítod a szüleidnek, hogy talán képes vagy megóvni a dolgaidat.
Azért kissé sűrűn amortizálod a telókat.
Egyszerűen:ne egy iPhone-t vegyél (amúgy pontosan melyikről lenne szó?), hanem egy, olcsóbb okostelefont.
Nézz ki egyet, ami bír B20 támogatással. Egy magyar nyelvű, szlovák (Komárno-i) webshopban, utánvétellel meg lehet rendelni (remélem így, körbeírva leesik, melyikről írok), úgyhogy még olcsóbban hozzájuthatsz.
Ennél a telefonnál megmutathatod, hogy tényleg tudsz vigyázni rá. Én csak ezt az egyet tudom tanácsolni, mert idő kell hozzá.
Közben meg gyűjthesz egy iPhone-re, így a 6. okostelefonod, már az lehet (+1: ha minden igaz, 2017-ben lesz a nagy dobása az Apple-nek, az iPhone 8-al kapcsolatban. Én viszont kivárom, mi lesz belőle).
miből tudnád magadnak kifizetni? ha ki tudod magadnak fizetni, akkor miért kell a szüleid engedélye?
vedd meg magadnak, törd össze, aztán tanulj a saját hülyeségedből, és amíg újra összekuporgatsz telefonra pénzt, addig használod a 2-es számú eszközt.
vagy hallgass apádra, és lásd be, hogy felelőtlen vagy (mert az elmondottak alapján az vagy), így megmarad a "pénzed", amiből más hasznos dolgokat is tudsz venni...
ja de akkor nem leszel menő a suliban...hát...majd rájössz 10 év múlva, hogy pont le kell szarni az osztálytársak véleményét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!