Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rendeltem Aliexpressről egy...

Rendeltem Aliexpressről egy könyvet. Meg is érkezet, de amikor bementem a postára, akkor mondták, hogy valamivel kell bizonyítsam azt, hogy kifizettem. Mit kéne kinyomtassak az Aliról és ezt, hogyan tehetem meg?

Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Ez milyen hülyeség? Ali addig nem is küld semmit, amíg nem fizettél.

Vihetsz nekik bankszámla kivonatot vagy a megrendelőlapot az aliról.

2016. szept. 3. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Bakker, a postának mióta van köze ahhoz, mi van a csomagban és miért?

Mindig azt hiszem, Magyarisztánban már nincs lejjebb, aztán meglepődök, milyen szegényes a fantáziám.

Legközelebb mi lesz? Nem adják oda, mert nem neked való? Eszem faxom megáll.

2016. szept. 3. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, hogy a postán tőled bármit számon kérjenek, és ne adják oda a csomagodat. Semmi köze a magyar postának az aliexpresshez. Ha te ingyen kapsz csomagot, akkor mit kérnek? Felhívatják a feladót, hogy nem e loptad tőle? Nem tudom mit képzelnek ezek, mondd csak meg nekik, hogy lesznek szívesek odaadni a csomagodat, különben következményei lesznek.
2016. szept. 3. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Tényleg elég érdekes,a postára annyi tartozik hogy utánvétes-e a csomag vagy sem,kell-e fizetni érte bármit,szállítási költséget,vámot,de az le van papírozva.

Olyan nincs hogy elvileg fizetni kellene de ha bebizonyítod hogy már fizettél akkor mégsem...

Ha bármi probléma van rögtön rád bízzák hogy vedd fel a kapcsolatot a feladóval és rendezzétek le ti,ők max.rögtön visszaküldik a csomagot.

2016. szept. 4. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!