Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyítsam be neki, hogy még mindig szeret? F
Nem inkább, hogy te szereted még mindig őt?
Kifejthetnéd bővebben is a dolgot.
Szerintem azt ne akard bebizonyitani hogy o mennyore szeret teged. Inkabb lepj tovabb. Tele a vilag csajokkal, jobbnal jobbak varnak rad mindenfele, de senki nem szereti a nebancsvirag osszetortszivu embereket.
Torles tiltas az exnek azt csokolom
Hát először is szerintem próbálj neki nagyon a kedvére tenni, te tudod hogy mit szeret csinálni, vagy úgy alapjáraton mi okoz neki örömet, hát próbáld ezeket a területeket a lehető legnagyobb mértékben és a legszélesebb skálákon megadni neki most, akár egyszerre.
De szerintem ami nagyon nem megy azt nem kell erőltetni. Nem ok nélkül mentetek szét, egyikőtök és úgy szűrtem le, hogy inkább ő nem tudja ezt elképzelni hosszú távon, akkor meg miért erőltetnéd bele magad, illetve őt is egy olyan helyzetbe, amit ő nem élvezne? Jól esne neked pl, hogy ő boldogtalan melletted, mikor te mindent próbálsz neki megadni? Ez téged is csak lejjebb vinne egyre jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!