Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy s7est kb hany...

Samsung Galaxy s7est kb hany evig tamogatja meg az android?

Figyelt kérdés
Tehat meg hany evig fogja megbirni a frissiteseket szerintetek?

2016. okt. 2. 12:36
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

De miből feltételezed hogy csak azok nincsenek megelégedve az iPhone-al akinek nem volt?

Nem nehéz úgy op rendszert írni hogy bele raknak egy kicsivel erősebb CPU-t. Most minden személyeskedés nélkül, mi az amit fel mutat az Apple? Milyen lényeges változás történt? Mondjuk 10 év alatt. Mitől jobb mint más készülék? Kicsit tedd félre az Apple agymosását, hogy enélkül nem vagy ember.

2016. okt. 2. 17:57
 42/48 anonim ***** válasza:

Mindegyik gyártó a profitra hajt és azt akarják hogy legyen egy rajongó keménymag aminek a tagjai egymásnak ugranak és védik a márkát lenézik a többit. Ezt akarják ami most itt is folyik ennél a kérdésnél. Jó ez nekünk?

Minden gyártó ráállt arra hogy évente tolja ki az új készülékeket valami újdonsággal hogy az előzőeket lecseréljék. A régebbieket meg fokozatosan kivonják a forgalomból hogy meg kelljen vagy meg akard venned az újabbat.

Ez már a Nokia idején is így volt. Volt olyan Nokiám amivel kapcsolatban kiderült hogy az antenna meghatározott idő után tervezetten felmondta a szolgálatot. Mindegyik készülék ugyanannyi ideig bírta mire az antenna elkezdte nem látni a hálózatot.

A Samsung most kapott egy nagy pofont mert megbosszulta magát az erőltetett új termék kiadás. Az IPhone 6 tulajdonosok közül is sokan azt nyilatkozzák hogy inkább megvárják az IPhone 8-at mert jó nekik a 6 is. Talán ez az időszak felébreszti a gyártókat hogy ideje lassítani és nem csak fizetőautomatának nézni a fogyasztókat.

Nem csak a telefonoknál van ez. Jönnek ki az újabb számítógépes alkatrészek is évente mert fent kell tartani a fejlődést és a növekedést. Kinek van kedve évente új processzort vagy vga kártyát venni? Aztán csodálkoznak hogy szűkült egy időben a PC piac. Vagy most a tablet piac visszaeséséért is síránkoztak a tablet gyártók. Mindenki akinek kellett vett egyet és elvan vele. Ez sem egy olyan termék amiből évente újat kellene venni. A telefon sem.

Azt gondolom hogy még a legelső generációs telefonok is használhatók lennének ha a gyártók nem lehetetlenítették volna el őket.

2016. okt. 2. 18:08
 43/48 anonim ***** válasza:
Értem mit mondassz és nem sok mindent azon kívül h évről évre gyorsabb lesz kamerát fejlesztik meg néha tesznek bele tessék lássék módjára , de ha ugy vesszük az egész mobilpiac stagnál nem találnak ki semmi újdonságot mert már nem nagyon vehet , azt énis bolondságnak tartom ha valaki egy év után megveszi a legújabb modellt mert semmi értelme annyival nem lesz jobb , de a gyártóknak meg ugye kell a pénz, és azt se mondom hogy az iPhone a legjobb telefon én csak azt mondtam hogy abból a szempontból ami nekem számít jobb Mint egy androidos telefon , ez nem jelenti azt hogy androdiból nem jöhet majd olyan típus ami tetszik nekem és azt fogom megvenni
2016. okt. 2. 18:20
 44/48 anonim ***** válasza:
* lehet
2016. okt. 2. 18:21
 45/48 anonim ***** válasza:
Amit az utolsó írt abba énis beletartozom mert nekem is egy 6os iPhone-Om van és a 7 semmivel nem tud többet hogy most lecseréljem de én lehet a 8s-t is megvárom mert egyszerűen nem fejlődik annyit a telefon , hogy megérje megvenni
2016. okt. 2. 18:23
 46/48 anonim ***** válasza:
De mondjuk aki 5ről vagy 5sről vált annak pl megéri vagy aki rögtön szalad hogy a legújabb legyen meg neki de ilyenek Samsung fronton is vannak :D
2016. okt. 2. 18:24
 47/48 anonim ***** válasza:
Én mindig kihagytam egy, esetleg két generációt is. S3, Note Edge és most S7 Edge. Közbenső időkben meg volt iPhone. A nagy kedvencem a Note Edge volt, de a vejem elkunyerálta, így lett S7. De sosem a PR miatt vettem telefont, vagy hogy megfeleljek az elvárásoknak. Az S7 Edge-en egy semmitmondó tok van, amiről kopik a festék, senki nem mondaná meg hogy mit tartalmaz. Nem azért vettem hogy kib@..am az asztalra az étteremben.
2016. okt. 2. 18:25
 48/48 anonim ***** válasza:
Nem akarok bele keveredni a szájkaratéba, de egyik kedves válaszoló leírná miben álázza az Iphone 7 pl egy Samsung Galaxy s7-et? Mert lehet nem egy világban élünk de itt a Föld nevű bolygón picit máshogy vannak a dolgok.
2016. okt. 4. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!