Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy s7est kb hany...

Samsung Galaxy s7est kb hany evig tamogatja meg az android?

Figyelt kérdés
Tehat meg hany evig fogja megbirni a frissiteseket szerintetek?

2016. okt. 2. 12:36
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván nem lehet felhúzni papa demencia már gondolom nálad is mutatkozik azt se tudod hol vagy
2016. okt. 2. 17:07
 22/48 anonim ***** válasza:
87%

Aki itt pökhendi az te vagy. Bepofátlankodsz egy kérdésbe a bunkó fellengzős észosztó válaszoddal csak azért mert úgy érzed hirdetni kell az igét hogy az apple az isten és az iphone a jézusotok.

Csak azt kapod amit megérdemelsz.

Ja majd akkor képzeld magadat okosnak ha mögötted is lesz egy diploma és minimum 10 éves múlt olyan területen amihez van köze a tárgyalt kérdéskörnek is.

Attól még nem lesz valaki szakértő egy témában hogy van egy X fajta készüléke és elolvassa az origo és prohardver híreket.

Mondom én hogy egy ostoba troll vagy. Vagy tele van a pelenka és az a bajod. Szólj anyunak hogy cserélje ki.

2016. okt. 2. 17:11
 23/48 anonim ***** válasza:
0%
Es nem vagyok applefan képzeld volt számtalan androidos telefonom , érdekes módon mégis az applenél kötöttem ki , és mindenki elismeri hogy az iPhone tovább van támogatva és stabilabb valamint a jelenkori csúcsmodell gyorsabb mint bármelyik androidos ezek tények de ha nem hiszel nekem nézhetsz benchmark teszteket a 7es iPhone csak kicsit alázza meg őket , de nyilván ezek nem jelentenek neked semmit mert az android az isten akkor ki az elfogult ?
2016. okt. 2. 17:14
 24/48 anonim ***** válasza:
0%
Diploma igen ? Énis le tudom irni hogy van 10 diplomám, de itt név nélkül a gyakori kérdések oldalon csak egy jelentéktelen porszem vagy aki leírja a dolgokat senkit nem izgat hány diplomád van vagy hány év tapasztalatod az érdekli őket hogy valaszolj a kérdésre én válaszoltam hivatalosan 2 a nexusok esetleg 3 évig vannak támogatva az iPhone 4-5 évig vagy fel tudod ezt fogni vagy nem
2016. okt. 2. 17:18
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Na személyeskedést tegyük félre mert mindannyiunkra ráfogható így a bunkóság.

Az elején írtam hogy milyen régi készülékeken is fut Android 6 (Note 1 és S3). Akarsz fogadni? Küldjek fotókat róluk hogy elhidd?

Újak is vannak de nem azokról volt szó.

Nem! Az android nem istem! Tökéletes rendszer nincs! Egyik sem az! Én nem szidtam alapból az iphone-t és az ios-t hanem te jöttél az Androidos telefonok ostorozásával. De hogy visszaválaszolgatok neked ez nem azt jelenti hogy szerintem az android az isten. Arról nem tehetek hogy neked ez jött le. Talán nem kellene egymás baxogatni és elfogadni azt hogy más mást használ.

2016. okt. 2. 17:18
 26/48 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel nem azt mondtam hogy az iPhone az isten de akkor is tovább lesz támogatva ha fáj neked ha nem ez egy hibája az androidnak és ezt a gyártók is tudják
2016. okt. 2. 17:19
 27/48 anonim ***** válasza:

# 18

Mondod a hülyeséged, aztán megsértődsz ha lehurrognak. Kezded sértegetni a másikat, de felháborodsz ha visszakézből válaszolnak.

Az interneten tényleg úgy beszélsz ahogy akarsz, ez csak az intelligenciád függvénye. Egyfajta bizonyítvány. :) Ezért nem is háborodik fel senki rajta.

2016. okt. 2. 17:20
 28/48 anonim ***** válasza:
0%
Igen latom hogy az galaxy s3ra van de az nem hivatalos nem a Samsung adta ki ezt értsd meg én arra válaszoltam hogy hivatalosan meddig van támogatva
2016. okt. 2. 17:21
 29/48 anonim ***** válasza:
Hát nézd már csak a korodnál fogva sem lehetne 20 diplomád 1 viszont nekem van. Az már nem az én dolgom hogy valaki még egyet is elérhetetlennek talál és ezért esetleg nem hiszi el. Az ő dolga nem az enyém. Van akinek több van. A tapasztalat egy másik dolog. Az egy kézzelfogható valami amiről még videók is vannak. Keress rá régebbi kiadású androidos telefonokra a google-ön vagy a youtube-on és meg fogsz lepődni hogy milyen régi telefonokon is fut az Android 6 Marshmallow. Vagy küldhetek képeket saját és már említett régi telefonokról is amiken ez fut.
2016. okt. 2. 17:23
 30/48 anonim ***** válasza:
0%

Ha a fejed tetejére is állsz akkor is igazam van mert hivatalosan 3 évig kapják tőlem mondhatsz akármit hogy alkalmazást teszel rá meg van fejlesztő csapat örülök neki iPhonehoz meg nem kell semmi ilyesmi mert alapból megkapja anélkül hogy bárkinek is külön időt kene ráfordítania , érted már a dolgot itt pont az a lényeg hogy a telefonok gyártói hanyagolják a készüléket miután megjelent míg az apple nem ettol még nem mondtam h az android rossz lenne de a gyártók nem frissítik hanem adják ki az ujjabat az apple meg gondolna régi készülékekre is finomabban ezt már nem tudom

Leírni neked

2016. okt. 2. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!