Samsung Galaxy s7est kb hany evig tamogatja meg az android?
Aki itt pökhendi az te vagy. Bepofátlankodsz egy kérdésbe a bunkó fellengzős észosztó válaszoddal csak azért mert úgy érzed hirdetni kell az igét hogy az apple az isten és az iphone a jézusotok.
Csak azt kapod amit megérdemelsz.
Ja majd akkor képzeld magadat okosnak ha mögötted is lesz egy diploma és minimum 10 éves múlt olyan területen amihez van köze a tárgyalt kérdéskörnek is.
Attól még nem lesz valaki szakértő egy témában hogy van egy X fajta készüléke és elolvassa az origo és prohardver híreket.
Mondom én hogy egy ostoba troll vagy. Vagy tele van a pelenka és az a bajod. Szólj anyunak hogy cserélje ki.
Na személyeskedést tegyük félre mert mindannyiunkra ráfogható így a bunkóság.
Az elején írtam hogy milyen régi készülékeken is fut Android 6 (Note 1 és S3). Akarsz fogadni? Küldjek fotókat róluk hogy elhidd?
Újak is vannak de nem azokról volt szó.
Nem! Az android nem istem! Tökéletes rendszer nincs! Egyik sem az! Én nem szidtam alapból az iphone-t és az ios-t hanem te jöttél az Androidos telefonok ostorozásával. De hogy visszaválaszolgatok neked ez nem azt jelenti hogy szerintem az android az isten. Arról nem tehetek hogy neked ez jött le. Talán nem kellene egymás baxogatni és elfogadni azt hogy más mást használ.
# 18
Mondod a hülyeséged, aztán megsértődsz ha lehurrognak. Kezded sértegetni a másikat, de felháborodsz ha visszakézből válaszolnak.
Az interneten tényleg úgy beszélsz ahogy akarsz, ez csak az intelligenciád függvénye. Egyfajta bizonyítvány. :) Ezért nem is háborodik fel senki rajta.
Ha a fejed tetejére is állsz akkor is igazam van mert hivatalosan 3 évig kapják tőlem mondhatsz akármit hogy alkalmazást teszel rá meg van fejlesztő csapat örülök neki iPhonehoz meg nem kell semmi ilyesmi mert alapból megkapja anélkül hogy bárkinek is külön időt kene ráfordítania , érted már a dolgot itt pont az a lényeg hogy a telefonok gyártói hanyagolják a készüléket miután megjelent míg az apple nem ettol még nem mondtam h az android rossz lenne de a gyártók nem frissítik hanem adják ki az ujjabat az apple meg gondolna régi készülékekre is finomabban ezt már nem tudom
Leírni neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!