Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy s7est kb hany...

Samsung Galaxy s7est kb hany evig tamogatja meg az android?

Figyelt kérdés
Tehat meg hany evig fogja megbirni a frissiteseket szerintetek?

2016. okt. 2. 12:36
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
23%
Rendben kedves utolsó te akartad te kis okos gyerek 2 évig kapják meg az androidos telefonok a gyártóktól a támogatást 2 évig felfogtad ez a hivatalos , a nexus telefonok jo esetben 3 év. Ezzel szemben az ios 10et megkapta az iPhone 5is ami 2012es telefon ezt vésd abba az okos fejedbe én ezt irtam le és igazam van ezek után akármit magyarazol vagy mondasz akkor is nekem van igazam mert én arra válaszoltam hogy a gyártók meddig támogatják és ez volt a kérdés nem az hogy mit szedsz le hozzá a netről ennyi ha ezek után belém kötsz továbbra is jelentelek offolásért mert ez az amit csinálsz
2016. okt. 2. 16:48
 12/48 anonim ***** válasza:
0%
Igen elolvastam amit küldtel Xperia z2 kérlek ez egy 2014es telefon és most mennyi van csak nem 2016? Akkor hazudtam nem két évig kapta meg de, és a az iPhone 5 nem 2012es ? De és 2016ba megkapta az új iost meg akkor nemtudom mit magyarazol mert pont hogy az iPhone van tovább támogatva de tényleg ne zavarjon ezt meg az android is elismeri akkor te minek vitatkozol
2016. okt. 2. 16:51
 13/48 anonim ***** válasza:
58%

# 9

Ez nekem is feltünt. Kérdezik hogy: jaj, jaj, mi a baj? Aztán a másik kérdésnél agyon hájpolja. :) Vicces figurák ezek.

2016. okt. 2. 16:56
 14/48 anonim ***** válasza:
54%

# 11

Jobb lenne ha magáznál, ifjú padaván. Legalább negyven év van köztünk. :)

2016. okt. 2. 16:58
 15/48 anonim ***** válasza:
0%
Miert az android milyen innovációkat hozott el ? Egymást majmolják de ne zavarjon az iPhone elhagyta a jack dugót jövőre egyik androidos telefonban se lesz mint ahogy a macbook elhagyta a optikai meghajtót vagy az usb 3.0 lecserélte usb c-re de ez vissza fele is működik mint pl androidos telefon vízálló most az uj iPhone is de ezek se innovációk mert mégis milyen innovációt lehetne még bele pakolni az okos telefonokba. Nyilván te már tudod és majd megváltod vele a telefon piacot , Ja de ha te ennyire vagány ember vagy hogy lehet h nem a gazdag millárdosok életét éled és itt a gyakori kérdéseken kötsz bele másokba? Ja mert te is egy proli vagy aki azt hiszi körülötte kering a világ :D
2016. okt. 2. 16:58
 16/48 anonim ***** válasza:
29%
Ha negyven év köztünk akkor te a 60at taposod így már mindent értek elnézést bácsi de akkor kérem ne magyarázzon itt olyan dolgokról amik a szocializmusban menők voltak ;)
2016. okt. 2. 17:00
 17/48 anonim ***** válasza:
87%

A gyakorlatban kicsit másképpen van te kis applebjuz1. Mint látod az a hivatalos hogy ahány gyártó annyiféle támogatási stratégia van. Valamelyik gyártó még több ideig is támogatja mint 3 generáció. De úgy látszik olvasni sem tanultál meg rendesen.

Na menj kisgyerek mert a hírek szerint kódolatlan a Cartoon Network és az a neked való. Holnap iskola. Kész van már a házid?

13: Ja most ez a szerencsétlen is idebüfögi hogy a legújabb ios minden iphone-t támogat. Egy másik kérdésben már ő maga írja hogy az alapján érdemes válogatni az apple telefonjai közül hogy mennyi ideig van támogatva. Fail.

Ez egy buta troll és azzal szórakozik hogy idegesíteni próbál másokat. Nem sok sikerrel. Jó az ilyet oltani.

2016. okt. 2. 17:00
 18/48 anonim ***** válasza:
És amugy is úgy beszélek valakivel ahogy akarok nekem ne írja elő egy tudatlan prosztó ember hogyan beszéljek vele ha ő a saját ember társának nem tudja megadni a tisztelet mit gúnyolódsz zavar hogy fiatalabb vagyok irigy vagy mert te már többet éltél és azt képzeled különb vagy hát nem tévedés egyik ember se különb. A másiknál maximum az aljas pökhendi viselkedésével lealacsonyítja magát ahogy te is teszed
2016. okt. 2. 17:05
 19/48 anonim ***** válasza:

# 17

Engem nem tud felhúzni. :)

2016. okt. 2. 17:06
 20/48 anonim ***** válasza:
0%
Jolvan utolsó majd ha a galaxy s7re hivatalosan kijön 4 év múlva az android akkor elismerem , hogy igazad volt mert ez volt a kérdésbe , de Addig neked találd ki mivan
2016. okt. 2. 17:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!