Samsung Galaxy s7est kb hany evig tamogatja meg az android?
Első generációs Note 1-re és Galaxy S2-re telepítettem már újabb Androidot (Android 5 Lollipop és 6 Marshmallow) és sok más régebbi androidos telefonra is. Úgyhogy most azt tudom mondani hogy maga az Android rendszer végtelen ideig támogatja az androidos telefonokat.
Úgy van ez hogy vannak a telefonra a gyártó által kiadott rendszerek és ez egy telefon esetében csak néhány évig van biztosítva. Samsung S7 esetén az Android 7 Nougat mindenképpen ki lesz adva
még és erre frissíthető lesz.
De a későbbi androidokra is frissíthetők Cyanogenmod, NightOwl, stb kiadásokkal. Ezek az egyedi
android csomagok azért is jók mert nagyon gyorsak és ezzel a régi telefonokat is újjá varázsolják.
De a régi játékok például nem biztos hogy sokat gyorsulnak mert az függ a telefonban dolgozó procitól is.
1. Hivatalos szót sehol nem láttam. De még ezt is leírtam.
2. Nem barkács megoldás rátelepíteni pl. egy CyanogenMod--ot ami egy elismert Android csomag.
3. Ha nem értesz hozzá minek szólsz bele? Foglalkozz a saját almás pereputtyoddal bár látom ahhoz se értesz.
6: Senki nem támogatja az Androidot? Visszamenőleg fut az összes korábbi Android telefonon még a 6-os is. A 7-essel még nincs tapasztalatom mert az még csak most fog megjelenni széles körben.
Mobil platformokon az Android magasan vezet. De szerinted egysenki által nem támogatott rendszer.
Az egész mobil piacnak annyi ios és egyben apple felhasználója van amit ott látsz sötétkék sávot. 15.9%. Szemben az Android 81.6%-ával. Csak az látszik hogy az apple reklámszövegét jól bemagoltad.
Nézzük akkor milyen készülékeket sorol fel az Apple hogy miket támogat az IOS 10 az apple hivatalos oldaláról kimásolva:
"Az iOS 10 a következő készülékekkel kompatibilis.
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone SE
iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5"
Mindet? NEM! Ezt bebuktad.
Ez csak 3 fő generáció.
Az androidos telefongyártók is 3-4 generációig visszamenőleg garantálják hogy ők kiadnak frissítést a telefonjukhoz.
A legutolsó 6-osról ezt a sajtóközleményt adták ki a gyártók: [link]
Most jön a 7-es ami szintúgy 3-4 előző generációt fog támogatni.
Egy gombnyomás hogy elfogadod az új android frissítést és utána magától települ. Ezen mit kell tákolni szerinted? Mert semmit.
A nagyon régi készülékekre is van rendes CyanogenMod telepítő hogy aki nem ért hozzá az is fel tudja tenni.
Legalább nem kakkant be tőle a telefon mint az iphoneok az ios 10-től.
Közben az apple macbookos meg iphoneos ismerőseim rohangálnak egy egyszerű adatmentésért és frissítésért is a szervizbe ahol örömmel szórják a pénzt. Az androidos ismerőseimnek meg ingyen segítek ha valami gondjuk van.
Van egy rakás megválaszolatlan iphone kérdés itt a gyk-n. Miért nem azoknak segítesz? Miért itt osztod a hülyeséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!