Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy s7est kb hany...

Samsung Galaxy s7est kb hany evig tamogatja meg az android?

Figyelt kérdés
Tehat meg hany evig fogja megbirni a frissiteseket szerintetek?

2016. okt. 2. 12:36
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Rendben csak nem volt a kérdésben hogy hivatalos vagy nem hivatalos.

Az egy másik dolog hogy a Cyanogenmod féle frissítéseket is elismerik hivatalosnak. Az megint egy másik dolog hogy mint írtam 3 generációra visszamenőleg még gyártói frissítések is vannak ha valaki csak ezt tekintené hivatalosnak.

2016. okt. 2. 17:25
 32/48 anonim ***** válasza:

Hiába győzködsz hogy igazad van amikor a gyakorlat mást mutat. Most neked attól jobb lenne ha egy androidos gyártó kiadna egy telefont és kis túlzással akár már egy évig se támogatná?

Nem jobb ha egy telefont vagy egy másfajta készüléket bármilyen is legyen támogatnák amíg lehet?

2016. okt. 2. 17:28
 33/48 anonim ***** válasza:
Aki meg azt irta hogy a saját magamat járatom le azzal ahogyan viselkedek annak üzenném olvassa vissza azt a kommentjét ahol leírja apuci megveszi , apuci nem veszi meg mert meghalt 3 éve, képzeld el nem mindeki elkénysztetett kisgyerek akinek kinyalják a valagát , en sehol nem kezdtem el kötekedni veled azt irtam le valószínűleg nem volt még apple terméked erre te alpári módon leírtad hogy kisrigó apuci pénze na ezek után ne várd hogy tisztelettel beszéljek veled
2016. okt. 2. 17:29
 34/48 anonim ***** válasza:
92%

# 28

A Samsung nem ad ki semmilyen Androidot. Bocsi. Csak a Google és a CM, ami szintén hivatalosnak lett elismerve. A Samsung csak átszabja a saját ízlésére.

Amíg az IOS csak iPonet támogat, az Android kb kismillió más készüléket. Még is elég sok gond van az IOS 10-el.

2016. okt. 2. 17:32
 35/48 anonim ***** válasza:

# 33

Nem kisrigó! Picirigó. Nem ugyan az. Olvasd vissza amit előtte írtál és meglesz hogy miért írtam.

2016. okt. 2. 17:34
 36/48 anonim ***** válasza:
46%
Nyilván az a jo hogy minnél tovább legyen támogatva , én azt mondtam csak hogy a gyártók nagy ívben tesznek a dologra , es nekem attól nem lesz jobb ha egy telefont elhanyagolnak nem vagyok ennyire kárörvendő ember hogy más bajának örüljek , nyilván mindkét rendszernek megvannak az előnyei és hátrányai , azért írtam olyan hangnemben mert úgy éreztem belém kötöttél , mert neked is igazad van de abból a szempontból nekem is hogy a gyártók nem sokáig adnak ki rá frissítést és mivel a kérdező egyérteműen nem irta le mire gondol ezért nekem a hivatalos támogatás volt a logikus
2016. okt. 2. 17:34
 37/48 anonim ***** válasza:
Igen a Google adja oda nekik ,de a gyártó dönti el hogy az adott készülék megkapja e így értettem a dolgot
2016. okt. 2. 17:35
 38/48 anonim ***** válasza:
Vissza olvastam mit irtam azt ecseteltem hogy biztos minden ember aki apple terméket vesz egy 10 éves elavult hardvert szeretne és át van verve , majd erre írtam hogy valószínűleg neked se volt még apple terméked nemtudom mi ebben a sértő hogy személyeskedj mert ha lett volna apple terméked tudnád hogy úgy van optimalizálva hogy joval kevesebb rammal és gyengébb processzorral is hozza azt a teljesítményt mint egy erősebb hardverrel felszerelt eszköz pont ez a lényege h az apple csak évi 2 eszközt csinal az android meg tobb ezret azt elismerem hogy ha android is csak egy eszközre fejlesztene megelőzték volna az apple-t mert így is hatalmas lemaradást sikerült be hozniuk de ettől függetlenül nem elavult az iPhone hardvere mert így is piszok gyors
2016. okt. 2. 17:42
 39/48 anonim ***** válasza:
Ha meg arra akartál célozni , hogy nem innovatív akkor meg máskor fogalmazd meg úgy hogy ne legyen félre érthető , és ne másokat kezdj el szidni gusztustalan módon
2016. okt. 2. 17:44
 40/48 anonim ***** válasza:
Amúgy meg részvétem az apukád miatt. Nem tudhattam.
2016. okt. 2. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!