Hol a becsület? Egy 60 éves rokkant nyugdijas asszony vagyok! Kérem kommentáljanak
Első vagyok.
Köszönöm mindenkinek a kedves, megértő szavakat és hogy kinézitek belőlem a jóindulatot.
Tényleg úgy értettem, hogy "feltörte".
És ha már a becsület a kérdés, sajnos manapság a rokkant nyudgíjasok sem mind becsületesek, ezért sem éreztem úgy, hogy egy ilyen "feltöréses" esetnél itt most nagyon empatikusnak kéne lennem.
Sajnálatos mód én magam sem vagyok jobb helyzetben, mint egy rokkant nyugdíjas, sőt mi több, ő legalább kap nyugdíjat én viszont pályakezdő munkanélküliként semennyit sem. A társadalom kiképezi a diplomásait aztán mind pusztulhat.
Remélem ebből mindenki látja, hogy nem érzéketlen tuskó vagyok, csupán félreértettem a kérdést, mivel elgépelte a kérdés feltevő.
Természetesen inkorrektség a 30-as számú hölgy részéről, hogy nem próbálta meg legalább jóindalattal megbeszélni a helyzetet, még ha a kompenzálás lehetetlen is lenne (pl anyagi nehézségek miatt).
De a gúnyos nevetése mindenképp sértő.
Viszont sajnos ez ellen nem lehet semmit tenni. Talán idővel belátja, hogy tisztességtelen volt és visszaadja a pénzt.
Attól,hogy valaki rokkantnyugdíjas, még nem vonatkoznak rá külön szabályok!! legközelebb,nem a nyugdíjast kell elküldeni telefont feltölteni, ennyi.
nekem se adnák vissza a pénzt..pedig itthon vagyok egy pici babával.
Vannak ilyen emberek az tény.
Bevallom én se rendeztem volna le, mivel nem is lett volna miből.
Az ember a kárán tanul, így legközelebb figyelmes lesz az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!