Hol a becsület? Egy 60 éves rokkant nyugdijas asszony vagyok! Kérem kommentáljanak
Én 2 dolgot nem értek:
Hogy függ össze az, hogy rokkant nyugdíjas asszony vagy azzal, hogy valaki nem akart fizetni egy olyan szolgáltalásért, amit nem igényelt? Szerintem ebbe semmi becsületlenség nincs.
A másik pedig, hogy miért beszélsz becsületről, ha magas is illegális dolgot tettél, hisz a telefon feltörés nem épp becsületes dolog. És hogy közben hibáztál, az a te sarad.
Miért más vigye el a balhét?
Sajnos így jártál. :( Én tényleg sajnálom. De az emberek jó része már csak ilyen becsületlen!! Nekem is töltötte fel egy diák a mobilomat tévedésből, és felhívott. Én visszatöltöttem neki a pénzét. Ennyi. Nekem ez természetes, de sokaknak nem az.
És van még egy akadálya, sokan nem is tudnák visszaadni, mert nincs miből. Lehet, hogy annak a konyhán dolgozó nőnek már fél éve nem volt feltöltve a mobil egyenlege, és most örül, mint majom a farkának, de ha akarná se tudná visszaadni Neked a pénzt. Mindenesetre tisztességesebb lenne, ha elmondaná, elnézést, de (MOST) nem tudom megadni. Talán később. Már ez is jobban esne az ember lelkének.
Feltölteni akarta, nem feltörni, csak elgépelte. feltötte egy másik nő telefonját pénzzel, mert elírta a körzetszámot.
Kedves kérdező, nagyon sajnálom. :-( Becsület az van, de ritka, mint a fehér holló, mert manapság az a menő, aki belerúg a másikba és kikönyökli SAJÁT MAGÁNAK, amit akar, nem pedig az, aki odafigyel másokra is és tisztességes. Remélem, nem túl sok pénzt vesztett az ügyön. Ha lenne felesleges pénzem, szívesen segítenék, de sajnos a gyed se túl sok...
Szerintem elírta, nem feltörni, hanem feltölteni (a feltörteni szóból én erre következtetk).
A rokkant nyugdíjasság nem tudom, hogy jön ide.
Figyelj, rosszul adtad meg a számot, mert nem figyeltél. Ez van. Így másnak a telefonját töltötted fel, ez van. Akiét feltöltötted, tényleg nem tudja visszacsinálni, ez van. Szintén nem értem, hogy jön ide, hogy az illetőnek hol van a munkahelye (és hogy ezt honnan tudod). Ez nem becsület kérdése, elrontottad, nem figyeltél.
Első válaszoló te nem vagy magadnál!
Szerencsétlen asszony rossz számot töltött fel ( és nem feltört, csak elírta, te agyas!)
és akinek a telójára pénzt rakott , most röhög, és bszik visszafizetni!
Ez egy szimpla aljasság, trágya emberek vannak, más hibáját kihasználva még röhög a markába, hát ha telefonál ezen a pénzen, kívánom , hogy a mentőt kelljen hívnia !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!