Hogyan tudnám kibírni júliusig?
Figyelt kérdés
Annyira szeretném már megkapni a Samsung Diva telefont, hogy naponta csak erre gondolok. Júliusban kapom meg, de addig mit tegyek? Próbálok másra gondolni, de annyira szeretném már. Valami baj van velem?2010. márc. 8. 18:09
21/25 anonim válasza:
Nemnagy cucc ez a telefon,1óra allat nagyonmeguntam,pedig most tesztet kéne irnom róla :S,,,ez a touchwiz teljesen megőrit,ugyanugy volt mint a s5230-ban,bár a samsung jettel is ez volt bökkenő.Hát elég sz*r anyagból készült,a kamerája jó képeket csináll,az s5230 inkább jobb választás lenne,és az még hangos.Júliusig még 100x megfogod magad gondolni,sőt tuti,hogy addigra jön ki újabb ilyen diva féleség.
22/25 anonim válasza:
válaszd az s5230-at!!! jobban jársz!
23/25 anonim válasza:
Nyugi.. Nekem is ez volt a bajom..
Úgy akartam már az Omnia HD-t, hogy 4 hónapja csak arról beszéltem a szüleimnek egyfolytában, hogy miket tud stb, míg végül meg nem kaptam karácsonyra! Na akkor volt öröm bőven.
Ugye milyen szép?!
24/25 A kérdező kommentje:
Megnéztem a Samsung S5230-at és őszinte leszek: sokkal jobb, mint a Díva! De tényleg! És normálisabb a hátlapja is. A Dívát valahogy már nem szeretném, mert az ára is riasztó, meg még sorolhatnám...Ezért inkább S5230-at kérek, a szüleim szerint is inkább ez a jobb. A Díva (egy ismerőstől tudom) hogy nagyon lassú.
Úgyhogy köszi, hogy az S5230-at ajánlottátok :):):)
2010. ápr. 6. 11:00
25/25 anonim válasza:
én is most fogok telefont kapni, és nyugi, már 1 éve (és tényleg annyi, 2 évente kapok telefont)nem hagyom anyuékat békén. Én is samsung Divat akartam de akkor láttam meg a nokia 5230-t ami gyönyörű szép:D amikor elkezdek megint teefonos oldalak nézni,akkor egyszerűen bcsukom a weboldalt és játszok valami netes játékkal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!