Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám kibírni júliusig?

Hogyan tudnám kibírni júliusig?

Figyelt kérdés
Annyira szeretném már megkapni a Samsung Diva telefont, hogy naponta csak erre gondolok. Júliusban kapom meg, de addig mit tegyek? Próbálok másra gondolni, de annyira szeretném már. Valami baj van velem?
2010. márc. 8. 18:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nemnagy cucc ez a telefon,1óra allat nagyonmeguntam,pedig most tesztet kéne irnom róla :S,,,ez a touchwiz teljesen megőrit,ugyanugy volt mint a s5230-ban,bár a samsung jettel is ez volt bökkenő.Hát elég sz*r anyagból készült,a kamerája jó képeket csináll,az s5230 inkább jobb választás lenne,és az még hangos.Júliusig még 100x megfogod magad gondolni,sőt tuti,hogy addigra jön ki újabb ilyen diva féleség.
2010. ápr. 4. 16:55
 22/25 anonim ***** válasza:
válaszd az s5230-at!!! jobban jársz!
2010. ápr. 4. 20:25
 23/25 anonim ***** válasza:

Nyugi.. Nekem is ez volt a bajom..

Úgy akartam már az Omnia HD-t, hogy 4 hónapja csak arról beszéltem a szüleimnek egyfolytában, hogy miket tud stb, míg végül meg nem kaptam karácsonyra! Na akkor volt öröm bőven.

Ugye milyen szép?!

[link]

2010. ápr. 5. 00:10
 24/25 A kérdező kommentje:

Megnéztem a Samsung S5230-at és őszinte leszek: sokkal jobb, mint a Díva! De tényleg! És normálisabb a hátlapja is. A Dívát valahogy már nem szeretném, mert az ára is riasztó, meg még sorolhatnám...Ezért inkább S5230-at kérek, a szüleim szerint is inkább ez a jobb. A Díva (egy ismerőstől tudom) hogy nagyon lassú.

Úgyhogy köszi, hogy az S5230-at ajánlottátok :):):)

2010. ápr. 6. 11:00
 25/25 anonim válasza:
én is most fogok telefont kapni, és nyugi, már 1 éve (és tényleg annyi, 2 évente kapok telefont)nem hagyom anyuékat békén. Én is samsung Divat akartam de akkor láttam meg a nokia 5230-t ami gyönyörű szép:D amikor elkezdek megint teefonos oldalak nézni,akkor egyszerűen bcsukom a weboldalt és játszok valami netes játékkal:D
2010. júl. 19. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!