Hogyan tudnám kibírni júliusig?
"Valami baj van velem?"
Van bizony, mégpedig az értékrendeddel. Gondolom az asztal körül kergettek eddig is, ha nem ilyen drága telefonod volt. Mit csinálj addig mert nem bírod ki? Komolyan ilyen buta vagy? Vagy ennyire silány a te kis világod, hogy kizárólag ez tud boldoggá tenni? Jövőre mi lesz? Sportkocsira vágysz majd, meg tengerparti nyaralóra? És minden nap csak arra gondolsz majd? Xar egy életed lehet...hogy csak az anyagi javak képesek kielégíteni. Más ember már attól is boldog lenne, ha kapna egy jó könyvet mondjuk. Tudod, az a papír izé, amiben betűk vannak, és amivel pl. elfoglalhatnád magad júliusig...Vagy beszélgethetnél emberekkel. Ha másképp nem megy, alakítsatok egy Telefonra Vágyunk De Nagyon-kört és szenvedjetek csoportosan. Szánalom...
Már bocsi, de te kicsit sem ismersz. És csak egyzserűen várom és pont. A családommal kirándulni járunk, túrázunk, közösen biciklizünk, tollaslabdáunk. És képzeld olvasni is szoktam - nem is keveset! Azt meg mellékesen, hogy könyvet írok. Nem is tudod, milyen jó életem van azért, mert: van egy szerető családom, kedves barátaim, nem éhezek, jó iskolába járok, nem vagyok hajléktalan, kedvelnek engem és nem vagyok nyomorék, vak, értelmi fogyatékos! Ezért jó az életem!
Sajnálom, hogy nem minden ember olyan tökéletes mint te! Az szídjon engem, aki maga egy tökéletes ember. Amúgy meg mit vársz tőlem? 13 éves gyerek vagyok, aki álmodozó és vidám, élettel teli, nem olyan depressziós őrült, mint egyesek.
15:37-nek:
Köszi :)
"15:37 vagyok :D előttem hozzászóló leszophat valakit. lemerem fogadni, hogy csak azért ír ilyeneket, mert ő is akart telefont de nem vette meg neki senki. ilyeneket nem bírom, csak kritizálni járnak fel -_- nyugodtan várd, én is nagyon várom :D"
Kicsi sötét barátom, nagy jellemre vall, hogy 12 évesen ilyeneket írsz le. Gondolom otthon apád kib@szogatná a fogaidat, ha így mernél megszólalni. Internetbátor...
Kérdezőnek meg: ha ilyen csodálatos életed van, akkor minek irkálsz ide ilyen baromságokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!