Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám kibírni júliusig?

Hogyan tudnám kibírni júliusig?

Figyelt kérdés
Annyira szeretném már megkapni a Samsung Diva telefont, hogy naponta csak erre gondolok. Júliusban kapom meg, de addig mit tegyek? Próbálok másra gondolni, de annyira szeretném már. Valami baj van velem?
2010. márc. 8. 18:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
28%
Gondolom ilyen átlagos álmodozó tini p!csa lehetsz... Akkor semmi baj. Gondolj inkább a szexre, az remélhetőleg tovább lesz veled mint az a telefon.
2010. márc. 8. 18:15
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg nem vagy tini p!csa!!! Attól még, hogy valaki TUD MÉG a mai világban örülni VALAMINEK, nem jelenti azt, hogy egy kis hülye. Én is ilyen vagyok és szerintem mindenki :) Ez olyan, mint mikor szeptemberben megtudod, hogy májusban az osztályal Velencébe mentek, és izgulsz, már nagyon várod. Én is nyáron veszek telefont és én is nagyon várom :) Ha rádjön az a bizonyos "akarom""nem birok várni" Olvasgass teszteket, véleményeket, nézz utána 1-1 fórumon, esetleg tegyél fel egy kérdést itt! Szerintem természetes, hogy nagyon várod
2010. márc. 8. 18:24
 3/25 anonim válasza:
100%

a Samsung Díva tényleg fasza... kuncsorogj anyudéknál, hogy hamarabb kapd meg... mondjuk tanulj jól vagy takarítsd ki a retyót...

Amúgy júliusra lehet, hogy valami jobb mobil fog kijönni ami még jobban tetszik... gondolj erre :)

2010. márc. 8. 18:29
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás :D

Akarat erő!:)

2010. márc. 8. 18:32
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

szerezz sok 5-öst dicséretet, ilyesmit, segíts a szüleidnek amiben tudsz és piszkál vele őket minden nap...

az én fiamnak bejött...

2010. márc. 8. 18:45
 6/25 anonim ***** válasza:
Hát vagy ha max elkeseresédsedben "ejtsd" le a mostani telefonod... én ezt tudnám mondani :D vagy menj keress pénzt
2010. márc. 8. 19:41
 7/25 anonim ***** válasza:
77%
vagy fogd a nyuszira :) Hátha megtojja neked FÉSZKÉBE :)
2010. márc. 8. 20:13
 8/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors tanácsokat :) :) :)

Az a helyzet, hogy tényleg kezd bedilizni a mostani telefonom :S

Most elfoglaltságnak matematikát tanulok, habár nem nagyon szeretem:P Szerintem talán ez a legjobb megoldás, addig meg olvasom a Diva tesztjeit:D

2010. márc. 8. 20:52
 9/25 anonim ***** válasza:

szia! én is így vagyok.

ezt a telefont fogom megkapni akkor ha megcsinálom a nyelvvizsgát:S

[link]

áprilisban megyek de az eredmény májusban lesz meg, és ha nem sikerül pápá a telefonnak:SSS

úgy kéne már:)

16/l

2010. márc. 9. 18:38
 10/25 A kérdező kommentje:

Most bediliztem!

Lehet, hogy a Samsung S5230-at kérem inkább! De el sem tudom dönteni! Áááh!!!

2010. ápr. 4. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!