Tennétek egy kisebb összehasonlítást arról, hogy az iPhone 5S vagy a Sony Xperia Z3 Compact érné-e meg jobban?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam. Hallottam már olyat, hogy az iOS 2 év után se fagy le, de olyat is, hogy fél év alatt kétszer volt szervízben emiatt. Az androiddal nagyjából tisztában vagyok, mert eddig olyan telefonjaim voltak. De mégis melyik érné meg obban, amelyiket nem kell kötelezően 2 év után leváltani, mert nem bírja tovább?2015. júl. 24. 09:49
41/41 anonim válasza:
Istenem... Nem akarok idézgetni a szövegedből, de tele van ezekkel a "Ki mondta hogy..." "Senki nem írt ilyet hogy..." cuccokkal. Az ilyet annyira szeretem... Tudod egy szövegben nem csak a szavak jelentését kell vizsgálni, értelmes ember olvas a sorok között és lejönnek neki bizonyos utalások és szándékok. A statisztikáddal, hogy egyre többen vesznek Androidot, biztosan azt akarod bebizonyítani, hogy az iOS sokkal megbízhatóbb, igen, teljesen nyilvánvaló... de hát te nem írtál ilyet, ugye?:) A "mit nem lehet ezen megérteni" mondatommal meg arra céloztam, hogy ez tök egyértelmű, mint ahogy az, hogy az iOS sokkal megbízhatóbb és ha megértetted volna az előző hozzászólásaimban, akkor már rég nem vitatkoznál -gyakorlatilag- a semmin. És igenis, te beakarod bizonyítani, hogy a droid jobb. Ha nem akarnád bebizonyítani már rég nem vitáznál a semmin. Írtad, hogy téged nem a rendszer érdekel, hanem hogy kielégítse az igényeid. Akkor megint felmerül a kérdés: minek vitázol? Komolyan nem értem mi a problémád. Biztos elismertem valamelyik válaszomban, hogy van normális droid is. És hogy nem tagadod le az iOS előnyeit? Aha, hát én felsorakoztattam már egy csomót, de te mindegyiket figyelmen kívül hagytad vagy találtál valami kifogást hogy az miért nem számít, vagy hogy az szerinted nem úgy van. Az iPhone-okat meg azért veszik kevesebben, mert baromi drágák és akármilyen hihetetlen, van olyan is, akinek van rá pénze, de nem jön be neki. De hát én ugye nyilván önkényesen kiforgatom az összes szavad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!