Tennétek egy kisebb összehasonlítást arról, hogy az iPhone 5S vagy a Sony Xperia Z3 Compact érné-e meg jobban?
A z3 se fog lefagyni. A tesómnak már lassan 4 éve van meg az androidos Alcatel telefonja és még mindig nem fagy le.
Az iPhone-ok drágák ahhoz képest amit tudnak. Ugyan olyan jó a sony is. Még teljesítményileg is jobb.
Sokkal jobb:
Én is most keresek viszonylag kompakt méretű telefont, amire válthatnék Nexus 4-ről, korrekt tudással, és a Z3C-t fogom megvenni. Az iphone 5S egy nagyon jó méretű telefon, de nekem a kijelző kicsi, leginkább a szélessége nem tetszik, pedig az fontosabb paramétere. Az akku idő is szempont, a Z3C pedig nem merül le nap közben.
Nem vagyok iphone ellenes, megértem azokat, akik szeretik, nagyon szép telefonok, az ios is egyben van, de az se tökéletes. Számos (szoftveres) hibáról tudnék beszámolni a családban lévő 5-6 iphone-al kapcsolatban. A kettő közül én mégis a Sony-t venném, nekem bejött az android, felsőbb kategóriában nincs vele gond, ha rendesen megírják és van alatta vas.
A másik, hogy egy 20-assal olcsóbb a Z3C.
Magyarul nekem annyi a fontos, hogyha a délelőtt folyamán használom végig, akkor délután 2kor még ne kelljen töltőre tenni :)
Fél év után ne kezdje el, hogy lefagy minden nap, szép képeket csináljon, lehetőleg elől is :)
És ha már rajta van 2 app, ne lassujon be :)
lassuljon*
telefonjaimon általában sok zene + kép van, ezek mellé férjen el pár alkalmazás is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!