Tennétek egy kisebb összehasonlítást arról, hogy az
iPhone 5S vagy a Sony Xperia Z3 Compact érné-e meg jobban?
11/41 anonim válasza:
Én is majdnem ugyan ezen gondolkozok csak.iphone 5s és samsung a5 között..
Nos nekem jelenleg Sony Xperia L-em van. És hát én naponta töltöm :/ ez nyilván régebbi telefon de azért gondoltam tudok ennyit segíteni :)
2015. júl. 24. 10:44
"Én is majdnem ugyan ezen gondolkozok csak.iphone 5s és samsung a5 között.."
Ez olyan, mintha egy E merci és opel astra között gondolkodnál. :D
2015. júl. 24. 10:47
13/41 A kérdező kommentje:
nekem is xperia L-em van:D most másfél éves, és igazából fél éve kezdte el, hogy 13%nál kikapcsol, lefagy, ha én szakítom meg a hívást, akkor újra kell indítani, ezért akarok új telefont
de az biztos, hogyha iphone és samsung közül kéne választanom, akkor iphone lenne:D
14/41 anonim válasza:
Nekem egy Sony Xperia L van és hát minden este töltön van hamar lemerül.
Nyilván ez egy régebbi telefon de gondoltam ennyit.tudok segíteni.
Viszont én is azon gondolkozok hogy egy Samsung a5-öt vagy iphone 5s-t vegyek.
Szerintem még egy Samsung se lehet rossz :)
2015. júl. 24. 10:52
15/41 anonim válasza:
Jajj bocsi kétszer írtam le..
2015. júl. 24. 10:54
Az Ios a legmegbízhatóbb oprendszer nekem 5c van gyors nem merül gyorsan nem fagy a keményebb játékokat is elviszi stb :)! Nekem már nem kene android :)! Bár tény, hogy a Z sorozat jól össze rakott elegáns es jó tudású de csak android.. Anyának z1c van nincs két éves de már most igen komoly gondok voltak vele :/
2015. júl. 25. 06:35
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd melyik a jobb autó, a Trabant vagy a Lamborghini. Hagyjuk már ezeket az androidos szemeteket. Ha android akkor csak Nexus, a többi egy szemét. Sony, Samsung, Alcatel, és a sok noname kiciócó kínai szarok... mind egy hulladék. Szerintem inkább azon gondolkodj hogy iPhone 5s vs. Nexus 5. Vagy esetleg iPhone 5s vs. Lumia (nyilván valami csúcskategóriás Lumia).
2015. júl. 25. 14:13
Androidos szemetek (kivéve Nexus) 1-2 év után teljesen használhatatlanná válnak. Szóval ha ez az elvárás hogy ne kelljen 1-2 év után lecserélni, akkor mindenképp iPhone.
2015. júl. 25. 14:20
"Androidos szemetek (kivéve Nexus) 1-2 év után teljesen használhatatlanná válnak. Szóval ha ez az elvárás hogy ne kelljen 1-2 év után lecserélni, akkor mindenképp iPhone."
Erre van valami statisztikád? Mit jelent a gyakorlatban, hogy használhatatlanná válnak?
2015. júl. 26. 23:59
Hogy-hogy mit jelent hogy használhatatlanná válik? Arra gondoltam hogy belassul, elkezd szaggatni, magától kilép mindenből, magától újraindul, stb... Hidd el, volt már nem egy Androidos telefonom, családban is mindenkinek Android van, ismerettségi körömben is a legtöbb embernek... Nem csak tapasztaltam többször is, de körül vesz a panaszkodás az Androidra. Úgyhogy Androidot soha. Aki évente vesz telefont, annak ez jobban megéri mert ugye ingyen rárakhat bármilyen appot, tök nyílt az egész, lehet benne hackelgetni, stb... de ha a hosszútávúság a cél akkor tilos Androidot venni.
2015. júl. 27. 11:07
Kapcsolódó kérdések: