Tennétek egy kisebb összehasonlítást arról, hogy az iPhone 5S vagy a Sony Xperia Z3 Compact érné-e meg jobban?
4 hónapig volt iPhone 5S-em, állandó net-használat mellett naponta min. kétszer kellett töltenem, és bizony, gyakran le is fagyott. Aztán elegem lett, lecseréltem egy Sony Xperia z3 compactra, és egyáltalán nem bántam meg;simán kibír egy teljes napot, akár kettőt is, ugyanolyan intenzív használattal! Ki merem jelenteni, tudásban szerintem lekörözi az iphone-t, de legalábbis eléri az almás szintjét. (Lehet, hogy biztonságilag nem.) Már az első nap után jobban szerettem, mint az iphone-t bármikor!
Szóval, ez csak az én - szubjektív- véleményem. A lényeg, hogy tulajdonképpen bármelyikkel jól jársz, csak az ár...az, ami nagyon nem mindegy...
1. Ne lopd a stílusom, gondolok itt a "Annyira bírom, mikor..."
2. Igen, ezer éves iPhone-ok a rá kiadott legfrissebb rendszerrel borazsztó lassúak és akadoznak. Mutass már bizonyítokot olyanra, hogy mondjuk egy iPhone 5S, vagy egy 6 akadozik (természetesen úgy, hogy nincsenek Jailbreakelve, olyankor lemennek Android szintre). Ha netán valami csodával határos módon tudsz mutatni egy jó bizonyítékot kiskapuk nélkül (!!), akkor meg az egy hibás termék, míg az Android alapjáraton ilyen szar. EZÉRT nem tudom elfogadni. Azt elfogadom, ha valaki azt mondja hogy kipróbált sok mindent, de neki az Android jobban bejött, de könyörgöm, ne tagadjuk már le valaminek az előnyeit és ne torzítsuk már el. Az iOS az Androiddal szemben sokkal megbízhatóbb és gyorsabb, és nem lassul be 1-2 év után.
Én sem tagadom hogy az Android sokkal szabadabb és nyitottabb rendszer, ráadásul olcsóbb. Ezek tények, és senki ne merje azt mondani hogy ez nem így van csak azért, mert neki a másik jobban tetszik és ezért nyomja a szar, kamu, részrehajló "érveket". És nem védem az Apple termékeket, csak a tényeket és az infókat mondtam el róla illetve hogy miylen előnyei vannak az Androiddal szemben. És ne add úgy elő b* szdmeg hogy pont én vagyok az elfogult mert esküszöm tökön szúrom magam...
Nyugibugi. Fújd ki a levegő. :D
Ezek szerint nem jött át az irónia. Kicsit végletesen gondolkozol.
"Mutass már bizonyítokot olyanra, hogy mondjuk egy iPhone 5S, vagy egy 6 akadozik (természetesen úgy, hogy nincsenek Jailbreakelve, olyankor lemennek Android szintre)."
Én egy szóval sem említettem akadozást. De ha már 5S. Random újraindulás pl az mitől lehet szerinted? Nem android van rajta, nincs buherálva. Egyébként nem kell semmilyen bizonyítékot mutatnod, tőlem azt hiszel, amit akarsz, lehet, hogy neked egyszerűbb a struccpolitika. Semmit nem torzítok, tudom, hogy jó az ios, de azt is tudom, hogy nem tökéletes.
"Ezek tények, és senki ne merje azt mondani hogy ez nem így van csak azért, mert neki a másik jobban tetszik és ezért nyomja a szar, kamu, részrehajló "érveket"."
Mi a tény? Hogy neked nem volt szoftveres gondod, tehát az összes iphone hibátlan? A stílusaodat továbbra se értem, de ez sem az én bajom. Ha én ezt merem állítani, megütöm a bokámat? :)
"És ne add úgy elő b* szdmeg hogy pont én vagyok az elfogult mert esküszöm tökön szúrom magam..."
Neeeem, dehogy vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!