Az emberek kb hány %-a használ Windows Phone-t, és miért?
Figyelt kérdés
Miért használjon valaki Windows Phone-t ?
Mire jó ?
Mire nem jó ?
Egy 520-assal mit lehet kezdeni ?
Bejön valaha a divatba vagy örökké alul marad ?
2014. szept. 27. 13:48
51/53 anonim válasza:
Érsd meg te szerencsétlen, aki árúlja mindig az tehet róla. Az nem számít hogy közvetlenül e. Pár napja regisztráltam nem foglalkozom az arányokkal. Nem csak facebook-ra írják, csak azt raktam be mert minden ember használja. Arra van az alkalmazás egy "okos" telefonon, böngészó volt már elötte is. Ezért kár okostelefon. Több helyen írják hogy kifejezetten félnek arra fejleszteni. Senki nem akar rosszat szegény pici microsoftnak, de sajna amit gyárt szar.. Hiába gyors ha nem tudja meggyőzni a fejlesztőket. Nem gondolod hogy a végfelhasználó dolga sajnálni az MS-t mert nem fejlesztenek rá. Te Microsoft bérenc :D
52/53 anonim válasza:
Youtube alkalmazás azért nincs, mert a Google nem akarja elkészíteni, és ezzel a Windows-z népszerűsíteni, ami érthető. A Microsoftnak csak jó lenne, ha végre elkészülne a Youtube app. A Facebook app esetében pedig csak jobb a felhasználóknak, hogy a Microsoft natív appját használhatják. Ott kicsit más a helyzet, a Facebook a Microsoft üzleti érdekeltségei köze tartozik...
53/53 anonim válasza:
Vicc ez a Windows Phone.Töredékért lehet kapni Androidos telefont (jobb hardverrel),amire odafigyeléssel azt telepítesz,amit akarsz,úgy szabod át ahogy neked teszik.Asszonynak lepasszoltam 2 hónap után a WP-t.Rá 1 hónapra ő is megszabadult tőle.Ebben a formájában a Nokia ismét elásta magát,hiába vette meg a M$.Biztos nem lesz többségi,kormeghatározó csúcsgyártó ezzel a xarral.Tény hogy gyors,biztonságos egyenlőre,de állat korlátozott és ezt kevesen tolerálják.Szerintem a küllemén is volna mit faragni.Inkább céges telefonnak tudnám elképzelni,mint általános mobileszköznek.Az Android kilométerekkel veri általánosságban minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!