Az emberek kb hány %-a használ Windows Phone-t, és miért?
Miért használjon valaki Windows Phone-t ?
Mire jó ?
Mire nem jó ?
Egy 520-assal mit lehet kezdeni ?
Bejön valaha a divatba vagy örökké alul marad ?
Hülyeség hülyeség hátán. És ha csóró vagy akkor mivan ?
Erre van pénz. Ájfónt meg lehet h fogtál, és lehet hogy van vele tapasztalatod, és ez a véleményed !
Én nekem csak annyi, hogy a 80%-a az Apple felhasználóknak egoista, menőzik azzal hogy mennyi pénze van, és ő a "király".
XD senki nem volt hülye, csak mostmár nekem van ki a f_szom hogy egy kérdést teszek fel, és a WP vs iOS vagy az iOS vs ANDROID mindig felüti a fejét...AMIKOR NEM AZ A KÉRDÉS.
Vagy a kérdésre válaszol valaki, vagy inkább ne is írjon, mert az agymenésre és részletezésre hogy az Androidra a 72 millió értéktelen alkamazás mire jó, és az iPhone-ra a sok sok túlárazott kínai szar mire jó, SENKIT NEM IZGAT.
Főleg nem a kérdezőt :D Itt a vége az erőszakosságnak. Ez a kérdés, senki nem erőlteti a másikra hogy mit gondoljon, de ne kössön bele a másik véleményébe. Köszi
Elég gáz amit itt összehordtok. Van pénzem, volt mindháromból drága. Itt az igazság.
Iphone: szép, ékszer, főleg a csajoknak, minden alkalmazás van rá. Nem szegényeknek való, de akinek nagyon kell és csóró megkeresi rá majd nélkülöz mást.Tetű ára van, akkor is ha van pénzed. Nem fagy, semmi baja.
Android: Drágát kell venni, és nem minden gyártó oké. Tévhit nem izom függő, hanem a gyártó függő a minőség, jó testreszabható, tényleg mindne van rá, frissítik és baró, hajlamos akadni fagyni jó sokat.
Wp: Gyors, egyszerű, és kifizethető. A gond hogy a meglévő alkalmazásoknál nem kell több, csakhogy azokat nem frissítik, fagynak, kidobnak, lejárt híreket mutatnak, nem fejlesztik őket, nem frissítik őket, el vannak maradva. Sok minden csak böngészőből nyílik meg így eltűnik az okostelefon értelme, akinek ez jó annak nem kell okostelefon, mert az alkamazásokkal kezdődőtt minden és ha arról lemondasz annyi. A MS ott szúrja el mindig hogy erőszakos, nem foglalkozik a vásárrlokkal, fejlesztőkkel és azt hiszi pénzel megoldhat mindent, aztán rájön hogy nem és lehuzza a rolót. Sok mindennel befuthattak volna, és ezért nem sikerült mert csökönyös hülyék.Szóval kérem akinek wp-je van ne hazudozzon már folyton mennyire jó, mert NEM JÓ, az alapján amit leírtam. Jah jobb az andoidnál, de minek ha ami rá van nem megy. És nem érdekel hogy nem az MS hibája, nem azért veszem mert nem az ő hibájuk. Ha bármelyik tetszik úgyis összekuporgatod rá, attól függ mennyire kell.
Te miről beszélsz ? XDDDD
Vicces dolgokat mondasz hallode.
Érdekes módon nekem nem fagy a telefon, nem dobál ki, mindig a legfrissebb dolgokat mutat minden alkalmazás, és nem hiszem hogy te a Windows 8.1 Denim-ről beszélsz.
Nagyon el vagy tévedve...
Nokia lumia 820, és 930 is van. Szerinted a saját boljátban miért ezt írják amúgy ne kamuzzál.
Most komolyan ? XD
Facebook ? XD
Rohadjak meg hogy nem használom az appot mert neten nézem meg a dolgokat :'D
Androidon is problémás volt, bocsika. Nem a WP tehet arról ha a Facebook nem akar normális alkalmazást csinálni.
Bár az a "30%-ban hasznos válaszokat ad" eléggé azt jelzi hogy hülye vagy :)
Ne velem vitatkozz, hanem azzal akivel megteheted, akivel versenybe szállhatsz.
de...a microsoft tehet róla...ugyanis a többi platformmal ellentétben itt ezt is maguknak akarják...vajon miért Microsoft Corporation a fejlesztő?
fogadni mernék hivatalos youtube is ezért nincs, mert az már baszná a csőrüket, ha a google készítené el az alkalmazást, és nem ők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!