Az emberek kb hány %-a használ Windows Phone-t, és miért?
Miért használjon valaki Windows Phone-t ?
Mire jó ?
Mire nem jó ?
Egy 520-assal mit lehet kezdeni ?
Bejön valaha a divatba vagy örökké alul marad ?
"az i* cuccokról meg annyit hogy nekem sosem ért meg annyit az alma a hátulján mint amennyivel többe kerül egy hasonszőrű wp-nél"
és még te mondod másokra hogy ismeret nélkül fikáznak hehe
majd ha lesz pénzed rájössz
Igaz nem hivatalos forrásból való a kép, de úgy gondolom a nagyságrendeket jól átadja, hogy kinek mekkora piaci részesedése volt az elmúlt években a mobilpiacon.
a mondatom amit idéztél és roppant inteligensen és magvasan válaszoltál rá, az nem azt jelentette hogy nem ismerem a rendszert és a készülékeiket
pont hogy ebből tudtam levonni a következtetéseimet
az meg hogy mennyi pénzem van arról meg gondolom gőzöd sincs
de az apple pont a fajtádból él ha jól sejtem
pont hogy az olyan csórókból él mint te, akik fölé lehet pozícionálni egy terméket mert buta módon fikázzák és így lejáratják magukat
de nem is veszed észre
miért hiszitek h csóró vagyok azért mert nem veszek iPhone-t?
kicsit vicces a dolog mert mondjuk az usa-ban a legutolsó gettósnak is olyan van mert 20 US$-ért megveszi egy díjcsomagszerződéssel
a mostani filmekben sem annyira menő már iphone-t reklámozni ha mondjuk észrevettétek
abba meg ne menjünk bele h mennyi pénzem van mert én sem bírállak titeket anyagilag pár retardáltan analfabéta válaszotokért mert nincs köze hozzá
attól hogy értek hozzá ,nem vagyok csöves...
NAAA NAA NAA !!! Nem veszekedésről szól ez a kérdés !
iPhone is jó, Android is jó, Windows Phone aka Lumia is jó !
Nem fikázásról van szó !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!