Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az emberek kb hány %-a használ...

Az emberek kb hány %-a használ Windows Phone-t, és miért?

Figyelt kérdés

Miért használjon valaki Windows Phone-t ?

Mire jó ?

Mire nem jó ?

Egy 520-assal mit lehet kezdeni ?

Bejön valaha a divatba vagy örökké alul marad ?

2014. szept. 27. 13:48
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
5%

"az i* cuccokról meg annyit hogy nekem sosem ért meg annyit az alma a hátulján mint amennyivel többe kerül egy hasonszőrű wp-nél"

és még te mondod másokra hogy ismeret nélkül fikáznak hehe

majd ha lesz pénzed rájössz

2014. okt. 12. 19:33
 32/53 Igor Igorovics ***** válasza:
91%
Nekem volt pénzem Lumia 930-ra, láttam már iphonet is, és egyszerűen nem értem, hogy miért kerül többe egy gyengébb telefon.
2014. okt. 12. 21:14
 33/53 Emberek ***** válasza:

Igaz nem hivatalos forrásból való a kép, de úgy gondolom a nagyságrendeket jól átadja, hogy kinek mekkora piaci részesedése volt az elmúlt években a mobilpiacon.

[link]

2014. okt. 12. 21:27
 34/53 A kérdező kommentje:
Értem én hogy nem veszi senki, de azért mert leszarozzák anélkül hogy ismernék. Ezzel van itten a gond kéremszépen !
2014. okt. 12. 22:15
 35/53 anonim ***** válasza:
90%

a mondatom amit idéztél és roppant inteligensen és magvasan válaszoltál rá, az nem azt jelentette hogy nem ismerem a rendszert és a készülékeiket

pont hogy ebből tudtam levonni a következtetéseimet

az meg hogy mennyi pénzem van arról meg gondolom gőzöd sincs

de az apple pont a fajtádból él ha jól sejtem

2014. okt. 13. 12:30
 36/53 anonim ***** válasza:

pont hogy az olyan csórókból él mint te, akik fölé lehet pozícionálni egy terméket mert buta módon fikázzák és így lejáratják magukat

de nem is veszed észre

2014. okt. 13. 14:00
 37/53 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy szar lenne az iPhone, de az biztos, hogy jócskán túl van árazva. Ugyanis a márkáért kell fizetni, nem a tartalomért.
2014. okt. 13. 14:29
 38/53 anonim ***** válasza:

miért hiszitek h csóró vagyok azért mert nem veszek iPhone-t?

kicsit vicces a dolog mert mondjuk az usa-ban a legutolsó gettósnak is olyan van mert 20 US$-ért megveszi egy díjcsomagszerződéssel

a mostani filmekben sem annyira menő már iphone-t reklámozni ha mondjuk észrevettétek

abba meg ne menjünk bele h mennyi pénzem van mert én sem bírállak titeket anyagilag pár retardáltan analfabéta válaszotokért mert nincs köze hozzá

attól hogy értek hozzá ,nem vagyok csöves...

2014. okt. 13. 19:06
 39/53 A kérdező kommentje:

NAAA NAA NAA !!! Nem veszekedésről szól ez a kérdés !

iPhone is jó, Android is jó, Windows Phone aka Lumia is jó !

Nem fikázásról van szó !

2014. okt. 13. 19:08
 40/53 anonim ***** válasza:
nem vitát akartam kirobbantani én csak véleményemet osztottam meg erre jön h csóró vagyok
2014. okt. 13. 19:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!