Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az emberek kb hány %-a használ...

Az emberek kb hány %-a használ Windows Phone-t, és miért?

Figyelt kérdés

Miért használjon valaki Windows Phone-t ?

Mire jó ?

Mire nem jó ?

Egy 520-assal mit lehet kezdeni ?

Bejön valaha a divatba vagy örökké alul marad ?

2014. szept. 27. 13:48
1 2 3 4 5 6
 11/53 b95 ***** válasza:
31%
+ az univerzális appok és a lassan egybeolvadó Windows OS-ek is hatalmas löket lesz a Windows számára.
2014. szept. 29. 20:44
 12/53 A kérdező kommentje:

Már csak azért érdekel hogy csak én vagyok olyan "hülye" hogy többre tartom mint az androidot (Volt androidom), annak ellenére hogy kevés de normális alkalmazások vannak rá ?

Meg szerintem nem olyan egységes monoton telefon mint az Ájfóón...amerikába már kezdik lecserélni minden másra, azt jön ide "Amerika szara".

Szóval csak érdekelt hogy én vagyok a hülye hogy nekem jobban bejön, mert ez így nem fos instabil mint az android és nem egoista Pista készítő mint az iOS...

:D

2014. szept. 29. 20:50
 13/53 anonim ***** válasza:
51%
Magyarországon pl. bőven 10% felett jár a WP részesedése (és bár lassan de biztosan növekszik), és hatalmas pacsi a #7 kommentelőnek.
2014. szept. 29. 20:57
 14/53 b95 ***** válasza:
25%

Azért az Androidot is túlzás fos instabilnak leírni.

4-5 éve még talán igaz volt.

De ma már csak akkor fos, ha fos a hardver, de ez esetben az OS maga nem tud csodát művelni.

Az Android baja nem ez, hanem hogy a gyártóknak túl nagy a szabadsága, bármilyen hülyeséget meg tehetnek, és többnyire meg is tesznek, hogy borsot törjenek a felhasználók orra alá.

Az lenne az ideális, hogyha az Android érintetlenül kerülne a mobilokra, és a gyártók maximum ehhez adhatnák hozzá a saját extra szoftvereiket, anélkül, hogy a gyáriak módosításra kerülnének, emellett pedig törölhetőek lennének ezek. - Vagyis olyan lenne, mint WP-n.

Egyébként egy mai középkategóriás droid teljesen rendben van (kivéve a Sony és a Samsung - ők valahogy direkt szétcseszik a középkategóriás mobiljaikat...), emiatt sincs könnyű dolga a WP-nek.

Szóval én nem nevezném rossznak az Androidot, csak vannak hiányosságai.

Egyébként úgy tapasztaltam, hogy az Android és a WP remekül kiegészítik egymást.

vagyis ezek nem egymás ellen, hanem egymás mellett jók, hiszen mindkettőnek eltérő hibáik vannak. (Szvsz ugyanez működik a desktop Windows + Linux dualboot esetén is)

Most egy Lumia 820-at és egy One S-t használok párhuzamosan, és mindkettőt megelégedéssel használom.

2014. szept. 29. 21:16
 15/53 Barney96 ***** válasza:
77%
Mert gyors, megbízható annak ellenére hogy nem mindig izomhardver ami alatta van. Globálisan kb 3% használja Európában 10%<. A lumia 520 a tavalyi év egyik legjobb alsókategóriás telója és igazából senki nem tudja hogy be fut-e valamikor
2014. okt. 8. 12:40
 16/53 anonim ***** válasza:

maradjunk a tényeknél

In the heart of the Windows empire in the United States, Windows Phone’s market share dropped from 4.7% to 3.6% between September 2013 and September 2014. In Germany, the decline was from 6.2% to 5.9%. In Brazil, the share remained flat at 5.5%. In China, Windows Phone saw a collapse from 3% to o.6%.

ezek a számok jól mutatják merre tart a platform, persze lehet bízni benne hogy egyszer csak feltámad, de nem

2014. okt. 11. 09:37
 17/53 anonim ***** válasza:
44%
Nulla testreszabasi lehetoseg, gyenge minosegu appok, Facebook nem megy rendesen (van akinek mukodik, van akinem nem). Emiatt nem veszi senki.
2014. okt. 11. 10:21
 18/53 A kérdező kommentje:

Vicces hogy nekem megy a facebook és eddig nem találtam rá gyenge appot.

Szóval azt mondjátok azért nem elterjedt és azért szarozza le mindenki, mert nem olyan mint az Android hogy még az ikonok kinézetét is megváltoztathatod, és nem testreszabható ? Meg mert nincs minden dologra 70 alkalmazás ?

De az iPhone is kb ilyen, nem tudsz minden kis biszb_szt átállítani, mégis mennyien szeretik ! Több alkalmazás van rá ez oké, de WP-re azért nincs mert az a kettő az elterjedt, nem indokolja hogy legyen rá. Akkor most hogy is van ez ?

2014. okt. 11. 11:18
 19/53 anonim ***** válasza:
nem az appok száma számít, hanem hogy a wp a saját platformjával se működik együtt, nincs átgondolva, nem támogatja semmi külső fejlesztés, egyszerűen nem tud integrálódni a piacba, a google meg az apple megfojtja, későn ébredtek és kevesett költenek a piac edukációjára, az embereknek fogalma sincs a wp-ről, emiatt nem is keresik, a microsoft ennyit tud, ahogy a skype is egyre bénább lesz úgy a wp-t is elcseszik szép lassan
2014. okt. 11. 11:26
 20/53 A kérdező kommentje:

Szóval szerintetek halál.

1-2 év és megszűnik, és csak egy olyan készülék marad pl az 520-as mint egy mostani kínai no name telefon ?

Árulják 1-2 évig, aztán bekerül a süllyesztőbe és csak emlékként maradt meg ?

2014. okt. 11. 12:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!