Az emberek kb hány %-a használ Windows Phone-t, és miért?
Miért használjon valaki Windows Phone-t ?
Mire jó ?
Mire nem jó ?
Egy 520-assal mit lehet kezdeni ?
Bejön valaha a divatba vagy örökké alul marad ?
Ha már itt valaki felhozta a százalékokat. Én is tudok mutatni statisztikát, ami szerint világ szinten a WP-t futtató telefonok aránya csaknem 4-szeresére nőt 1 év alatt:
Persze, nem mondom, hogy ez a tökély, ez a 100% hiteles. De már most 2 ellentétes statisztika áll egymással szemben, tehát azért én fenntartom a jogot, hogy megkérdőjelezzem, hogy a csökkenő tendenciáról szóló-e a helyes.
Én nem állítom azt, hogy a WP fel fog emelkedni, és lenyomja az Androidot. De úgy gondolom, szépen csiszolgatják, és hamarosan méltó ellenfele lesz a most uralkodó két másik op.rendszernek. Viszont sokan olyan megalapozatlan kijelentéseket tesznek, hog "ez tuti halálra van ítélve", kvázi üres tényleg alapján... Már az elmúlt hónapokban is komoly változásokon ment át a rendszer, pont azért, hogy közkedveltebb legyen.
(Amúgy én sem voltam soha Microsoft-fan. Gépen Linuxot használok, de az okostelefon piacon tetszik a rendszerük.)
Na pont ezen filóztam X"DDD hogy az 520 szerintem soha az életbe nem kap WIN10-es frissítést :D max egy Denimet még azt szevasz tavasz. Sok az 520, nagy lépés lenne a MS-től ha benyögné hogy Denim az utolsó rá, vegyetek újat ha kell valami."
Bár passz hogy ez a Cyan meg Denim most bugfix service pack vagy tényleges frissítés. Nem tudom, annyira nem mélyedtem bele.
:D
Szerintem az a jó benne hogy stabil. Nincs rá vírus.
Szeretem, és nekem eléggé letisztult. Szerintem tökéletes OS csak sokan mivel ki sem próbálták nem hiszik el.
Én is szaroztam 1 évvel ezelőtt, én sem akartam venni, aztán beláttam hogy hát azért lehet nem is olyan béna.
azért nincs elterjedve mert az emberek legalább olyan arányban hülyék hozzá mint az ideválaszolók
ennél a kérdésnél max 4 válaszoló látja át rendesen és tudja is miről beszél
a többi az a kifejezett "sz@racsempe" ember aki életében nem fogott ilyet a kezébe
rengeteg androidot nyűttem el mire véletlenül egy lumia800 jutott a kezembe
hát az első 3 hónapban (7.8előtt) útáltam szabályosan app hiányosságok miatt
aztán lassan mindenre lett alkalmazás és még én is hajlandó voltam kompromisszumokra mikor ugy leejtettem szegényt h elromlott
hát kaptam egy csere készüléket...gondoltam magamban végre android és play áruház "kinyílik a világ"
erre jött a hidegzuhany mert majd egy év alatt én ugy megszoktam hogy sose fagy akad lassul gondolkodik hogy nocsak
így sírva vártam vissza az akkori lumiámat
pedig akkor még tényleg kifforratlan volt a rendszer
most is azt használok és azt is fogok mert azóta a frissítésekkel szinte mindenre van megoldás amit anno androidon megszoktam, az előnyeit androidokkal szemben meg sorolhatnám napestig :P
%-iokat statisztitákat nem nagyon olvasok de reggel a villamoson 10 emberből 7 520-ast nyomkod és ez saját felmérés :D
az i* cuccokról meg annyit hogy nekem sosem ért meg annyit az alma a hátulján mint amennyivel többe kerül egy hasonszőrű wp-nél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!