Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az emberek kb hány %-a használ...

Az emberek kb hány %-a használ Windows Phone-t, és miért?

Figyelt kérdés

Miért használjon valaki Windows Phone-t ?

Mire jó ?

Mire nem jó ?

Egy 520-assal mit lehet kezdeni ?

Bejön valaha a divatba vagy örökké alul marad ?

2014. szept. 27. 13:48
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
Az MS nem fogja veszni hagyni, de szerintem a WP 8.1-es telefonokat nem lehet majd frissiteni Win10-re, hanem teljesen uj telok jonnek majd ki MS markanev alatt.
2014. okt. 11. 12:13
 22/53 anonim ***** válasza:

Ha már itt valaki felhozta a százalékokat. Én is tudok mutatni statisztikát, ami szerint világ szinten a WP-t futtató telefonok aránya csaknem 4-szeresére nőt 1 év alatt:

[link]

Persze, nem mondom, hogy ez a tökély, ez a 100% hiteles. De már most 2 ellentétes statisztika áll egymással szemben, tehát azért én fenntartom a jogot, hogy megkérdőjelezzem, hogy a csökkenő tendenciáról szóló-e a helyes.

Én nem állítom azt, hogy a WP fel fog emelkedni, és lenyomja az Androidot. De úgy gondolom, szépen csiszolgatják, és hamarosan méltó ellenfele lesz a most uralkodó két másik op.rendszernek. Viszont sokan olyan megalapozatlan kijelentéseket tesznek, hog "ez tuti halálra van ítélve", kvázi üres tényleg alapján... Már az elmúlt hónapokban is komoly változásokon ment át a rendszer, pont azért, hogy közkedveltebb legyen.

(Amúgy én sem voltam soha Microsoft-fan. Gépen Linuxot használok, de az okostelefon piacon tetszik a rendszerük.)

2014. okt. 11. 12:22
 23/53 A kérdező kommentje:

Na pont ezen filóztam X"DDD hogy az 520 szerintem soha az életbe nem kap WIN10-es frissítést :D max egy Denimet még azt szevasz tavasz. Sok az 520, nagy lépés lenne a MS-től ha benyögné hogy Denim az utolsó rá, vegyetek újat ha kell valami."

Bár passz hogy ez a Cyan meg Denim most bugfix service pack vagy tényleges frissítés. Nem tudom, annyira nem mélyedtem bele.

2014. okt. 11. 12:22
 24/53 anonim ***** válasza:
azt remélem vágod hogy az internethasználat statisztikáját nézegeted és nem a készülékek számát
2014. okt. 11. 14:35
 25/53 A kérdező kommentje:
Nem nézegettem semmit sem :D
2014. okt. 11. 15:06
 26/53 anonim ***** válasza:
nem neked szólt
2014. okt. 11. 19:59
 27/53 A kérdező kommentje:
Ja XD oké :D bamba vagyok
2014. okt. 11. 20:14
 28/53 Barney96 ***** válasza:
58%
Vicces amikor az emberek mondjak hogy milyen gaz hogy Windows 10 mar LEHET nem lesz ra... A huawei y300 pl hany frissítést kapott az elmult egy évben?
2014. okt. 12. 18:30
 29/53 A kérdező kommentje:

:D

Szerintem az a jó benne hogy stabil. Nincs rá vírus.

Szeretem, és nekem eléggé letisztult. Szerintem tökéletes OS csak sokan mivel ki sem próbálták nem hiszik el.

Én is szaroztam 1 évvel ezelőtt, én sem akartam venni, aztán beláttam hogy hát azért lehet nem is olyan béna.

2014. okt. 12. 19:06
 30/53 anonim ***** válasza:
91%

azért nincs elterjedve mert az emberek legalább olyan arányban hülyék hozzá mint az ideválaszolók

ennél a kérdésnél max 4 válaszoló látja át rendesen és tudja is miről beszél

a többi az a kifejezett "sz@racsempe" ember aki életében nem fogott ilyet a kezébe

rengeteg androidot nyűttem el mire véletlenül egy lumia800 jutott a kezembe

hát az első 3 hónapban (7.8előtt) útáltam szabályosan app hiányosságok miatt

aztán lassan mindenre lett alkalmazás és még én is hajlandó voltam kompromisszumokra mikor ugy leejtettem szegényt h elromlott

hát kaptam egy csere készüléket...gondoltam magamban végre android és play áruház "kinyílik a világ"

erre jött a hidegzuhany mert majd egy év alatt én ugy megszoktam hogy sose fagy akad lassul gondolkodik hogy nocsak

így sírva vártam vissza az akkori lumiámat

pedig akkor még tényleg kifforratlan volt a rendszer

most is azt használok és azt is fogok mert azóta a frissítésekkel szinte mindenre van megoldás amit anno androidon megszoktam, az előnyeit androidokkal szemben meg sorolhatnám napestig :P

%-iokat statisztitákat nem nagyon olvasok de reggel a villamoson 10 emberből 7 520-ast nyomkod és ez saját felmérés :D

az i* cuccokról meg annyit hogy nekem sosem ért meg annyit az alma a hátulján mint amennyivel többe kerül egy hasonszőrű wp-nél

2014. okt. 12. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!