Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van aki megbánta a windows...

Van aki megbánta a windows phonet? Miért?

Figyelt kérdés

2014. júl. 28. 21:56
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

"Kűlsőforrás az az alkalmazásokra értetődő"

és milyen alkalmazásra gondolsz? nem kell hozzá semmi, csak egy számítógép egy telepített Windows-zal. Zune, iTunes vagy hasonló szar nem kell hozzá...

2014. aug. 10. 23:13
 42/54 anonim ***** válasza:

" bakker: külső forrás=számítógép, simán

rámásolod, ahogy egy USB memóriakártyára,

csak annyi, hogy egy adott mappába rakod,

ami szerintem azért logikus, hogy nem a

videók közé másold a csengőhangokat."

Fu mire megírom jön a következő baromság… Mind1! Leírtam. A lényeg az te meg azt fogd már fel hogy más rendszeren akár milyen helyről beállítod magadnak… Ezt tudja minden telefon. A wp ennyire kőrűlményesen gagyi és kész, ennyi!

2014. aug. 10. 23:16
 43/54 anonim ***** válasza:

" és milyen alkalmazásra gondolsz? nem kell

hozzá semmi, csak egy számítógép egy

telepített Windows-zal. Zune, iTunes vagy

hasonló szar nem kell hozzá."

Warez.

2014. aug. 10. 23:17
 44/54 anonim ***** válasza:
na, akkor te az androidos telódra hogy is másolsz fel zenét?
2014. aug. 10. 23:22
 45/54 anonim ***** válasza:

csupa ilyet találtam:

[link]

[link]

nahát, USB kábel, Ringtones mappa, másolás. Hát ez tökre más, mint WP-n. :D

2014. aug. 10. 23:28
 46/54 anonim ***** válasza:

Hát, tudod elég nehéz úgy keresni, hogy azt se tudom mit keresek. Szóval ha már ennyire hülyének nézel anyagot mutathatnál hozzá, hogy mit, és hol....

Win9 Debian alapú:D Ez viccnek pont jó volt. Egyébként az alapú kernelre vonatkozik, ami nem Debian, hanem Linux. Ha már annyira ott tartunk, hogy ki mennyire hülye. De azt hiszem nem kell magyarázni, hogy elég sok költsége lenne a Microsoftnak abban, hogy áttérjen, indok meg semmi nincs rá, mert van egy sokkal öszetettebb, sokkal több mindent ismerő kernelük (Windows NT kernel). Szóval igen csak nagy bajt okoznának maguknak, ha áttérnének, mert csomó kompatibilitási probléma és egyéb lenne. Gondolom ezt inkább te is csak viccnek szántad:)

A külső forrással kapcsolatban meg lehet, hogyha értelmesen beszélnél, akkor nem értetlenkedne mindenki körülötted. Gondolom még nem jutott eszedbe, hogy nem mindenki hülye, és te vagy az okos, hanem lehet, hogy fordítva.

2014. aug. 10. 23:29
 47/54 anonim ***** válasza:

"Warez."

most már tudom, megnyomom az androidon levő WAREZ gombot, és ott van a csengőhang. Hogy ezt én eddig nem értettem?

2014. aug. 10. 23:31
 48/54 anonim ***** válasza:
Hát én beszarok rajtatatok. xD Rutinosan ostobák vagytok.
2014. aug. 11. 05:38
 49/54 anonim ***** válasza:

"Rutinosan ostobák vagytok."

Ez személyeskedésnek gyenge volt, érvnek viszont még annyi sem, válasznak egy egyszerű kérdésre meg még annyi sem. Annyit kérdeztem, hogy hogyan juttatod a zenéket a telefonodra.

2014. aug. 11. 09:21
 50/54 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés hasznos lehet mindenkinek,szóval köszönöm! egyébként iphone 5s lett, és csak annyit mondok 1 hét urán,soha többet android!:)
2014. aug. 27. 23:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!