Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van aki megbánta a windows...

Van aki megbánta a windows phonet? Miért?

Figyelt kérdés

2014. júl. 28. 21:56
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
90%
nem értem, ki az a nagy szakértő, aki GYAKORLATI véleményeket leszavaz, pusztán azért, mert az negatív a wp-re nézve...ez volt a kérdés...
2014. aug. 2. 19:05
 12/54 anonim ***** válasza:

A három rendszer közül (WP,iOS,Android) az első kettőre mondható, hogy normális teljesítményt nyújt, stabil és rendesen van hozzá support. Androiddal nem is érdemes foglalkozni, egy agyonpromótált lassú állandóan kiakadó hibát hibára halmozó rendszer a másik kettőhöz képest.

iOS WP harcban mindenki döntse el egyénileg mi tetszik neki. az iPhone szerintem minimum 3szor annyiba kerül, mint amennyi az értéke, akkumlátor csere=szervíz több 10 000ért, SD bővíthetőség 0Mb, Apple által aláírt appon kívül mást ne akarj rá tenni (ez különösen idegesítő, ha mondjuk a saját programodról lenne szó).

Válaszolva a kérdésre: Én nem bántam meg a WP-t, annál inkább az androidot, le is cseréltem. (1,5 hónapig használtam iOS-t is)

2014. aug. 4. 17:39
 13/54 anonim ***** válasza:

"gyerekes". Ez nem igaz. Épp, hogy felnőttes. Egyszerű, egyedi, jó. Fel kell nőni hozzá. Ki kell nőni a játékokat, és végre normálisan internetezni kell, nem akadni, fagyni, cserélgetni a Samsung Galaxykat, amik közül egy része csak azért Galaxy, mert jobban el tudják adni. Egyik ismerősöm lecserélte a Nokia Lumiáját egy belépő szintű Androidos noname szolgáltatói telefonra csak azért, mert kellett neki egy játék, ami nem volt Wp-re. Elájulok. Az ilyen dolgok azok, amik igazán kiakasztanak. Dehát, kinek mi fontos.

A hátrányai között van, hogy nincs normális YouTube alkalmazás, ami így megnehezíti az egész videók nézését. Plusz persze a sok Google szolgáltatást mellőznünk kell, mert ez a Microsoft világa, a Google teljes mértékű ellensége.

2014. aug. 4. 22:51
 14/54 anonim ***** válasza:
Hozzátenném "Plusz persze a sok EGYEB Google szolgáltatást", mert ugye a YouTube is az.
2014. aug. 4. 22:54
 15/54 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen jól működik a youtube, találtam hozzá appot.
2014. aug. 7. 16:19
 16/54 anonim ***** válasza:

" A három rendszer közül (WP,iOS,Android) az

első kettőre mondható, hogy normális

teljesítményt nyújt, stabil és rendesen van

hozzá support. Androiddal nem is érdemes

foglalkozni, egy agyonpromótált lassú

állandóan kiakadó hibát hibára halmozó

rendszer a másik kettőhöz képest."

Ekkorra hülyeségeket. Ne 5-10 ezres androidos telelfonokat vegyél és nem lesz ilyen bajod.

Ammenyit kiadtál az ipohnért azért olyan androidost veszel ami tökéletes.

De már 30-40 ezerért is olyat kapsz amivel simán mindent lehet csinálni. Nem fog "akadni?" nem lesz lassú, semmi.

Annyira szeretem mikor ilyen zsenik osztályozzák a mobil rendszereket.

2014. aug. 8. 14:41
 17/54 anonim ***** válasza:
Éppenséggel 45 ezer körül volt az androidom új korában. Ennek ellenére nagyon megbántam, hogy megvettem. De azt legfeljebb letagadni lehet, hogy az androidos alkalmazások mérhetetlenül többször akadnak ki, mint a windowsosak (persze ez az app készítők hibája is, ez igaz). Drágább androidot meg ne a legolcsóbb nokiával hasonlíts össze, hanem mondjuk egy 1000essel, vagy 900assal. A Nokia jellemzően eleve ugyanazért a pénzért erősebb hardvert tesz a telefonjai mögé valamivel. Ráadásul az android mögé köztudottan jóval erősebb hardver kell ugyanahhoz a teljesítményhez. Egyszerűen a Windows nem terheli annyira az erőforrásokat. Ami egyébként a tervezési elveinek köszönhető. Meg van írva Nokia (meg HTC, és pár egyéb) telefonra, azon működik jól. Android meg bármilyen telefonra tehető, még túl nagy hardver specifikáció sincsen hozzá. Nyilvánvaló, hogyha nem ismeri az ember a hardvert kevésbé tudja hatékonyan használni, mintha konkrétan tudná, hogy amit ír min fog futni.
2014. aug. 9. 16:25
 18/54 anonim ***** válasza:

Nehéz elképzelni hogy egy 50 ezres androidos telefon úgy működik mint egy 2000ft-os régi fos.

Töböször akadnak ki? Milyen rendszer volt neked a telefonodon? 1.0? és mai inkompatibilis alkalmazásokat futtatál rajta? Vagy hogy van ez?

Ha olyan kiakadósok lennének nem lenne egy csillag sem és a google törölné a playáruházból a minden hw-szoftver inkompatibilitás miatt. Vagy valami 256mb rammossal futtattad?

Egy mai 25 ezres androidos telefon kiröhög téged jellybeannel.

Nem hasonlítottam. De jaj mit tud az az 1000-es? Ugyan az a gagyi zárt korlátolt os megy rajta mint az 520-on. Hát nincs is értelme attól nagyobbat venni, mert minek? Az 520on is pont olyan gagyi az os mint mindegyik újon. Az 520-tól drágább lumiásokat megkérdezheted, mind azt fogja mondani neked ennyit nem ér.

A kamera meg nálam 100 ezredes dolog. Az az utolsó egy telefon vásárláskor ami érdekel.

Nem tesz nagyobb hardvert csak megszabta magának a minimumot. Igen nagyobb hw kell. Egy régi y300nak 2x1ghz coretx a5, 512mb ram,andero 203. Ezt pont annyira lehet használni mint egy 520-at. Csak szemben áll az android adta számtalan lehetőséggel ami az y300-al jár. Tesom dead trigger, dead space-el játszik vele lagg és "kidobálás" nélkül.

A wp arra van megírva amelyik gyártó fizettet érte h egyáltalán rakjon a telefonjaira. Akár a samung is megteheti vagy a huawei. Az android pedig ingyen van és nyíltforráskódú is, még is egymilliószor jobb és többet lehet belőle kihozni mint wpből.

Már írtam hogy a gyártó szabja modellre az androidot és az tesz vele amit akar. Most ez jó esteben gyorsat jelent akár milyen hardveren. Rosszba esetben meg touchwiz-t.

Nagyon nem értesz hozzá látom. Menj olvasgas még.

2014. aug. 9. 17:30
 19/54 anonim ***** válasza:

Nem is mondtam, hogy olyan mint egy régi 2000 forintos telefon. Konkrétan ez a Galaxy Ace volt 2.3-as Androiddal. Eleinte még nem is volt vele baj, de ahogy múlt az idő egyre romlott. Szerintem egy telefon esetében elég nagy hiba, ha háromszor kell belépjek a tárcsázóba, mire eljutok addig, hogy hívjak valakit. És nem futtattam rajta semmi inkompatibilisat.

Facebook pl. nem egyszer kiakadt rajta, néha a Google Play is, míg nem törtöltem a cachét, aztán persze idővel ezek újra elő jöttek. Google play hajlamos volt periodikusan behülyülni, és akkor törölni kellett minden adatát, attól általában megjavult egy időre.

Ja, látom te is jól ismered a Nokia telefonjait. De ha ott kezdődik az egész, hogy "ugyanaz a gagyi OS megy rajta", akkor miről beszélünk? Szerinted eleve már azért szar egy telefon, mert nem androidot raktak rá. Hát, éppenséggel én is 520nál drágább lumiát használok, és azt mondom neked, hogy megérte:) Úgyhogy akkor ezt a kérdést röviden meg is tárgyaltuk. Na de egyébként meg tök mindegy, hogy a minimum követelmény, vagy a hardver jobb. Végeredmény, hogy a telefon normálisan használható. Ez megint nem egy lényegtelen szempont szerintem. Ugyanígy mondhatná a Samsung, meg bármelyik gyártó, hogy nem gyárt 20 000ért, meg az alatt okos telefont, de viszont jobb hardvert tesz a termékeibe, hogy normálisan bírják futtatni a szoftvert. Mellesleg az 520as lumiát nyugodtan lehet hasonlítani az olcsó androidokhoz, mert azokkal kb. egy árban van. Viszont minőségben jóval fölötte. Sokkal megbízhatóbb, gyorsabb, és van pl. rá egy ingyenes Magyarorszáág térkép. Androidon max. a Google Maps van, ami net nélkül használhatatlan. Vagy van persze iGo, de az meg 10 000 forint minimum. Akkor miért is olyan jó az android? Egyébként a játékok többségével még az 520as lumiának sincs gondja, szóval ettől a Huawei nem lesz jobb náluk.

2014. aug. 9. 22:53
 20/54 anonim ***** válasza:

A google maps eleve jobb mint a here. De ha offline kell. Nem egy offline maps van androidra ami telejesen ingyenes és akármennyi ország térképét lelehet tőlteni hozzá. Én amit erre használtam egyszer a ben-on-road. és ez csak egy belőle.

Minőségre nem mondanám az 520-at. Se vaku se ledek a gomboknál sem előkapi kamera, emelett egy nagyon olcsó gagyi hajlított szappantartó.

A huaweiben nagyobb aksi,előlapi kamera,álapot jelző,gomb ledek is vannak. Emelett egy teljesen kézre tervezett jól feldolgozott műanyag. Én már mindkettőt használtam és az y300 sokkal jobb telefon.

És igen, ha egy korlátok nélküli rendszer lenne rajta nem a wp akkor persze hogy jó lenne, de olyan már nincs hogy nokia.(a nokia wcpapírt is gyártott) Az egész a microfosté. Pár szóban ellehet mondani a történetét a telefonodnak.

Wc Papír>telefon=symbian=bukás=microsoft=WP

Ha megnézed elég fura történet hogy ugyan oda lyukadt ki a cég. A "nokia" ma is Wc Papírt gyárt.

2014. aug. 10. 00:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!