Van aki megbánta a windows phonet? Miért?
Bánni nem bántam meg, mert a 625-ösömet a cég biztosítja, de ha pénzt adtam volna érte akkor sírva kötöm fel magam.
1. Csúnya. De nem azért mert csempe és minimál stílus, hanem azért mert a stílus is kiforratlan, csúnya, igénytelen. Az egész grafikus felület olyan hatást kelt, mintha valami gyerekeknek szánt design lenne.
2. Akad. Akárki akármit mond, a WP alá is kell vas. A 625-ösömön egy képernyő elforgatás is laggol, aki nem hiszi, tegyen mellé egy Androidos csúcskészüléket vagy egy iOS eszközt.
3. A használható alkalmazások mind 3rd party megoldások. Instagram nincs WP-re hivatalos, a hivatalos Facebook alkalmazás egy fos, ahhoz is 3rd partyt kell venni. Dropbox szintén nincs hivatalos, a Viber lassú mint a halál, Skype-on pedig nem lehet bejelentkezni a régi Skype-fiókokba (ahol még nem microsoft fiók volt, hanem sima felhasználónév/jelszó páros) - vagy legalábbis nem jöttem még rá, hogy kell.
4. Ez lehet csak az én készülékem sajátja, de a képernyő háttérvilágítás kifejezetten szar. A telefon aljánál a képernyő alsó megvilágítása nem egyenlegetesen oszlik el a látható részen. Gyakorlatilag látod ahogy bevilágít 3 led. Nincs megfelelően elszórva a fényük.
Így hirtelen ennyi, de van még asszem'. :D
Nekem volt 520-as hajlított szappantartó lumiám.
Azt nagyon megbántam, szerencsére túl adtam rajta.
Akkor megfogadtam wp-t többet soha!
Hát miért is :)
Az 520 hibái:
Nincs vaku,eq,előlapi kamera,hajlított nagyon gagyi minőségű műanyag és forma terv.
Szoftver:tele idegesítő dolgokkal amit naphosszat lehetne mesélni.
attól függ, miről vált az ember. iPhone után eléggé megbánható a dolog. talán meg egy hasonló kategóriás androidos telefonnál is, bár ebben már kételkedek.
nem rossz rendszer, megszoktam már, de arra rájöttem, hogy nekem mindenképp az iOS a rendszerem.
"Skype-on pedig nem lehet bejelentkezni a régi Skype-fiókokba (ahol még nem microsoft fiók volt, hanem sima felhasználónév/jelszó páros) - vagy legalábbis nem jöttem még rá, hogy kell. "
A hagyományos skype fiókot összekötheted a microsoft fiókoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!