Van aki megbánta a windows phonet? Miért?
Ha társasága mennék úgy kérdezném külön mindenkitől hogy te azt a mobil os-t használod ami nem tud csörögni meg rezegni egysszere vagy az amely egy túl árazot divat pohne amin a BT komunikáció is bajos vagy androidot :) Szerintem mindenki tudná mondani ezután. Persze pár elveteműlté… Nem ezt mutatja az eladási index és a fejlesztések. Viszont nokiáék már itt Mo-n be is zártak egy gyárat és nem mellesleg több gsm-ben is arra panaszkodnak hogy a wp kutyának sem kell. :)
" Vagy pl. még 1000
forintot se vagyok hajlandó kiadni semmiért?"
Na ezért van az ilyen felfogás miatt a warez és a lopás. :)
"szoftverrendőrséget akkor is ingyen lesz? Mert
a Nokiámat nyugodtan nézhetik töviről
hegyére, vizsgálhatják, elvihetik, abban nem
fognak semmi találni."
Hát azt eltudom képzelni a wp az ilyen :D Ingyen szórakozást találsz csak ingyen rajta hogy itt írkálsz butaságokat. :)
Öcsém telefonja az y300. :) Nekem kettő is van , egy konkord 4maggal és egy sony SP. Én csak nevetek rajtad meg az akadásodon meg a többi sületlenségeden. :) Mondtam ne rég szoftver-hw konstrukcióval példálózz mert én ha felhozok neked egy wp7.8-as wp-t sírva fakadsz. :)
Olyan hülyeséget meg ne mondj hogy van háttér wpn 2014-be. :)
"Ja, gondolom:D Nyilván rajtad kívül mindenki
hülye együtt a Microsoft fejlesztőivel, egyéni
és céges vásárlóival. Persze van, ahova jó a
linux. De egy rakat dolgot tudnék mondani,
ami nem működik jól, meg nem úgy működik,
mint kéne. Igazából ezt még csak fel se lehet
neki hozni, mert részben hobbi programozók
fejlesztik, és nem olyan emberek ezrei, akik
sok pénzt kapnak érte, hogy ezzel
foglalkozzanak. Ja, tényleg...:) Olyan szar a
rendszerük... Láttál te már Windows NT-t?
Vagy XP-t? De akár a 7et is mondhatnám. Jóval
hatékonyabban kezeli mindegyik a
hardvereket, mint a linuxok többsége. Én pl.
még nem láttam olyan laptopot, amin kibírná
az akkumlátor annyi ideig linuxon, mint
Windowson."
Mondtam én hogy nem tudod megérteni felfogni a bizniszt az égészben. :)
Érdekes én csak olyan laptopot láttam. Milyen disztroval merűlt hamarabb?
Te meg nézd meg a compizt youtubon. :)
"Töredezik a fájlrendszer:D Ez minden
rendszer hibája, amiben mágneses alapú
winchester van, nem a windowsé. Nyugodt
lehetsz, a Linuxon épp úgy töredezett lesz
idővel. Linuxon ugyanígy van egy csomó
szemét, amiket nem törtöltek el maguk után a
programok, és ott is tárolják a beállításokat.
Hát, pont az Ubuntut nem emlegetném
sokat... Teljesen új rendszeren is hibája volt a
netbook verziójának, hogy elindult, és
állítgatta magától föl-le folyamatosan a
képernyő fényerejét, amíg meg nem nyomdtad
te a magasabb/alacsonyabb fényerő gombot.
Az Android nem linux, csak a kernelje linux
alapú. Maguk az appok az android virtuális
gépen futnak. Emiatt is olyan lassúak. Nem
mondom, hogy nem jó rendszer a linux (habár
pont a ubuntut ki nem állhatom azzal pl. hogy
nincs root jelszó, meg hasonlók), de azért el
kell ismerni, hogy a windows sok tekintetben
fejlettebb. Persze az is kérdés mire akarja
használni az ember. Mondjuk azt mindenképp
el lehet mondani, hogy az android stabilitása
nem olyan, mint a linux stabilitása (linux egy
többé-kevésbé működő rendszer)"
Inkább maradtál volna csöndben…:) De pebacról nem tehet a linux.
" Egy rakás teljes hosszúságú MP3-at
felmásoltam a ringtones könyvtárba, mind
működik csengőhangnak. Csak egy kábel
kellett, és Windows Intéző."
Na tessék itt a körülményesség. :) Androidon ennyit sem kell tenni és még ugye a butatouch java pohonokon sem.
Androidból a mai napig árulnak ilyen gyenge darabokat, ezt még az előbb te se vontad kétségbe. WP7.8as telefonokat ma már csak használtan kapsz leginkább viszont. De 2.* androiddal még akad azért új telefon... Olyan hülyeséget... Inkább te ne mondj, mert látom... WP8.1-ben lehet hátteret beállítani. Na, nem mintha ezért vennék meg, vagy nem vennék meg egy telefont... Általában én jobban preferálom, hogy működjön, minthogy még egy 68001edik fölösleges marhaságot is tudjon, de hát ízlések és pofonok.
Pl. az Ubuntuval is, de egyébként Debiannal is, és Mintel, és fedorával is. Mellesleg nem disztribúció, hanem driver kérdése, az meg nem igazán más attól, hogy más a disztribúció. Láttam már compizt....
Ja, mert te annyira jól értesz hozzá:) Ha már ennyire kompetensnek érzed magad nem mondanád el, hogy mégis honnan jöttél, vagy ki vagy te, hogy ennyire értesz hozzá?
"Na tessék itt a körülményesség. :) Androidon ennyit sem kell tenni és még ugye a butatouch java pohonokon sem."
Azokra maguktól felrepülnek a file-ok, ugye?
Ha szerinted egy mai telefon új 2x androiddal és olyan hardverel…:) Meg hogy lehet még újonnan venni. De látom valaki csúnyán átvágott. :) A 2xben pedig még nem volt trippla pufferlés. Emiatt is "akadhatot" neked. :)
A wp7.8 szofveres adotságai miatt sírnál. Az még szászor körülményesebb és gagyibb volt.
"Pl. az Ubuntuval is, de egyébként Debiannal
is, és Mintel, és fedorával is. Mellesleg nem
disztribúció, hanem driver kérdése, az meg
nem igazán más attól, hogy más a
disztribúció. Láttam már compizt...."
Hm. A pebac-ot pont a driver miatt mondtam. A disztók között pedig van különbség és lehet akár a unty,compiz(zal) miatt a gyorsabban merűlés.
" Ja, mert te annyira jól értesz hozzá:) Ha már
ennyire kompetensnek érzed magad nem
mondanád el, hogy mégis honnan jöttél, vagy
ki vagy te, hogy ennyire értesz hozzá?"
Sajnos egy kezdő akárki is kinevet téged ilyen baromságok miatt. Tényleg olvass inkább előtte mielőtt okoskodni próbálnál.
" Azokra maguktól felrepülnek a file-ok, ugye?"
Nem, de lehet kűlső forrásból telepíteni és nem kell a csengő hanggal szórakozni ha pl az sd-n egy noname mappában van. :) Látod még azok is tudják. A symbianra is volt offline maps szvsz jobb volt mint a mostani wp-k :D
Nem tudom hogyan kéne fölmenjen még külső forrásból egyszerűbben, minthogy rámásolod. De gondolom az androidon ez úgy megy, hogy eszedbe jut, és már rögtön le van vágva, be van másolva, és beállítva csengőhangnak, elő se kell venni a zsebedből a telefont, és persze mindez másodperc tört része alatt:)Egyébként igen, a 2.* androiddal egy mai telefon, mert lehet a boltban kapni. Most tök mindegy, hogy aki ért hozzá az kiszúrja, hogy nem szabad megvenni, de nokiából nincs ilyen átverős telefon. Amit kifizettél, azt megkapod.
Megmondanád, hogy miféle baromságok? Esetleg párat ki is tudnál javítani? Eddig nem igazán vettem észre, hogy te ezzel szemben annyira értenél a témához.
"Nem, de lehet kűlső forrásból telepíteni és nem kell a csengő hanggal szórakozni"
bakker: külső forrás=számítógép, simán rámásolod, ahogy egy USB memóriakártyára, csak annyi, hogy egy adott mappába rakod, ami szerintem azért logikus, hogy nem a videók közé másold a csengőhangokat.
Kűlsőforrás az az alkalmazásokra értetődő… Nem igaz hogy ezt nem lehetet kivövetkeztetni!
" de nokiából nincs ilyen átverős
telefon. Amit kifizettél, azt megkapod."
Mivel már csak az MS-é és referenciára épűl nem is.(De az x mit tujam milyen széria androidos nokia. Azt is úgy elbaltázták… Minden ami google kilett belőle írtva. Félkegyelműek kezére kerűlt. Nem csodálkoznék már azon sem ezután ha a win9 debian alapú lenne). De ha annyira ref kell akkor vegyél nexust. Aki hagyja magát átverni ilyen rossz telefonnakkal az meg is érdemli.
" Megmondanád, hogy miféle baromságok?
Esetleg párat ki is tudnál javítani? Eddig nem
igazán vettem észre, hogy te ezzel szemben
annyira értenél a témához"
Nem minden az de a nagyrésze igen. Ha nem kellene meló miatt fél 5kor kellenem talán!
De ne én tanítsalak már… Ha te nem tudod mit beszélsz csak egyet hajtasz (2x androidos telefonodat) akkor nem tudok mit tenni. Olvassgas.
Na jóéjt, jó tanulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!