Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van aki megbánta a windows...

Van aki megbánta a windows phonet? Miért?

Figyelt kérdés

2014. júl. 28. 21:56
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

a nagyobb lumiák ugyanazért kerülnek többe, mint a drágább androidok. Több memóra, gyorsabb CPU, jobb és szebb kijelző, jobb fényképezőgép/kamera, jobb vaku stb.

Az azért talán nem hátrány, hogy a WP a legolcsóbb telón is tök jól elfut, ugye? vagy az normális, hogy azért kell drága androidos telót venni, hogy rendessen elfusson az OS, és legalább az alapfeladatokra jól használható legyen? Ne vicceljünk már.

2014. aug. 10. 00:11
 22/54 anonim ***** válasza:

Miért kellene drága telefont venni alap telefonokra? Talán az 520 20K alatt van?

Mik az alap feledatok?

Csak mert 512MB-os windows pohone-on ugyan úgy betelekik a memória böngészés közben.

2014. aug. 10. 00:38
 23/54 anonim ***** válasza:

*alap dolgokra

De amúgy alapdolgokra ott vannak a java touch buta fonok.

Ha pedig olcsóbban de jót akarna valaki venni androidosban annak ott a concorde vagy a xiaomi.

2014. aug. 10. 00:47
 24/54 anonim ***** válasza:

Teljesen igaza van a válaszolónak. Nokiából a legolcsóbb modell is használható. Más kérdés, hogy kicsit az android fölött van árazva, de nem akad ki, nem fagy le, csak egyszerűen csinálja, amit kérsz tőle. Akkor miért is kéne még esetleg némileg drágábban is androidot venni? Mert abból alacsony árkategóriában csak szemetet képesek gyártani? Akkor miért nem mondják ők is azt, hogy nincs 15ezerért okos telefon, de nem adunk az ember kezébe használhatatlan szart?

Azért jóval többet kell dolgozni érte, hogy a WP betelítse az 512Mb-t, minthogy ugyanez egy androiddal történjen meg:) Persze bármennyi memóriából ki lehet merülni akármilyen rendszeren. De akinek meg több memória kell az nyilván vesz egy nagyobb lumiát drágábban, és nem 520asat.

Google maps eleve jobb, mint a Here?:D Hát, maradjon ez a te véleményed. Szerintem egy térképnél elég nagy hátrányt jelent, hogy WiFi hálózat kell, hogy működjön. Majd viszem a WiFi routert az autóban, mert az kell a Google Mapsnek, vagy hogy gondoltad?:D Persze lehetne mobilnettel is megoldani, de rövid úton is simán letölt pár száz mega képet. Szóval ember legyen a talpán aki kifizeti hozzá a mobilnet számlát. Valóban, androidra is van ingyenes offilne térkép, de sokkal gyengébb minőség, mint a HERE maps, vagy az iGo.

Hát, ez ízlés kérdése. Most mondjam azt, hogy a szar kis 30 000es fényképezőgép bármikor szarrá veri képminőségben a 300 000es Androidot?:D (mellesleg bármelyik telefont). Szóval játékon kívül megegyezhetünk hogy egyik kamerája se jó semmire. Most hogy odatettek mellé még egy valami pislákoló izét, az nem sokat számít. Egyébként meg ha annyira ez minden vágya az embernek ne 520ast vegyen, hanem másik nokiát, és azon van vaku meg minden, amit szeretnél:) Igazából amit leírsz mind olyan dolog, hogy valakinek az tetszik, másnak nem.

Ugyan milyen korlátai vannak a WPnek?:) Eléggé más történet a Symbian, meg a WP. És amit leírsz az abszolút de elfogult vélemény a végén. Persze, szar a WP, mert te egyszer messziről félig láttál egyet, nem tetszett, és egyébként is 5 éve Androidod van, amit istenítesz. De erősen túlzó, amit leírsz. Egyébként létezik Nokia, ha bemész egy boltba a mai napig ezzel a névvel és ilyen dobozban adnak el telefonokat, pedig nem arról van szó, hogy hónapok óta ott porosodna a doboz a raktárban. Más kérdés, hogy a Microsoft megvette. De nem értem mi ezzel a probléma? Android világban még felvásárlás se fordult elő senkivel?:D Microsoft=bukás megint csak egy elég primitív megközelítés. Hogy a fenébe van, hogy majdnem 30 év után a mai napig a számítógépek többsége mégis futtat Microsoft termékeket? Tényleg ez volna egy cég bukása? Valószínűnek tartom mellesleg, hogy nálad némiképp képzettebb, és jobb képességű emberek ülnek a Microsoftnál:) De imádd nyugodtan az androidot. Igazából a kérdésfeltevő kérdése nem is az volt, hogy jó-e az android, hanem hogy megbánta-e valaki, hogy WP-t vett. Ha jól sejtem te nem vettél WP-t, tehát megbánnod se volt mit:)

2014. aug. 10. 19:03
 25/54 anonim ***** válasza:

"Akkor miért

nem mondják ők is azt, hogy nincs 15ezerért

okos telefon, de nem adunk az ember kezébe

használhatatlan szart?"

Ez elég egyszerű, nem is tudom hogy ezt miért nem nyilván való dolog nálad.

Van akinek az sok pénz. A gyártók arra törekednek hogy minden rétegnek tudjanak telefont eladni.Ezt vagy rossz hardverel teszik vagy egy hanyagul össze csapott rommal. Ez az egyetlen baj az androiddal. Ha csak referencia készűlékkel lehetne kapni nem lenne az az ostobaság hogy "akadás", fagyás. Megnézheted a google nexus szériáját. A gyártók azt tesznek vele amit akarnak. Ezt vannak akik ki is használják. Nekem ébreszt kikapcsolva a telefon. Kikapcsolás majd újrabekapcs után 1 másodpercig tart mire fel áll a rendszer. Ha a nem használják ki akkor van az hogy "akad". Erről a kifejezésről igázából csak a 10 évesek jutnak eszembe. Ha lenne wp-re egy normális ui az az 520-at élménybe ugyanúgy haza vágná.

"Google maps eleve jobb, mint a Here?:D Hát,

maradjon ez a te véleményed. Szerintem egy

térképnél elég nagy hátrányt jelent, hogy WiFi

hálózat kell, hogy működjön. Majd viszem a

WiFi routert az autóban, mert az kell a Google

Mapsnek, vagy hogy gondoltad?:D Persze

lehetne mobilnettel is megoldani, de rövid

úton is simán letölt pár száz mega képet.

Szóval ember legyen a talpán aki kifizeti

hozzá a mobilnet számlát. Valóban, androidra

is van ingyenes offilne térkép, de sokkal

gyengébb minőség, mint a HERE maps, vagy

az iGo."

Igen jobb. Ne legyél az online-ságon elhalva. Én nem sajnálok a telefontól és magatól havi 1000ft-ot. :) Nekem ugyan olyan gyorsan tölt be a térkép mikor lassítják mint mikor van adatforgalom. (telenor 16kb/s) Ez a street view-re is igaz! :)

Neked mi a gyengébb minőség? Használtál e valaha androidot? Már te minősítetted magad azzal hogy neked minden android alkalmazás kiakad.Ha ez a telefonod miatt volt sajnálom. Nem az android hibája hanem a gyártóé. De ha nem lett volna ingyenes és nyílt forráskódú nem lenne most minden mobil os-ek közt a legjobb! Aki fizetős mapot akar használni androidon az ingyen is megteszi/teheti. :)

" Hát, ez ízlés kérdése. Most mondjam azt, hogy

a szar kis 30 000es fényképezőgép bármikor

szarrá veri képminőségben a 300 000es

Androidot?:D (mellesleg bármelyik telefont).

Szóval játékon kívül megegyezhetünk hogy

egyik kamerája se jó semmire. Most hogy

odatettek mellé még egy valami pislákoló izét,

az nem sokat számít. Egyébként meg ha

annyira ez minden vágya az embernek ne

520ast vegyen, hanem másik nokiát, és azon

van vaku meg minden, amit szeretnél:)

Igazából amit leírsz mind olyan dolog, hogy

valakinek az tetszik, másnak nem."

Ez öcsém telefonjához szól? Tudom hogy egy mobiltelefon kamerája sem elég jó. Nem is mondtam hogy nem. Az a "pislákoló izé" olyan erős benne hogy lámpa ként használva egy mini leflektort kapunk. :)

Aki az 520-helyett drágabbat vesz az buta.

" Ugyan milyen korlátai vannak a WPnek?:)

Eléggé más történet a Symbian, meg a WP. És

amit leírsz az abszolút de elfogult vélemény a

végén. Persze, szar a WP, mert te egyszer

messziről félig láttál egyet, nem tetszett, és

egyébként is 5 éve Androidod van, amit

istenítesz. De erősen túlzó, amit leírsz.

Egyébként létezik Nokia, ha bemész egy boltba

a mai napig ezzel a névvel és ilyen dobozban

adnak el telefonokat, pedig nem arról van szó,

hogy hónapok óta ott porosodna a doboz a

raktárban. Más kérdés, hogy a Microsoft

megvette. De nem értem mi ezzel a probléma?

Android világban még felvásárlás se fordult

elő senkivel?:D Microsoft=bukás megint csak

egy elég primitív megközelítés. Hogy a fenébe

van, hogy majdnem 30 év után a mai napig a

számítógépek többsége mégis futtat Microsoft

termékeket? Tényleg ez volna egy cég bukása?

Valószínűnek tartom mellesleg, hogy nálad

némiképp képzettebb, és jobb képességű

emberek ülnek a Microsoftnál:) De imádd

nyugodtan az androidot. Igazából a

kérdésfeltevő kérdése nem is az volt, hogy jó-e

az android, hanem hogy megbánta-e valaki,

hogy WP-t vett. Ha jól sejtem te nem vettél

WP-t, tehát megbánnod se volt mit:)"

WP-nek? Nem simered?

-nem lehet warezolni

-nem lehet testre szabni, se háttér sem semmi. A csepmpe méret meg hasonló gagyi dolgok meg ugye meg sem közelítik az átmenet,háttér,ikon,előháttér,widget kombót.

-minden körűlményesebb rajta mint bármely rendszeren. Pl: A csengő hangot szerkezgetni kell csak 30 másodperc lehet. Ezt magának még a symbian is megtutta tenni. Meg minden buta pohne.

De felvásárlás volt androidban is. Ugye a google megvette az androidot még annó. Azért van mert ez biznisz. Ugyan úgy sőt sokkal jobban menne minden asztali linux-okon is. De ezt te nem érheted.

Igen tényleg okosabbak ülnek az msnél. :) Annyira hogy lassan 20 éve nem tudtak egy normális rendszert össze dobni. :) Hiszen tele van hibákkal. Amiket biztosan jól ismersz mert a minden nappod része a windowsal. Eleve töredezik a fájlrednszer, rossz regisztrációs bejegyzések tömege lassítja a géped és ezért ezek a profik még pénzt is kérnek.

Képzeld linuxon ilyenek sincsenek. Az pedig teljesen ingyenes rendszer. Még is jobb. Nézz meg egy lts ubit. :) Mellesleg az android is linux.

Megbántam mert volt lumia 520-om.

2014. aug. 10. 20:30
 26/54 anonim ***** válasza:

"nem lehet warezolni"

Micsoda hátrány, bakker...

"nem lehet testre szabni, se háttér sem semmi. A csepmpe méret meg hasonló gagyi dolgok meg ugye meg sem közelítik az átmenet,háttér,ikon,előháttér,widget kombót"

Ez ízlés kérdése, nekem nem tűnik gagyinak ettől.

"minden körűlményesebb rajta mint bármely rendszeren."

őőő...hát, ezt vitatnám.

"A csengő hangot szerkezgetni kell csak 30 másodperc lehet."

Ez csak WP7-re volt igaz, WP8-on nincs limit a csengőhang hosszára. Egyéb kiváló példák?

2014. aug. 10. 20:38
 27/54 A kérdező kommentje:
Úristen mennyi válasz jött ,és még milyenek!:D Köszönöm szépen:D
2014. aug. 10. 20:51
 28/54 anonim ***** válasza:

Hátrány bizony hogy nem lehet kűlső forrásból telepíteni. Te is látod van aki még a netet is sajnálja egy alkalmazástól. :)

Ez igaz wp 8.1-re is. Rigtones maker félé vágás,copy nélkűl nem lehet.

2014. aug. 10. 20:54
 29/54 anonim ***** válasza:

Akinek annyira nincs pénze ne vegyen okostelefont és el van intézve. De végülis nekem mindegy. A gyártó magát égeti le azzal, hogy ilyet kiad a kezéből. Meg aztán aki annyira hülye vegyen egy használható nem okos telefon helyett egy használhatatlan okosat.

1 másodperc?:D Max. alvásból. Ennél még a PIN kód beírása is többe tellik. De bőven meg lenne mindenki elégedve az Androiddal még akkor, ha a teljesen kikapcsolt állapotból 10 mp alatt menne a bekapcsolás már akkor is.

Hát, de el vagyok. Egyrészt nem minden szolgáltató net csomagjai egyformák. Másrészt meg mi van, ha éppen nincs mobil net, mert olyan helyen vagyok? Vagy pl. még 1000 forintot se vagyok hajlandó kiadni semmiért?

Igen, használtam, ezt túl is tárgyaltuk pár poszttal ezelőtt. Ha érdekelnek a részletek nézd meg mit írtam akkor. Egy szóval nem mondtam, hogy minden alkalmazás kiakad. De azért lássuk be, van belőle. Eddig WP-n konkrétan egyet se láttam kiakadni. Persze igaz, hogy ez az appok fejlesztőit is minősíti, nem csak a rendszert. Igazából Androidra alapból gyengébbek az appok, cserébe van sokkal több, ez igaz. Hát, hogy minden mobil OS között a legjobb az max. a te véleményed, meg pár elvetemülté. De próbáld meg ezt elsütni egy iOS fan társaságban, vagy egy WP fan társaságban, aztán meglátjuk mennyire gondolják ők is így:) Jó, persze. Bármit lehet ingyen. De ha rájuk szabadítom a szoftverrendőrséget akkor is ingyen lesz? Mert a Nokiámat nyugodtan nézhetik töviről hegyére, vizsgálhatják, elvihetik, abban nem fognak semmi találni.

Akkor ezek szerint aki a legolcsóbb androidnál olcsóbbat vesz az is buta? Akkor te miért vettél Huawei Ascend Y300-at? Ha jól látom nem ez a legolcsóbb androidos készülék:)

Hát, tényleg... Eleve miért akarnék egy telefonnal törvénysértő dolgot csinálni? Nyilván egy gyártó nem fogja külön támogatni a törvénysértést, mert még a végén kap egy olyan pert a nyakába, hogy jó esetben nem megy tönkre. Szóval ez egy normál felhasználónak ne legyen szempont. Mellesleg nem hiszem, hogy nagyon a mélyére túrva ne lenne rá megoldás, max. te nem ismered.Atyaég... Mert aztán nagyon fontos, hogy minden hülyeséget testre lehessen szabni. Egy telefonon általában nem azt néze, hogy milyen újabb baromságot tud a 68 000 másik mellett, hanem hogy használni lehessen, hívni lehessen vele, netezni, meg hasonlók:) Egyébként meg nem is teljesen igaz, amit írsz. Van háttér kép is WP-n, és csengőhanggal se volt semmi problémám, hogy beállítsam.

Ja, gondolom:D Nyilván rajtad kívül mindenki hülye együtt a Microsoft fejlesztőivel, egyéni és céges vásárlóival. Persze van, ahova jó a linux. De egy rakat dolgot tudnék mondani, ami nem működik jól, meg nem úgy működik, mint kéne. Igazából ezt még csak fel se lehet neki hozni, mert részben hobbi programozók fejlesztik, és nem olyan emberek ezrei, akik sok pénzt kapnak érte, hogy ezzel foglalkozzanak. Ja, tényleg...:) Olyan szar a rendszerük... Láttál te már Windows NT-t? Vagy XP-t? De akár a 7et is mondhatnám. Jóval hatékonyabban kezeli mindegyik a hardvereket, mint a linuxok többsége. Én pl. még nem láttam olyan laptopot, amin kibírná az akkumlátor annyi ideig linuxon, mint Windowson.

Töredezik a fájlrendszer:D Ez minden rendszer hibája, amiben mágneses alapú winchester van, nem a windowsé. Nyugodt lehetsz, a Linuxon épp úgy töredezett lesz idővel. Linuxon ugyanígy van egy csomó szemét, amiket nem törtöltek el maguk után a programok, és ott is tárolják a beállításokat. Hát, pont az Ubuntut nem emlegetném sokat... Teljesen új rendszeren is hibája volt a netbook verziójának, hogy elindult, és állítgatta magától föl-le folyamatosan a képernyő fényerejét, amíg meg nem nyomdtad te a magasabb/alacsonyabb fényerő gombot. Az Android nem linux, csak a kernelje linux alapú. Maguk az appok az android virtuális gépen futnak. Emiatt is olyan lassúak. Nem mondom, hogy nem jó rendszer a linux (habár pont a ubuntut ki nem állhatom azzal pl. hogy nincs root jelszó, meg hasonlók), de azért el kell ismerni, hogy a windows sok tekintetben fejlettebb. Persze az is kérdés mire akarja használni az ember. Mondjuk azt mindenképp el lehet mondani, hogy az android stabilitása nem olyan, mint a linux stabilitása (linux egy többé-kevésbé működő rendszer)

2014. aug. 10. 21:35
 30/54 anonim ***** válasza:

"Ez igaz wp 8.1-re is. Rigtones maker félé vágás,copy nélkűl nem lehet"

Egy rakás teljes hosszúságú MP3-at felmásoltam a ringtones könyvtárba, mind működik csengőhangnak. Csak egy kábel kellett, és Windows Intéző.

2014. aug. 10. 21:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!