Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek már hülyeség...

Szerintetek már hülyeség iPhone 4S-t venni?

Figyelt kérdés
90 ezer forint lenne.

2014. márc. 6. 20:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát.... ha iPhone-t veszek, két évig minimum használni akarom, de inkább több :D
2014. márc. 6. 22:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Akkor 5S.. :D
2014. márc. 6. 22:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lett volna, ha az elején leszögezed milyen igényeid vannak és meddig szeretnéd használni a telefont. Egyetértek, az 5S biztosan 2 évig ki fog szolgálni téged. Azzal, hogy azt írtam nem használnád ki nem MINDEN funkciójára gondoltam, hanem pl. arra, hogy milyen játékokat futtatsz rajta. Mert ha nem is akarod játékra használni, akkor felesleges lett volna az 5S, így viszont akkor arra gondolom az is egy szempont számodra.
2014. márc. 6. 22:53
 14/19 anonim ***** válasza:
27%

"Irigységből írja az aki szerint pávatelefon"

Vagy nem. Nincs crapple termékem és nem is kell.

"erős, kamera is jó, valamint nagyon jó megjelenésű is."

A színes-szaros ikonok szépek, amiket ha akarsz, sem tudsz lecserélni "legálisan"? Jó kamera? Nyugdtan nézz meg egy felső kategóriás lumiát vagy xperiát. Azok jók. Erős? Fel tud emelni mondjuk 200 kilót?

"Minimum egy 16GB-os"

Miért? Mi az, amire nem elég a 8? A villogáson kívül persze.

"Egy Samsung Galaxy Ace 3 is tud kb annyit, mint az iPhone 5, csak nem 8 MP-s a kamerája"

A megapixelnek semmi köze a képminőséghez.

2014. márc. 7. 01:44
 15/19 anonim ***** válasza:

datubber

Menj és máshol süsd el a hülye vicceidet. Kutya se kíváncsi rá.

2014. márc. 7. 06:51
 16/19 dersol ***** válasza:
8 gigara a zeneim sem fernek fel
2014. márc. 7. 09:09
 17/19 anonim válasza:

A 4s telót csak akkor vedd meg, ha tuti biztos vagy benne, hogy ősszel ha kijön a 6-os nem vennél olcsóbban egy 5-öst. Ha ebben most biztos vagy, akkor vedd meg a 4s-t.

Szerintem a 16giga az a minimum az átlag felhasználásra.

Mivel mind 4s/5/5s 8 megapixeles kamerájú gondolj a készített képek fáljméretére is. Illetve HD-ben rögzít videót, annak is kell hely.

Erre még rájönnek a zenéid, telepített alkalmazásaid.

2014. márc. 7. 18:55
 18/19 anonim válasza:
Attól függ, ki mit rak rá, mindenféle agyhalott játékot rárakni, semmi értelme nincs arra ne telefont vegyél..átlagos felhasználónak az a 8gb bőven elég. Nálam pl ott van 180+ zene, rakás kép, egy pár hasznos alkalmazás, amikor úgy van bőven ráér 1 v 2 film ha hosszabb útra megyek. Zenékre meg annyit, hogy sose értettem minek több száz egyszerre, ki hallgatja mindet? Ennyiből se szoktam az összeset hallgatni csak amihez épp kedvem van..mondjuk gyakran cserélem az egész zenetárat , de akkor is fölöslegesnek tartom.
2014. márc. 11. 16:04
 19/19 dersol ***** válasza:
Ne a saját szokásodból indulj ki, van aki még annál is több zenét hallgat.
2014. márc. 11. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!