Vivuska26 kérdése:
Samsung galaxy note 3 vagy iPhone 5?
Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 20:09
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, igazából nem vagyok iPhone párti de a note lehet túl nagy lenne nekem.. Tanácstalan vagyok
2014. márc. 6. 21:06
3/10 b95 válasza:
Én igazából inkább Nexust vennék a helyedben vagy LG G2-t.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem ismerem azokat a telokat. S3 használok .
2014. márc. 6. 21:15
5/10 b95 válasza:
Attól, hogy SIII-at használsz, még utána tudsz nézni, hoghy milyen telefonok ezek. :D
6/10 anonim válasza:
az ájfon egy nagy szar majdnem minden alkalmazásért fizetni kell rajta és a kamerája is csak 8 megapixeles válaszd a note 3-at hidd el megéri az Iphone-nal csak szenvednél nem ér meg 280ezer Ft-ot
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) utána járok a többi telefonnak is
2014. márc. 7. 15:13
8/10 b95 válasza:
#6: Olyan szinten látszik a hozzá nem értésed, hogy már én szégyellem magam miatta! :D
iOS-re rengeteg ingyenes app van.
Az, hogy hány megapixeles a kamerája, tökéletesen mindegy, az optika, és a képfeldolgozó minősége nagyságrendekkel fontosabb.
Miért kéne szenvedni az iPhone-nal?
A Note 3 kopogós műangyag burkolata, és ultra szarul megírt ROM-ja szerintem több okot ad a szenvedésre.
9/10 A kérdező kommentje:
Kezdtem magamra venni a hozzá nem értésről szóló véleményt :D nő nem mintha nem lenne okom rá :D nem vagyok nagy telo guru. Apple kisebb kényelmesebb szerintem kezelni ( mármint egy kezes telo ;) note 3 elég nagy ;) nekem a kamera nem számít gyors és megbízhatót keresek. S3 bán nem csalódtam igaz most már sokszor legagy :( azért köszönöm a válaszokat
2014. márc. 7. 21:43
10/10 A kérdező kommentje:
Bocskai az elírt szavakért azért így is érthető voltam :D remélem
2014. márc. 7. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!